Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

disku

UNI
Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

Ok meqe kam vendosur ti menjanohem disi jetes forumore vendosa te bej dicka qe e kam bere edhe diku ne nje vend tjeter. Pra po kujtoj se si hyra....ndenja....edje jam ne Albforum.

Fillimisht AF ma ka rekomanduar protoja (nganjehere gjerat me te mira i gjen ne garbage cans lol)...hyra me emrin MTV...modestia ska qene asnjehere ana ime e forte..me dukej vetja m.jackson.....miq nuk bera se AF u mbyll...

Kur u rihap perseri isha nga antaret e pare...nickname ishte PAPAGALLI...Ju do mendoni se une jam i dashuruar mbas kafsheve ..jo ore jo po jam ca llafedashes(llafazan sma bente zemra ti them vetes time)...ketu fillon cudia. potoja kryesisht tek muzika...

Nje dite pashe nje nick name qe e njihja me dukej.. LEA22...i flas ne mp...do ti qe e njihja lol...kjo i bie te ket qene ish nusja ime diku ne nje lagje tjeter.. (kot sthone bota eshte e vogel)..

Posto ketej posto andej me hyri politika ne gjak. Kam share greke e ortodokse sa jam rrjepur lol.
tek politika njoha (me sakte rinjoha) Markon ka oja ..care politikani mi noneeeee te jepse shurup me bisht te luges..apo sflet edhe si tironcit qe me haej muhabeti..kena mrojt ca ekipe serbe futbolli dikur..dhe na quajten tradhtare lol....nejse nejse se me i hy politikes do me shker---thyhet tema...ama komunizmin e kam share (e lash e lash ..politika eshte si ku*va te gjith shkojne me te po asnje sthot qwe e dua)....

Mbaj mend qe kur kam postuar tek tema me karakter fetar kunder grekeve..BENGU me ka quajtur Greku qe pretendon te jete musliman...epo kjo thashe me vete..dhe hoqa dore nga politika perfundimisht...

kam postuar me raste tek teologjia ku kam nje mik timin te vjeter AKUS....jam konfrontuar me moderatorin LOGOS i cili sme dukej asnjeanes.....

e pas kesaj filloj te postoj tek sporti....te jesh tironc edhe te mos jesh tifoz me tironen do kesh probleme...fillun sherret me radhe...alidemsi ish ca banal ...edhe me markon e ojes jom natrru...lol

Kohe te arta

Dhjetor 2002..
Forumi <Diskutime pa kategori>
Tema <Miqte e marsit>

Duke pare qe kisha emer spacial...thashe kjo tema miqte e marsit do jete interesante...hyj ne teme lexoj shum me ndryshe nga ce prisja...
Por me cudiste fakti qe ata zera me dukeshin shume familjare....LEA22 MARSI PROTO(cant belive i said it) MARKO ABSTRACT dhe se fundi zonjeza ne gjemba KORDELJA....E para qe me njohi ish lea edhe e para gje qe me tha ish ...edhe ti mer qelbanik....
sa i dashur qe jam me popullin...
Absin e njofta ma vone..shkodranja jeme e preferume...te perqafoj naqe....
marsi edhe marko jan 2 nga personazhset me te ngjashem me njeri tjetrin edhe kete se them vetem nga ngjashmeria e emrave te tyre....me pas lea bie brenda ..jo jo ..jo me mua me majmuni...kush do hyj shkese....unicorniiiiiiiiiiiiii...e hapa nje teme edhe per kete...si perfundim ndodhi gjithcka qe se kisha parashikuar ..po me suleshin mua admiruset e majmunit hirko..o shabe ca i ke bo femrave te af mer na jep receten edhe neve lol...me kordelen me lidhi karakteri shum i ngjashem edhe similariteti ne te menduar..korde...qendro sic je se po ndryshove do besh krim kunder njerezimit (e thene nga une do duket si shaka po stallem /pf/images/graemlins/smile.gif )

Me pas postoj tek te fuego....prit para se te shkoj tek fuego harrova pa permendur BRAVON ..lanet na ka hutu politika lol...
kalojme te fuego...njoha miq te tjere..po filloj ti numeroj..
NEO captain albania ...me ka ndihmuar per avatare...two thumbs up neo....PrInCiPeIl ..harrova tek tema marsit me kete jam ferkuar thjesht se i thashe gjaku i ri..princit filloi ti valonte gjaku lol...megjithate tani jemi miq selam principeil
tjeter ndodhi miqesohem me nje nga ish amriqte e politikes BENG im talkin bout u lol...shpresoj qe mos jem me ai filogreku ne mendjen tende...selam edhe ty...njoha edhe diavolesen ose paperinen te ciles i kam cu edhe kenge cartonash ne mp2 ..kjo me moderon postet...(nje te mete e kam si duroj dot eproret lol)...
me pas postova tek tema ...e peshkatarit ..aka ASASSINO...eh ca i kemi bo birres online ..vetem ama..lol kena tall kallaren ka durrsi..e kena gjujt per dardha /pf/images/graemlins/laugh.gif ....persjendetje edhe TEAS & REAS ....tani vone rizbulova belinean..pershendetje yvi ..lol...

