Re: Historia e AF (Cdokush ka nje histori)
Me Albforumin jam njofte ne nentor te 2002-shit,ma prezantoi kusherira ime.Ajo hynte dhe e vizitonte shpesh ate,si duket e kishte ndjekur edhe edicionin e meparshem te tij,ndersa mua nuk e di se si me dukej....kerkonte shume kohe te merreshe me te...pastaj ajo lexonte me teper poezite dhe gjera te tilla te ketij lloji,qe mua s'me terheqin edhe aq.Monotonia e diteve te mia te para ketu ne Itali,fakti qe nuk njifja asnje njeri,s'me vinte as te mesoja e as te beja gje prej gjeje me beri te afrohesha me shume me Albforumin.Me pelqente te lexoja vetem...te shkruaja s'ma mbate,edhe pse isha e regjistruar(mbaja nick "loren^").Nuk e di se si me dukeshin anetaret e forumit:ne nje fare menyre i kisha mitizuar e idealizuar...me dukeshin aq larg..te paarritshem per mua..ideja qe une te postoja ketu me dukej nje marrezi,nje forme perballjeje me njerez shume me te zote,me te mencur,me ato qe kishin shetitur boten dhe dinin te flisnin mbi pothuaj gjithcka e gjithkend,dmth qe as qe do te mund te "matesha" me ta.Nderkohe qe me pelqenin shume shkrimet e Ema-s,alinos-it,Kordeles,Lares,Blue-S(nganjehere) ,Blendit etj etj.
E mposhta fobine ,fillova te shkruaja te shkodraonline:fakti qe nepermjet chatit kisha njohur shume prej atyre qe shkruanin aty me ndihmoi per kete.Aty kam njofte disa nga anetaret e vjeter,Harap(te cilin e njifja qe ne Shkoder),Skodrinon,Genc,Adam,Oliver,Rebecca etj etj.
Me kalimin e koheve kuptova se te shkruash ketu nuk ishte nje forme e te maturit me te tjeret,se ishte me teper nje menyre per te diskutuar,ose thjesht per te lene mendime,qe ndoshta ne fund te fundit s'do ti lexonte njeri po qe mua do me ndihmonte:s'kisha njeri me ke te flisja,albforumi mu be "mik".
Kshu u njoha (nese mund te quhet njohje)me Hotgirl,Gap,Peshkatari-27,Tedi,On/Off,Dottessa-n...pata kenaqesine e nderin te njifesha me PrincipiEl ( e pershendes :wave: ,me ka marre malli per te)i cili mi mbeshteste shpesh mendimet , etj etj kshu me rradhe.
Pastaj me kalimin e koheve u njoha me issin,X-Rayn,Elianin,Papin,ramblan,Danae,La Doucen,smilen,BeBan,Neo-n,Hajdutin,Djepin,Putrakun etj etj edhe pse njofja me ta nuk eshte shume e forte,thjesht shkembime batutash.
Me shume nga te gjithe kam njohur insane ,i cili kohet e fundit s'na denjon me me pjesemarrjen e tij ketu..duhet te jete i zene patjeter.(ciao ylli :wave: )
Kohet e fundit absi me ka pranuar ne shpine e saj,shume e sjellshme si gjithmone..aty kam njohur Unin,i fundit fare...embelsira gjithmone per fund /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kjo ishte historia ime,episodet e detajuara nje here tjeter! /pf/images/graemlins/smile.gif