Hajduto po ti mer ku e ke historin??? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ik mi skandaloze!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I ka te dyja rrotullimet ..si duket e njef mire sensin e orientimit /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] unicorno ça levizje ka suma avatarit te hotit, orare apo kunderorare? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mire mire po se ke mire keshtu...do ikish me stil por prapseprap se ke mire...se do te te dalim ne endrra e s do te mundish te ikish...te lejoj te besh nje pauze :devil:Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
Kohe te arta
Prere shkurt...kjo ish historia ime e forumit...mendova te largohem ne style....
[/qb]
E maj se do kaloj me raste po he se su ba qameti se iku uni /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga abstract:
[qb]mire mire po se ke mire keshtu...do ikish me stil por prapseprap se ke mire...se do te te dalim ne endrra e s do te mundish te ikish...te lejoj te besh nje pauze :devil:
besoj se u kuptum /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
ti dhe une skena lon rob ne AF pa i thon noj gjo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Madalena:
[qb].... pastaj kisha qef te gerricesha me robt se me krijon kenaqesi e kam hobi me nje llaf ....[/qb]
gati jam /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]ti dhe une skena lon rob ne AF pa i thon noj gjo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Madalena:
[qb].... pastaj kisha qef te gerricesha me robt se me krijon kenaqesi e kam hobi me nje llaf ....[/qb]
tashi ka na mbet te grricemi me njeri tjetrin:tipsy: :smash: [/qb]
Me raft pika me raft /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Uniiiiiiiiiiiiiii te hongsha firmen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kishe bo xheloz dhe Kallare re![]()
Shumeeeeeeee xhan Kordelja ty :kiss: [/qb]
Leje mo leje se e thjeshte eshte... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Uno,me preke me kete firmen tate...
Ku eshte ajo tema e firmes me te bukur ne Af mor amani /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
asaj i them te ledhatuar une :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga BENG:
[qb] ke noj problem qem shef ashtu :smash: [/qb]
mylle mor krimb shiu! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ik mi skandaloze!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]