Re: Historia e AF (Cdokush ka nje histori)
Me preku kjo teme /pf/images/graemlins/smile.gif Me solli shume kujtime...Ahhhhhhhh!Po e rrefej edhe une historine time.
Nje dite vjeshte me shi diku ne katin e gjashtembedhjete ne zyren time te vogel,rrashe ne gjurmet e diapazonit.Mbaj mend qe lexoja Emen, Mandin, Drinin, Sofi Aspasine, Ajkunen e te tjere.Shkruaja pak dhe qe atehere ndoshta jam nga anetaret e ralla qe nuk e ndryshoi kurre nick-un.
AF u hap me vone dhe fillova te shkruaja gjithmone e me shume.E ku nuk u ngaterova!Politike, Teologji, Tema shoqerore e ca tu them...
E rendesishme eshte qe njoha njerez te mrekullueshem qe tani jane miqte e mij.Ana Blue ishte ajo qe takova te paren dhe e kishte kemben shume te mbare :kiss: .Pastaj Blendin(mikun tim te vjeter qe e puth fort ndonese nuk eshte bere i gjalle)Pilgrim Eyes qe gjithmone me takon plot gezim e mikpritje,Izabelen qe e kam lene qyqare /pf/images/graemlins/laugh.gif qe kur ika prej Boston po hajt mo se nuk ia qaj hallin /pf/images/graemlins/wink.gif Tranofilen miken me te kendshme qe mi bente gjithe fundjavat interesante sepse kemi te njejtat shije persa i perket argetimit,Katilin qe perpak sa nuk u therem ne faqet e AFse po me pas kaluam dite mjaft te kendshme :kiss: , Salon qe me kenaq sa here qe shkruan dhe e perqafoj fort se nuk ia kam ndjere zerin hic qe nga takimi i fundit, Alinosin qe e kam rivale ketu po mike te mire ne realitet, Laren me fantazi te mrekullueshme e sy vertet te ngrohte, Kordelen qe i ruaj nje vend te vecante ne zemren time,LRne qe e kam divorcuar njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif po qe atehere ia kalojme per mashallah,Munin, njeriun qe me mrekullon me miresine dhe humorin e tij,Neon qe me habit gjithmone dhe me ben te buzeqesh edhe kur jam tejet e merzitur,Harapin qe i kam premtuar kurore po te behet politikan,Guraxin qe gjithmone do me pelqente ta kisha prane kur te dal per te pire nje kafe,Nelken pizevenge qe nuk vjen ne gjitha takimet,Albushen qe me habit me qetesine dhe lumturine qe ka ne jete,Beben e embel,Doloresin qe nuk e kam vendosur akoma ne i ngjan me teper tigrit apo koteles,Morningstar miken time te pare dhe Presidentin qe do ta kujtoj gjithmone diteve te majit.
Kam haruar njeri?Nese po me falni.Ta dini te gjithe se ju dua shume dhe me keni qene frymezim edhe ne ditet e mia me te erreta.
:kiss: