heyy ju samistat nga jeni sjeni...

bebivogel

Forumium maestatis
Re: heyy ju samistat nga jeni sjeni...

Erva miq se e pashe me kishit kerkuar ... Cruel u are right ne ate klase kam qene me Dulen etj etj se sja u mbaj mend emrat ... di ndonjeri nga ndodhen apo si qysh tek? ...

B

briiigi

Guest

lol....Crule me kujtove kohet e bertit /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam qesh me lot :lol:
Edhe ai nga halli e kishte se mos nga malli. E mban mend kur u hapen fjalet qe ai ishte fejuar? skishte me te forte...mbaj mend qe dikush nga klasa do ta uronte...
Hartimet e andit ishin hata fare. biles do ishte nice te kishim ndonje ketu ta kuptonin dhe te tjeret se cfare kane humbur. lol
O

Erka

Primus registratum

Po Samista qe kane marre pjese te debatet e Sorrosit ka ketu?

bebivogel

Forumium maestatis

nuk ma ha mendja Tulumbace /pf/images/graemlins/smile.gif ... po te kishte do e kishin nxjerre koken ... ndoshta ndoshta i vellai kesaj cruelit ... por sjam e sigurt /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Erka

Primus registratum

Po ti prit t'u japim kohe te pergjigjen /pf/images/graemlins/smile.gif

C'moshe ka vellai i Cruel? Ata te debatit kane qene te maturave `96 dhe `97.

Reziii

Primus registratum

......heyyyyyy kjo dhome eshte katandis dhome femrash....i vetmi mashkull une jam (apo eshte dhe ai <<pushtraku>> ?!?! )
nejse......
une skam problem.....por......hic!

ej po ju <<surratet e njohura>> /pf/images/graemlins/tongue.gif nga keni humbur....dmth une kam humbur por edhe ju nuk jeni bere te gjalla....thjesht ndonje thirrje per xhaxhi cupo-n ne dhome nuk keni bere...sikur mos te ekzistoja ndonjehere.... /pf/images/graemlins/frown.gif (per disa me teper..)

anyway............

:rockband: stay heavy and rock on ! ! ! ! !

Cruel_Intentions

Primus registratum

tek debatet e Sorrosit kam qene vete /pf/images/graemlins/smile.gif
megjithate kjo pune nga 2000-2001shi
Nga debatet e athershem mbaj mend ka qen soni disa here..tjeter, kosovrasti sikur ka qene dhe jonida beqo sikur me bmahet mend.
/pf/images/graemlins/smile.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

<soni>... /pf/images/graemlins/smile.gif neyse..
cuni dajes tende kush ka qen se ceku i njihja ata speciet e asaj klase se kane qene ca si te vecante..
/pf/images/graemlins/wink.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

po ne qe sjemi nga shqipria ça do ju themi /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Metallicupo:
[qb] ......heyyyyyy kjo dhome eshte katandis dhome femrash....i vetmi mashkull une jam (apo eshte dhe ai <<pushtraku>> ?!?! )
nejse......
une skam problem.....por......hic!

ej po ju <<surratet e njohura>> /pf/images/graemlins/tongue.gif nga keni humbur....dmth une kam humbur por edhe ju nuk jeni bere te gjalla....thjesht ndonje thirrje per xhaxhi cupo-n ne dhome nuk keni bere...sikur mos te ekzistoja ndonjehere.... /pf/images/graemlins/frown.gif (per disa me teper..)

anyway............

:rockband: stay heavy and rock on ! ! ! ! ! [/qb]
Ktu ktu .... /pf/images/graemlins/smile.gif
Si je ti xhaxh??? Mire punet? /pf/images/graemlins/smile.gif
Cruel, nga ty ca thuhet?
Une shkoj ne tirane diten e ditlindjes /pf/images/graemlins/smile.gif
TAke care People /pf/images/graemlins/smile.gif
O

Guest

sa zili brigiiii! lumsi ti!

mo harro me na pershendet uncle sam! :wink:

:wave: all of u!

