Hillary Clinton: Femra e pare Presidente ne USA?

Hillary Clinton: Femra e pare Presidente ne USA?

Hillary Clinton, bashkeshortja e Presidentit me zemer me te mire ne historine e presidencave ne USA, Bill Clinton, ka vendosur te konkuroje per Presidente ne zgjedhjet e ardhshme ne 2008.

Si mendoni ju cilat jane shanset qe ajo do te fitoje? A do te influencoje vendimin e popullates fakti i te qenurit teper liberale dhe femer?

Ju ftoj per diskutim.

teab

Primus registratum
Re: Hillary Clinton: Femra e pare Presidente ne US

E pse te duket Hillary e paafte te zgjidhe problemet e Amerikes? Pastaj fundja Amerika nuk ka dhe aq shume probleme te medhaja per momentin. E shumta do terhiqet nga Iraku dhe do merret me luften kunder terrorrizmit ne shpine e vet dhe jo ne shpite e tjereve.
Nuk shof ndonje gje ketu qe Bushi apo ndonje mashkull tjeter mund ta beje me mire se nje femer.

Thacer beri goxha rremuje ne Angli para se ti vinte gjerat ne vije. Biles, beri aq shume rremuje saqe shtresat punetore te thjeshta e urryen per shume kohe. Megjithese taktika e saj pati sukses me vone, ne proces e siper pati shume probleme.
Mbase dhe Hillary mund te beje te njejten gje. Ate se di as une as ti. Do e tregoje koha nese ajo zgjidhet ne kete post.

i_own_u

Primus registratum

e kur te vijsh... na trego noi gjo qe s'dim e jo ato qe dim... te tipit ne jemi rrac e bardh /pf/images/graemlins/smile.gif

M

Mortal

Guest

Po ja se shikon, s'kam marre persiper ndricimin e mendjes njerezore une. Ti, e di une, di shume gjera. Kush te ndihmon Google /pf/images/graemlins/tongue.gif.

Be back...

i_own_u

Primus registratum

Candy... si plas kujt ne Bot per problemet qe ka Amerika kam bindjen un

por muhabeti esht qe problemet ne Bote qe shpesh provokohen nga USA...

kan te bojn direkt me shtepin e Bardh ne Washington ku aktualisht jeton Bush me administraten e tij prej 350 vetash

dhe ne situaten aktuale qe ndodhet USA ne kontinent s'esht per Hillari Klinton

them un po se kam iden... ju ndofta e kuptoni me mir se jeni femra, njifeni n'sy, si me thon /pf/images/graemlins/tonguee.gif

me duhet te dal ciao /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Ka voten teme, eshte grup /pf/images/graemlins/cool.gif
asht gru me moral t'nalt, se di vec ne ket 'lulzim' morali c'fare planesh ka.
E zgjut shoqja hala s' ka kalxu cfare ka n'mend /pf/images/graemlins/laugh.gif
masanej grat jan' paqsore, thojn eee /pf/images/graemlins/laugh.gif
pervedi s'vej doren n'zjarm n'kyt pik /pf/images/graemlins/laugh.gif

99999

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

masanej grat jan' paqsore, thojn eee

[/ QUOTE ]

Ajo s'kallxon ç'fare ka ne mend sepse ka frike se gabohet. Pastaj grate nuk jane kurre paqesore, ato i shkaktojne gjithmone luftrat.

AnaBlue

Forumium maestatis

Eshte ne instiktin e femres qe te mbroje familjen dhe femijet, duke filluar qe ne kohet e lashta kur burrat luftonin per territore, grate ruanin femijet, prandaj grate anojne me shume nga paqja se burrat.

teab

Primus registratum

masanej grat jan' paqsore, thojn eee

[/ QUOTE ]

Ajo s'kallxon ç'fare ka ne mend sepse ka frike se gabohet. Pastaj grate nuk jane kurre paqesore, ato i shkaktojne gjithmone luftrat.

[/ QUOTE ]

Dhe ti mendon keshtu sepse....

PS: Jam e sigurt qe ke per te me sjelle argumenta shume te forte!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Nuk e besoj se ka frike.
Dhe besoj se do fitoje.
Si dhe deshiroj.

Ndersa 'shkaterruese' asht, sakt ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndricim

Primus registratum

ne fakt femrat jane me te dhimshme , dhe si e tille Hillary duke u munduar per mire, prek nje ceshtje delikate dhe ndihmon Tajvanin(i fal ndonje bombe ose perdor veton). Ne k'te rast Kina ja kurdis bombat amerikes dhe le te shohin fishekzjarre amerikanet /pf/images/graemlins/smirk.gif

u74

Primus registratum

Edhe une uroj qe Hillary te fitoje . Ajo eshte me te vertete grue e nalte .

u74

Primus registratum

Si Hillary si dikush tjeter amerikanet e kane prioritet te ndihmojne Taivanin.

