Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Po i pelqen pamja nga prapa atij moj vetem se nuk do ta pranoje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mojpo ti qe sle gje pa nxjerre nga goja dhe nuk tregon cte beri djali... fillo te pakten kallxo cfare uk te beri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos i hy ne hak a te ka Salo rixha...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Salua vetem te skuqej dinte moj, ku kishte guxim te bente gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Ndrikulleee, ne lartesine e sotme qofsh nga hera. :kiss: [/qb]
Tu fiksua Albana. Ske ca me bo... nga ky pozicion tashi e tutje...

Salo ajo po te skuq ne sy te forumit ...

Diddy19

Su@mi

Me Albforumin jam njofte ne nentor te 2002-shit,ma prezantoi kusherira ime.Ajo hynte dhe e vizitonte shpesh ate,si duket e kishte ndjekur edhe edicionin e meparshem te tij,ndersa mua nuk e di se si me dukej....kerkonte shume kohe te merreshe me te...pastaj ajo lexonte me teper poezite dhe gjera te tilla te ketij lloji,qe mua s'me terheqin edhe aq.Monotonia e diteve te mia te para ketu ne Itali,fakti qe nuk njifja asnje njeri,s'me vinte as te mesoja e as te beja gje prej gjeje me beri te afrohesha me shume me Albforumin.Me pelqente te lexoja vetem...te shkruaja s'ma mbate,edhe pse isha e regjistruar(mbaja nick "loren^").Nuk e di se si me dukeshin anetaret e forumit:ne nje fare menyre i kisha mitizuar e idealizuar...me dukeshin aq larg..te paarritshem per mua..ideja qe une te postoja ketu me dukej nje marrezi,nje forme perballjeje me njerez shume me te zote,me te mencur,me ato qe kishin shetitur boten dhe dinin te flisnin mbi pothuaj gjithcka e gjithkend,dmth qe as qe do te mund te "matesha" me ta.Nderkohe qe me pelqenin shume shkrimet e Ema-s,alinos-it,Kordeles,Lares,Blue-S(nganjehere) ,Blendit etj etj.

E mposhta fobine ,fillova te shkruaja te shkodraonline:fakti qe nepermjet chatit kisha njohur shume prej atyre qe shkruanin aty me ndihmoi per kete.Aty kam njofte disa nga anetaret e vjeter,Harap(te cilin e njifja qe ne Shkoder),Skodrinon,Genc,Adam,Oliver,Rebecca etj etj.

Me kalimin e koheve kuptova se te shkruash ketu nuk ishte nje forme e te maturit me te tjeret,se ishte me teper nje menyre per te diskutuar,ose thjesht per te lene mendime,qe ndoshta ne fund te fundit s'do ti lexonte njeri po qe mua do me ndihmonte:s'kisha njeri me ke te flisja,albforumi mu be "mik".
Kshu u njoha (nese mund te quhet njohje)me Hotgirl,Gap,Peshkatari-27,Tedi,On/Off,Dottessa-n...pata kenaqesine e nderin te njifesha me PrincipiEl ( e pershendes :wave: ,me ka marre malli per te)i cili mi mbeshteste shpesh mendimet , etj etj kshu me rradhe.
Pastaj me kalimin e koheve u njoha me issin,X-Rayn,Elianin,Papin,ramblan,Danae,La Doucen,smilen,BeBan,Neo-n,Hajdutin,Djepin,Putrakun etj etj edhe pse njofja me ta nuk eshte shume e forte,thjesht shkembime batutash.

Me shume nga te gjithe kam njohur insane ,i cili kohet e fundit s'na denjon me me pjesemarrjen e tij ketu..duhet te jete i zene patjeter.(ciao ylli :wave: )

Kohet e fundit absi me ka pranuar ne shpine e saj,shume e sjellshme si gjithmone..aty kam njohur Unin,i fundit fare...embelsira gjithmone per fund /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kjo ishte historia ime,episodet e detajuara nje here tjeter! /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

S`kam kohe me ju lexu tani, duket qe e premtja qeka dite pushimi per te gjithe....