Erka

Primus registratum

Cruel, c'tema keni trajtuar neper debate?

Kur kam qene une u morem me Capital Punishment, Censorship and Minorities (three different debates). Kush e perfaqesonte Sorrosin keto vitet e fundit? Alketa me Mozen?

Cruel_Intentions

Primus registratum

MOza qe...
Neve u morem me legalizimin e drograve, klonimin, denimin me vdekje....
Ama....qej qe kur iknim jasht qyteteve. Ata te DUrrsit te Naimit qene te mire. Edhe Ismaili Qemali. Pale kur dolen te forte dhe KUcova (nene zez)
Megjithate shkriheshim me gjuhet e huaja qe mezi lidhnin 5 llafe anglisht.
Nejse,.....i kujtoj me qejf ato kohe...Megjithate amon mo se na dilcin syt nates tu bo tezat e afermatives apo negatives (se si gjithmon mo, gjonat i lejshim per diten e fundit)
edhe zyshat se mos t'lejshin rehat me bo qejf..none zez na vdiqen tu na ardh gna prapa...
(ludmilla, aferdita) /pf/images/graemlins/smile.gif
ti cme thua ndonje gje?
-B

Erka

Primus registratum

ha ha, jo vetem arguments per affirmative and negative sides, por edhe subpoints per cdo argument, e te gjitha backed up me evidence. Ato daljet jashte qytetit kane qene klimaksi i debateve. Une kam qene ne Sarande, Durres dhe Vlore. Ne Durres skuadra e kusherires sime fitoi vend te pare. Keto ishin mprehur te merrnin kasetofon, por u dhane nga nje ministatuje qeramike. :lol: Debatin e pare kishim seder dhe donim te fitonim, po heret e tjera luteshim qe te humbisnim qe ne fillim ne menyre qe te kishim diten ne dispozicionin tone.

Kucova e mire? Hahahha...Keta kishin femrat dhe meshkujt me idiote :lol: Meshkujt vetem propozonin ndersa femrat ishin nazelie te medha. Ne kohen time sarandiotet mbaheshin te mire, ca permetare e tek tuk ndonje gjirokastriot e elbasanas. Si dhe Samiu /pf/images/graemlins/smile.gif

Erka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]Megjithate amon mo se na dilcin syt nates tu bo tezat e afermatives apo negatives (se si gjithmon mo, gjonat i lejshim per diten e fundit)
[/qb]
:lol: I hear ya! Ne kohen tone s'kishte as internet qe te kishim t'i merrnim te gatshme /pf/images/graemlins/smile.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

tamam...
Mbaj mend ne debatin e fundit neve ishim brryl fare lol. Diten eprpara se te niseshim i beme te tera "rroft interneti thuaj"
Tonat beheshin te gjitha ne Durres sepse Jugu e di ti qysh ishte ne kohen tone.
Heren e fundit qe dhe nje shoku im nga "partizani" rrac e zgjut dhe ai dreq. Dhe shkova me i kopju tezat. Pale kur thoshte "te me shohin mua ato te dyja "pjesa tjeter e grupit" me vrane..lol
kshu qe un i dija mire argumentat e tyre...dhe pyetjet and stuff..."i futa dhe nje te makur out epr qejf..hahaha"
pastaj te nesermen kam vdek tu qesh kur pashe se na ra shorti me ta ne debat...ahahaha
I vrame e shkelyem te zinjt se un i dija fiej per pe cdo thonin.
nejse...gallate

P.S pjesa me e bukur esht kur merrj leje nga mesimi kur kishe debate nshkolle. Dhe ke te drejt per ate faktin qe me mir te humbje e te beje qejf. /pf/images/graemlins/smile.gif
-B

Ato kucovaret, ababa...tuta lejla e bluza jeshile dhe ecnin pa kpuc neper hotel.Vijshin ere.....iuu iuu