heyy ju samistat nga jeni sjeni...

e shkallafitura

Primus registratum
Re: heyy ju samistat nga jeni sjeni...

Samiu ka qene shkolle llahtar fare... te pakten kur kam qene une. Robt me persmari...edhe akoma i kam shoke ca...kuptohet.
Ca kohesh kane qene...vec per qejf se per te mesuar s'mesonte njeri.
Une per vete duhet te mbaroja ne '99-en por ika nje vit me pare.
Po ato mesueset boobooobobobob
Per Mozen me vinte keq se e kam pas dhe kujdstare edhe dukej gjithmone e vuajtur.
Pavli vetem pite dahon qe vite era kome ghithmone pare se te futej ne mesim dhe kur na shihte ne qe pinim na shate.
Eleonora...mohim i seksit femer...se kam pas duruar dot ate femer...me dukej gjithmone si zhapik...pale kur vinte nja dy oke makiazh gjoja per tu zbukuru por ajo te tremte me shume...
Berti ka qene delenxhi...i pelqenin femrat e reja..e kujt si pelqejne. Po ai te pakten se fshihete shume...dhe kur shkonim ne eskursione me kujtohet qe nuk e rrute shume na lete me pi cfare te donim...edhe bar...hahaha
Tjeter ka shume te tjere po kush i ma men...
Une kam nostalgji per shoqnine vallai...kur bonim nga nje bar andej prapa shkolles, e sorrollateshim nga Eden Park, edhe ca klube te tjera...Po kur shihje gjithe shkollen ne kafene...hahahha...ose kur lenim oret e mesim ne menyre organizative...shume kohra te dhime kane qene....
Odeta e kimise ka qene rob nobel...ajo ishte me e zgjuta se nuk lodhej me na mesu neve qe s'degjonim njeri ne i here....
YYY se harrova Flutren...nuk e di po nje here e beme me qa ne klase...me vinte keq per te se ishte pasionante per letersine por me tru pak si ne ere...
Tashen e kam pas qejf si mesuese...njeri nobel...

Ka qene edhe koha e rebelimit e Kurt Cobain-it, etj etj....ca jete....

Peace

Cruel_Intentions

Primus registratum

p.s sot shkova te blej kitarre dhe librin e nirvana songs...po e kishin bler ate qe desha...
well..bleva dy postera te nirvanave dhe i kam ven ter qejf ne dhome....
/pf/images/graemlins/smile.gif

e shkallafitura

Primus registratum

Hahahahahha
Te fala Sonit...thuaj nga njera qe ka pas luajtur kitarre kur ka qene tek Samiu...nga behet ai ne Shqiperi eshte??? Nejse...po ti luan ndonje vegel muzikore??

Cruel_Intentions

Primus registratum

lol, ok mi ti cke ti i bej une. Jo nuk esht ne Shqiperi. Esht ketu ne USA. Felicemente sposato (ca kohe me pare) e ka i gru per zotin sikur e ka pre nga nodnje reviste. /pf/images/graemlins/smile.gif She's cool
GJithsesi, patjeter mi, Pianos, e kam studiuar per me 12 vjet /pf/images/graemlins/smile.gif
Ama kitarres vdes ti bie njecik.
te fala kinge, cna thua ndonje gje,....ti nga je nje her?
-B

e shkallafitura

Primus registratum

hahahaha
Urime Sonit...hajt me kalamoj tani, ishalla. :smash:
Cruel Intentions...nese i bie pianos do e kesh te lehte per te mesuar kitarre ne aspektin e notave e vijave muzikore etc... s'eshte e veshtire kitarra thjeshte do qe te biesh me pasion e dedikim...Une per vete kam 8 vjet qe i bie dhe e perdor per gezime e hidherime...por do te doja ti bija pianos gjithashtu..... :cry:

Hajt pra Shnet

Cruel_Intentions

Primus registratum

aman mi cme ben icik xheloze. Do vdisja te isha nje cik eksperte kitarre....qe te mund ti bija te gjth kengeve te alanis ose whatever song or band unplugged...
uffii....megjithate ja kam ven qellim vehtes.
Tani jam ne librari duke punuar. Me vjen epr te qeshur kur shoh dynjane tek vijne vetem per te gjuajtur ketu.
shao
besi

Odea

Primus registratum

Hey...po tashi ca bohet me samiun mer?
A ka noi rob qe o akoma anej apo te gjithe ca jane ketu jane maturu si puna jone?

Du me dit noi thashethem mer amon se po vdes fare.
Me ka mor malli shume per ate shkolle.
Tamom llahtar ka qon jeta atje po ca me bo...kena ngel knej tashi.

Hey, ho me, na thoni noi llaf ere se vduqem ne knej.... /pf/images/graemlins/frown.gif

Odea

Cruel_Intentions

Primus registratum

2001-shi.
Tani me Samiun, hmmm, leonora e biologjise dhe Odeta e kimise kam degjuar qe sikur sjane me. Me duket se drejtor esht bere Niko (nendrejtori) ...
Klasat si gjithnje. Mesuesit si gjithnje vetem plaken nje cik e me shume.
-B

Cruel_Intentions

Primus registratum

Me fal po kjo teme pse paska perfunduar ketu???
Nejse, dmth a e coni nje cik tek Albstudenti or smth like that sepse ska kuptim te jete tek diskutime pa kategori...
nje pershendetje adminave sy petrit e te pa lodhur.
:wave: -B

Arber

Primus registratum

O krul,
Po ku je mi dreq se u ben muaj pa te folur, na ka marr malli. Sa llafe paskeni pas per Samiun ne ju, llapazana.
UN jam n'Tirane kshu qe ti plas po deshe,
Te puth fort goce,

B

briiigi

Guest

E cme kujtoi Edenin njera andej me siper...o nene o nene....te gjithe atje ne gjeje gjithe diten!!!

Cruel_Intentions

Primus registratum

Edeni!!!!
mu ce ku mkujtohet gjithmon erjela me SHP qe rrinin gjithmon tek ai parvazi(dmth as ne kat te par e as ne te dytin) e ne qe ngjiteshim ne tarrace duhet tu kalonim anash tavolines. lol
Apo ajo pasqyra qe ka patur sa zbrisje shkallet nga tarraca.
ehhhh dreqin, ku jane ato kohe!!!!
-B

Elsi

Forumium praecox

Pershendetje samistat,
une kam mbaruar ne 98, a ka mbaruar ndonjeri/a ketu tek AF kete vit?

Jemi me te miret, apo jo? :thumbsup:

Cruel_Intentions

Primus registratum

Samiu pergjithsisht ka rene. Besoj vitet e arta kane qene ato deri ne 97. Megjithate kismet /pf/images/graemlins/smile.gif

-B

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lir:
[qb] 96-98 :thumbsup: [/qb]
kur paske mbaruar ti, une paskam qene ne vit te 2'te ... /pf/images/graemlins/tongue.gif :wave: