hi Te gjitheve!

XpLoSiVe_BoY

Primus registratum
hi Te gjitheve!

Quhem tony,flas nga londra!
Jam 21 vjec, me origjine nga korca.Jetoj dhe studioj ne londer!Studioj per Economics edhe bisnes.Kam ketu 2vjet.(south East london)Jam nje anetare i vjeter i albforumit,por nuk kam shkruajtur ketu sepse nuk dija passin edhe sdesha te registrohesha perseri!Kishe deshire te behesha nje anetar i stafit te albforumi dhe gjithashtu ne chat kisha deshire te me jepnit acc me nickun Anglezi21!Ne chat kam qene me shume te albasoul edhe ndodhen disa gjera qe sme pelqyen edhe vendosa te largohesha nga albasoul sepse aty po spate shoqeri me aop-sop ose admin-moderator aty asnjeri sdo tja dije edhe ste ndihmojne!Kisha deshire te merja nje acc ne chat edhe ketu ne forum desha te behesha moderator nqs ka mundesi!Kete gje po e kerkoj sepse dua te tregoj drejtesi edhe mos te mbaj me hater asnje!
Ne chat kam 2 vjet thuajse edhe di shumicen e regullave edhe komandave!Por sado kam dhe te tjera per te mesuar !!
Ja kalofshi sa me mire te gjithe
Ju lutem ktheni pergjigje sa me shpejte..mos e lini pas dore!
Tony

SkinArt

Primus registratum
Re: hi Te gjitheve!

Ne chat ke qene me shume tek Albasoul dhe kerkon access ketu, per problemet qe ke patur atje.

Po mire ti ke menduar per keto usera qe kane kaluar po aq kohe sa ke kaluar ti ne Albasoul dhe qe nuk kane marre akoma access ketu?

Personalisht asnje here sme pelqen kjo metode qe per dicka ose per interes te nderrosh vendodhje per te marre access ose gjera te ketije lloji. Nqs ty te eshte bere padrejtesi nuk eshte kurre e mundur qe nje staff i teri te dali kunder nje njeriu qe ka te drejte per ate cka ai synon. Per mendimin tim kontakto me bordin drejtues te services ku ti me pare ke dhen kontributin tend dhe mundohu te fitosh perseri te drejtat e tuaja.

Ne Albnetwork je gjithmon i mirpritur por une, dhe po te me degjonin mua Staff qe merret e mbarvajtjen e dhomes do ti jepja me rendesi userave te tyre dmth keto qe kane shume kohe ne Albnetwork dhe pse pas shume kerkesash nuk kane marr access.

Ty te uroj te behesh me access, por kur te te vi koha pasi duhet te kesh kaluar nje kohe te mjaftueshme gje per te cilen ti e di "rregullat per access".

Edhe dicka tjeter
Albforumi nuk ka lidhje me dhomen #Shqiperia Albnetwork
Vjetersia ne Forum ndryshon tek vjetersia ne Albnetwork.

Deri tani shyqyr zotit nuk kemi vuajtur per drejtesi thanks staffit.

Nderhyrja ime kishte te bente persa i perket access ne IRC #Shqiperia Albnetwork.

XpLoSiVe_BoY

Primus registratum

Une erdha ketu se kam qene ketu me kohe!Per ata usera qe skan mare access ketu..besoj se do kene nje arsye qe skan mare, sbesoj qe ka qene ndonje shkak imi !

Perpara se te japesh ndonje mendimin tend mua te prezantohesh kush je, sepse nqs je nje anetar normal ne forum skam nevoje te degjoj perrallat e tua!Dicka tjeter..mua asnjehere sme eshte bere ndonje padrejtesi por mua sme pelqente ai lloj forumi/staffi!E dyta eshte qe asnjehere skam kerkuar acces te dhoma shqiperia..dmth te kerkoj te behem aop i dhomes shqiperia te albasoul!
As edhe nje here, po ta perseris qe ta marresh vesh
E treta eshte qe te drejtat e mia smi ka mare njeri por i kam ketu!
E katerta une per vete ste kerkova ndonje mendim ose dicka tjeter nga ty...Ate qe kerkova eshte nje ACC.!
Dhe ja kerkova stafit!!Me vjen keq!

Faleminderit shume per urimin!

NQs je nje anetar i staffit flm shume per keshillat!

FALKO

Forumium maestatis

Pershendetje.
Nese do nje keshille apo mendim nga nje anetar i stafit, atehere po them dy fjale.
Eshte hera e pare qe te shikojme ketu. Tek #shqiperia nuk te njoh edhe nuk di ne ke folur me ndonje SOp per kerkesen tende.
Une te them te drejten nuk dua te di nese ke qene apo jo me pare AOp ne Albasoul apo ne je akoma. Ketu nese shikon temat e tjera ka nje rregullore edhe ti me duket se ben pjese ne kategorine e userave te rinj. Pra...per ti rene me shkurt.. Te duhen 3 muaj kohe per tu marre thjesht ne konsiderate (nuk eshte e thene qe me pas duhet te marresh detyrimisht acess ) Duhet te ndihmosh ne mirembajtjen e dhomes #shqiperia sikur edhe duke keshilluar te tjeret te mos ofendojne ne main apo ti ndihmosh me komandat. Me pas ndoshta mund te marresh VOp (gjithmone duke pare punen tende ne main ). Te duhet te sakrifikosh shume kohe edhe nevra per tu marre me te tjeret. Mendon se ja vlen ?
Per me shume kjo do te zgjase per 3 muaj minimumi edhe me pas asnje nuk te garanton qe do te marresh acess apo jo. Kjo eshte ne vullnetin e stafit.
Une e di sesi funksionon ne Albasoul edhe asnjehere nuk me ka pelqyer. Ketu ka rregulla te tjera, te renda sepse ne duam qe jemi 100 % te bindur mbi aftesite e atij useri qe do shtohet Aop. Jane bere shume gabime ne te kaluaren , keshtu qe kriteret e dhenies per Aop jane ashpersuar edhe acesset jane shume te kufizuara.
Ty zgjedhja tani..prezantohu ne chat me nje nick te regjistruar qe do e mbash pergjithmone edhe na ler te te vleresojme sipas kushteve dhe rregullave te vena nga ne.
Nese do i permbushesh je i mirepritur !

XpLoSiVe_BoY

Primus registratum

FLm per keshillen!

Te #shqiperia fola nje dite me nje aop IL-Cobra me duket,se mbaj mend mire!Ai me ndihmoj, edhe me dha ca info. si psh ku te beja kerkesen eme radhe!
Skam qene asnjehere aop apo dicka tjeter aty!Me garanci!
Per te gjitha qe the jam ok,skam asnje kundershtim!
Nickun e kam Anglezi21

SkinArt

Primus registratum

XpLoSiVe_BoY! Pse u merzite me pergjigjen time? cfare te thashe? jo me teper se disa pika qe ty nevoiten te jesh pjestar i staff, prallat e mia jane disa pika te rregullores dhe mos i merr per barcaleta.
Jo me larg se tek kjo teme eshte nje teme Trajnim per Status ne dhome hidhi nje sy nje here ketu ndodhet!.
Antar i staff nuk jam, kam qene dikur antar i staff dhe vazhdoj te jem nje pjestar i rregullt i serverit te Albnetwork dhe dhomes #Shqiperia ne te dhe kjo me pelqen qe kontribuoj per staff pa patur nevoje te kem akeses.
Me teper info persa i perket vetes time nuk ka rendesi se nuk te hyjne ne pune besoj.
Koha e gjate e ndejtjes ne nje Server tjeter dhe ardhja ne nje Server tjeter duke kerkuar akses kjo sikur nuk perputhet me rregulloren e aksesit.

Arsyeja qe userat nuk kane marre akses.
Ne Albnetwork kane marre te gjithe kush ka qene ne rregull me te githa pikat e rregullores. Kur ka patur vonesa ne dhenjen e aksesit jane njoftuar te githe kantidatet si ketu ne Forum po ashtu dhe ne dhomen #Ndihme per akeses se lista tani per tani eshte mbushur. Dhe ne momentin qe ka patur nevoje staff per operatore userat jane aksesuar sipas shkalles se pervojes se tyre ne dhome.

Te fola si ish antari staffit te Albnetwork. me pervoje ne kete "staff" prej mese 4 vjetesh.

Flmn nqs me kuptove.

XpLoSiVe_BoY

Primus registratum

Shume flm Moon
Po per radhes tjeter ju lutem me thoni dicka per veten tende kush jeni, sepse une nuk te njof edhe skam deshire qe anetare te forumi te flasin kur nuk kane te drejte te flasin.
Shume flm ja kalofsh sa me mire!

E

EL-DIABLO

Guest

EL-DIABLO e kam une qe te orjentova jo Il_Cobra ai eshte nga tjeter barcolete huhuhuhu /pf/images/graemlins/laugh.gif

E

EL-DIABLO

Guest

Ska gje po he se shoku yne eshte dhe ai te njejten gje do bente po ta pyesje /pf/images/graemlins/smile.gif

SkinArt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XpLoSiVe_BoY:
[qb]sepse une nuk te njof edhe skam deshire qe anetare te forumi te flasin kur nuk kane te drejte te flasin.
Shume flm ja kalofsh sa me mire! [/qb]
Te paraqesesh rregulloren e IRC pas nje kerkimi per akses ne dhome kjo eshte e drejte e cdo njeriu.
Une ne Albnetwork #Shqiperia jam me emer Laura, Britney"jo ajo lolitapop" Narusegawa-Naru, AngelLaura etc...

XpLoSiVe_BoY

Primus registratum

Hi te gjitheve!
Besoj se po ja kaloni mire, une kisha nje pyetje per Super opat!
Pyetja ishte qe cfare mendoni qe do behet me mua me sa keni pare ne chat!Mund te jepni ndonje informacion qe cdo behet???
Po pres per pergjigjet!!!
Ja kalofshi sa me mire!
Tony