99999

Primus registratum

Deshira e Hillary Clintonit po ashtu dhe e kandidates franceze Segolene Royal eshte te behen presidente, vetem kaq. Ato nuk kane ndermend te bejne ndryshime, ato nuk kane ndonje ide fixe, ato duan vetem te fitojne popullaritet me dinakerin e tyre prej nje gruaje.
Pyetja eshte se a eshte ne gjendje nje grua ne Amerike sot per sot te shpetheje nje lufte per interes te shtetit te vet? Mendoj se jo.
Por prape jam me te dhe shume optimist sepse eshte akoma gjalle Bill Klintoni.

abs

nuk e di...

Billi, i preferuari im politik mbas shpindes se tij pat nje Hillary!
Tani gezohem qe kjo Zonje bahet Presidente.
Ndyshimi vjen me vehte kur dikush tjeter merr drejtimin ne dore, deshem s'deshem.
Dhe se personalisht tek kjo femer shoh zgjuarsi e jo dinakeri. Ose me sakte, deri tani ka qene e pamundur te ndjehet dinakeria (ne sencin negativ) nga ajo.

Ma sakt, 'syzat' e mija s'kan mujt me e kap dinakrine e saj, tuajat tjeter muhabet, qe ta di dhe une, do te doja ndonje mendim/shembull ma konkret pipell please /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

Bill Klinton... ishte nje politikan qe te gjith've na erdhi keq (ne perjashtim te Serbeve /pf/images/graemlins/smile.gif ) kur i skadoj mandati per President

me kujtohet ne premtimet qe ky Bushi_i_Mallkuar i boni popullit Amerikan per Politiken e jashtme, ishin 3

1. Do te hiqte Trupat Amerikane nga Kosova sepse nuk esht ne interesat Amerikane ajo pjes e Europes

2. do te zhvendosi ambasaden Amerikane nga Tel Aviv ne Jerusalem (diçka qe esht shum veshtir te realizohet kjo)

3. Taiwani nese votojn per pavarsi ne do ti njohim rezultatin e votave

d.m.th deklarata Lufte qe ne prezantim, i biri i babait sepse te tre pikat jan te pa arrit'shme... por thjesht qe Amerika ka nje program te gjat shkatrrime popullatash destabilizim total ne Lindjen e Mesme dhe ne Azi... sepse siç dihet Amerika jeton me Gjakun dhe Djersen e popujve te tjer...

programi per kto luftera qe i biri i Bushit hapi jan me afat shum shum te gjat...

e siç ju a thash aparatit Ushtarak Amerikan nuk i intereson te shikoj Biutiful ne Shtepin e Bardh se si luan Billi me Hilarin sy mbyllash pershembull... por i intereson te eci e te realizoj programet e firmosura 20 apo dhe 30 para

pra luft, luft e vetem luft... Hilari ashtu si dhe ai Afrikani apo dhe shum te tjer normal qe do çirren me premtime

por kam bindjen qe Presidenti i ardhshem dihet se kush esht ashtu siç e dinin dhe per birin e babait

ados

Primus registratum

Teoria e pare.
Kantidon per presidente qe ne rast se fiton, tja kthej kusurin Bill-it per ceshtjen Levitski..dmth te provoj edhe ajo si mund flertosh me nenpunesit e White house
Teoria e dyte..
kantidon per presidente qe ne rast se fiton,ti hap rruge se bijes, qe edhe ajo te futet ne politike..
Teoria e trete..
kantidon qe ne rast se fiton te jete e para presidente femer ne USA..
Teoria e katert dhe me e verteta..
Hillary..cannot make it this time..!!

Runner

Primus registratum

Me siguri do te fitoj ne votat e ardhshme dhe kjo do te jete nje shembull per Shqiperine se nuk duhet medoemos te jete mashkulli ai i cili e udheheq nje popull, a nuk jeni lodhur nga keta trashullanat te cilet ju vjedhin, genjejne qdo dite !???

MLK

Primus registratum

Qe kur mashkulli qeka me genjeshtar apo hajdut se femra apo anasjelltas !!!
Hillary eshte sot kandidate pasi eshte e afte, e jo se eshte femer!
Zgjedhja e nje kandidati duhet te behet ne baze te meritokracise, e jo te gjinise /pf/images/graemlins/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Teoria e katert dhe me e verteta..
Hillary..cannot make it this time..!!

[/ QUOTE ]

There was never another 'time'. This is her first time.