Prere shkurt...kjo ish historia ime e forumit...mendova te largohem ne style....
ju perqafoj te gjitheve edhe premtoj se do kaloj me raste per tju pershendetur...po ashtu pres te lexoj historite tuaja
Unicorn /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps : Til now u hav been a big fish in a small pond but now dat u found the ocean im the biggiest shark of am all and ill eat u up...

disku

UNI
Re: Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

Special tribute

Kete post te vecante do ja dedikoj nje antareje e cila nuk gjendet me ose eshte larguar ...
QERSHIA
Te filloj roman do dukem hipokrit...
thjesh Thnx for the MEMORIES /pf/images/graemlins/wink.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Hey Hey /pf/images/graemlins/laugh.gif

UO Unicorn ti si me pas qenë Sheikh Yasin-i në akcion /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

grinning-smiley-014.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb] Hey Hey /pf/images/graemlins/laugh.gif

UO Unicorn ti si me pas qenë Sheikh Yasin-i në akcion /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

grinning-smiley-014.gif
[/qb]
Paska kalu nga lagjia ime e vjeter ky /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ..

Ps : Harrova brigiin...tifozen e partizonit ..pershendetje briggiii.....

Kordelja

Valoris scriptorum

Uni lal ...me ke lene pa fjale /pf/images/graemlins/smile.gif

Eh Grupi /pf/images/graemlins/frown.gif

Nuk kam c'te te them fare sot, do desha vetem te te perqafoj fort fort fort se je i lezetshem si nje pjeshke /pf/images/graemlins/smile.gif (mbase e kupton se si ta ngas fjalen /pf/images/graemlins/wink.gif )

Do e shkruajme te tere historin edhe pse s'perben thashethem, mendoj qe ne s'rrime dot pa ndonje batute ndaj perfundojme si "pa kategori".

Uni, do shihemi nje here /pf/images/graemlins/smile.gif

Shumeeeeee xhan Kordelja TY /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

alinos (per momentin alma negra) ben 2 vjec me 6 gusht!!!
Personi i pare qe nuk ishte me nick ishte Mandi.
Kam zene miqesi me shume, disa nuk i harroj sa te vdes.
Kam nga nje kujtim me cdo personazh te vecante te AF qe nga Filozofia deri te Koshi! Kujtime te te gjitha llojeve, disa te shemtuara por shumicen te bukura.
Jam nga ato
vajzat forumtare
me endrra ne sirtare...

Isha...
perqafime :kiss:

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]..BENGU me ka quajtur Greku qe pretendon te jete musliman...[/qb]
Tani pak me hutove, se me sa me kujtohet kete ja pata thene nje tjeter personi... :shrug:

shpresoj qe mos jem me ai filogreku ne mendjen tende...
nah, you're a cool guy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Historia ime forumike eshte edhe per te qare edhe per te qeshur! lol

Une e kam pas shpine ke lagja e Unicorn-it.
Tash kam bler shtepi te re.. si e re nuk me pelqen shume por dua sdua skam ku te shkoj (lol)

Nje dite te bukur tetori ashtu si pa dashur, zbulova Fjale pa dogane.
Isha e re dhe shume gjera nuk i dija. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Postimet e para te mijat, ishin aq naive /pf/images/graemlins/tongue.gif sa qe arita ne konfrontime te forta, gje qe me rrezikoj nickun shume here. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moderatoret ,kishin si synim te vetem eleminim e personit tim /pf/images/graemlins/tongue.gif po doni ju qe ishte dikush ne mesin e tyre qe me adhuronte ne fshtesi .. dhe keshtu nisi kariera ime forumike, karier e cila u shperblu me gati 100 pike si antare e nderuar /pf/images/graemlins/laugh.gif lol
Shperblim i merituar aq denjesisht prej meje /pf/images/graemlins/smile.gif
Kam njohur shume(nga lagjia e vjeter sigurisht) qe i dua me shpirt, biles dhe ata qe dikur ishin "armiqte" e mi nr 1 , u ben njerzit me te cilet une qaja hallet (pervec protos) lol
Keshtu njoha princin , cuni i cili me bente gjithmon te qeshja me humorin e tij.
Edhe qe e kam shume xhan dhe jam e lumtur qe do kem mundesin ta lexoj kendej pasi nga lagjia e vjeter sme punon serveri
Kam shume xhan te puc ke faqja /pf/images/graemlins/smile.gif Muahhhhhhhhhhhh

une gjasme dhe tip qe nuk prekem leht :cry:
puc yllo !!

PrInCiPiEl

Primus registratum

Belinea:

...
Keshtu njoha princin , cuni i cili me bente gjithmon te qeshja me humorin e tij.
Edhe qe e kam shume xhan dhe jam e lumtur qe do kem mundesin ta lexoj kendej pasi nga lagjia e vjeter sme punon serveri
Kam shume xhan te puc ke faqja /pf/images/graemlins/smile.gif Muahhhhhhhhhhhh

une gjasme dhe tip qe nuk prekem leht :cry:
puc yllo !!
Ciao

Unë nuk e di se kush është ai "princi" që e përmend ti ,vetëm nëse nuk është Sheikh Yasin-i.