Goca

Primus registratum

C`me pane veshet mua ne keto 5 faqet e fundit... :eek: :eek: :eek:

Moj Albanke, po c`bie ne gracke te ketij ti moj.... na eshte bere me keq se grate me te kqija te forumit... lapa llapa llap... jo po tani s`ka pune e merret me funderat e minifunderat e vajzave ... Leri ore kembet e Albanes , po ruaj kembet e tua.. se po te iken ndonje kyc shtrembet neper rrugicat me guralece te vegjel... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Po ai se i ka kembet e veta te shtrembta moj ndaj s'di sesi jane ato te drejtat.I tha e jema njehere kur ishte i vogel e topolak"Sa te bukura i ke kembkat zemer e mamit"dhe qe atehere iu mbush mendja se i ka alamet kembesh ndonese u rrit e iu shtremberuan e leshtuan si mos me keq.Tani edhe e jema i thote te mos veshe pantallona te shkurtra po ky akoma se ka kuptuar se ajo e ka djale dhe i dhimbset ndaj nuk ia thote dot troc.
Edhe e dashura e fundit per kete sebep e la,se ja qe thua ti ajo tmerohej nga kembet e Salos po nuk dinte si tia thoshte.kur vinte puna per te bere dashuri "shuaj driten" i lutej ajo po Salua nuk degjonte se donte ta shikonte e kundronte vajzen e bukur qe kishte nen vete kur ajo renkonte e perpelitej.Nejse qe ti biem shkurt, ajo duroi sa duroi dhe e la.Edhe shemtimi ka nje kufi mendonte ajo qe me kembet e Salos i kishte ardhur shemtimi ne maje te hundes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Je fantastike..Sado qe ti mundohesh te mos ta pranosh
Me mungon (ne 1 menyre apo ne 1 tjeter), sado qe mundohem ta mohoj...

PS. Kam qene me pushime, me duket se ta thash ne 1 msg. plus shkolla nuk ka filluar dhe nuk kam mundur te shkoj ne 1 pc qe i hap keto faqe shpejto, keshtu eshte kur mesohesh me fast speed internet, te behet qe me dial-up as te mos mundohesh te presesh. gjithtesesi..ja tek jam :wave:

disku

UNI

Kohet e fundit absi me ka pranuar ne shpine e saj,shume e sjellshme si gjithmone..aty kam njohur Unin,i fundit fare...embelsira gjithmone per fund
:kiss: :kiss: :kiss:
Nga ma tmirat e familjes je

Diddy19

Su@mi

Fantastike?? Ehe,kshu kam kene qysh e vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif

A parte gli scherzi,non so che farmene della mia presunta "fantasticità"...cioè,per quel che mi può servire..... :shrug:

P.S Mire se erdhe!

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Uni:

:kiss: :kiss: :kiss:
Nga ma tmirat e familjes je

Ehe,jam nje :angel: i :mad:

Shaka, :kiss: edhe une ty.

alinos

Forumium maestatis

me mire do ishte ta kishte hunden e gjate, qe t'i duhej ca kohe sa te vinte deri tek maja /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. Ndrikulla ja paske qendisur :thumbsup:

alinos

Forumium maestatis

Prandaj vjate me kushon ne takim zotrote, qe mos thoshte dynjaja se i biri i Tasit me te bijen e Ifigjenise... leshuan xixa /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Shshshshshshshshshshshhst

te mos e mari vesh forumi qe ndrikulla iku shpejt /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

e dhimbshme duhet te jete te mos e thuash, ne fakt /pf/images/graemlins/wink.gif
Masnej ti vete ma tregove, sikur ma than te tjeret mua /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ndrikulla nuk i tregon te gjitha pislliqet e veta! :book:

alinos

Forumium maestatis

disa s'kane nevoje ta hapin gojen sepse sic thote populli tregon boja, se c'ha goja /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Lum si ti qe qenke kaq optimist /pf/images/graemlins/tongue.gif