Se në këtë forum vetëm unë jam Princ !

* Kjo sa për sqarim
- sepse duket qartë që je e re në këtë forum /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Uaaa,na bote me qa :cry: Ore skeni turp...A ka moderator ta mylli kte temen se na ben dem per shendetin.
Ehhh forumi...Uno,respektet e mija daku.Mos harro te vish te pijme ka i birre ke klubi /pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

ndoshta e ka me ty, pyte cfare nicku ka pase me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] ndoshta e ka me ty, pyte cfare nicku ka pase me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E ka per ate ka lagjia tjeter me duket...ose e ka per shaikh YASIN /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps : Ore po historite e juja kur do i nogjoj una /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps : Sasso ke klubi jot vij me qef un daku se jena bo si te shpise /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Uni lal ...me ke lene pa fjale /pf/images/graemlins/smile.gif
Do e shkruajme te tere historin edhe pse s'perben thashethem, mendoj qe ne s'rrime dot pa ndonje batute ndaj perfundojme si "pa kategori".

Uni, do shihemi nje here /pf/images/graemlins/smile.gif

Shumeeeeee xhan Kordelja TY /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Moj un se bera te lej pa fjale..thjesh te te pershendes ndryshe nga pershendetjet nga ekrani :kiss:

Per tu pare se sben ..nje kafe me shum sheqer do e pijme
uni xhan me shume akoma korden :wave:

Belinea

Primus registratum

[qb] ndoshta e ka me ty, pyte cfare nicku ka pase me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ehhhhhhhhh sa larg jeni mer shok .. po skeni faj jo e keni nga padituria /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

[qb]
Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]..BENGU me ka quajtur Greku qe pretendon te jete musliman...[/qb]
Tani pak me hutove, se me sa me kujtohet kete ja pata thene nje tjeter personi... :shrug:
E mo mire se su be qameti..me bere nder hoqa dore nga politika /pf/images/graemlins/smile.gif selam bengu ... /pf/images/graemlins/wink.gif

shpresoj qe mos jem me ai filogreku ne mendjen tende...
nah, you're a cool guy /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Thuje edhe ihere tjeter kete se levdatat i do edhe mbreti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Uni :kiss: :kiss: :kiss:

...uroj se shpejti sa nuk ka shkri Kordelja nga vapa /pf/images/graemlins/frown.gif :cool:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Uni :kiss: :kiss: :kiss:

...uroj se shpejti sa nuk ka shkri Kordelja nga vapa /pf/images/graemlins/frown.gif :cool: [/qb]
Edhe po shkrive do te marr lengun edhe ca gjenba nga trendafila te fresket edhe do te te bej sik ke qene /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Historija ime fillon heret shuem shuem heret /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne fillim vetem shkruaja me simbole si puna e neos /pf/images/graemlins/laugh.gif me zgerdhime me sakte /pf/images/graemlins/wink.gif
pastaj kisha qef te gerricesha me robt se me krijon kenaqesi e kam hobi me nje llaf /pf/images/graemlins/tongue.gif
me vone u bera goce e mire se me erdhi grupi ketu , qershija , marko , marsi , lea , etj etjjjjjjjjj dhe kishim temat tona qe sna i lunte nejri e shkruanim per qefin tone , por me vone na u futen ca percarese dhe grupi u shperbe megjithse me qershine coku flas ndonjeehre me pm po prap me mungon grupi ......
Pastaj zbulova temen fuego dhe u bera nje anetare teper e devotshme e ketij grupi te zjarrte /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk harroj te permend ktu cunat me te mire si beng , neo , principel , nga gocat diavolessa anetare e rregullt e grupit kjo kuptohet , trinity , e shuem te tjere
pak a shume kjo ishte historija ime
ma beni hallall po qe se kam aruar ndonje gjithashtu desha te pershendes dhe miqte e mi me te cilet komunikoj shpesh me PM /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju dua shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

/me u regjistrua ne forum andeja nga nentori 2002 edhe si fillim u drejtova andjea nga chit chati,se kam qene chatiste e zjarrte /pf/images/graemlins/laugh.gif
masi ja qita bojen chatit,ne u bona edhe operatore,ja hyra me shume jetes se forumit..
adresen e nigjova neper chat edhe thashe po e provoj njehere..
sot ma ha menja jam ajo qe bon me shume dallavere dhe qe grricet me te gjithe.. :devil:
mjafton te shofesh nr e postimeve,
e kam veteshpallur veten krye-dallavere e forumit :tipsy:
deri msot sme ka rene njeri ne qafe,nojnji tek tuk neper tema,ama te gjith anetaret i kam qef se jane te vecante.. :wave:
ju :kiss: fort te gjitheve,sidomos ata me te cilet komunikoj edhe ne msn..

ps:un skam ndermend me ik qe knej ta dini,kshu qe do vazhdoj edhe ca kohe tju bi mqafe :wink: