heyy ju samistat nga jeni sjeni...

B

briiigi

Guest
Re: heyy ju samistat nga jeni sjeni...

:eek: :eek: :eek: :eek:
ca beni ju te dy ktu i her???
do ju vras te dyve per nder /pf/images/graemlins/tongue.gif
Moj si mi vetem pavli na ka dhene histori ne
po mamica, po ajo si e ka ajo mi : qe ishte kujdestare ke e 4/3...
a po Moza Demollari /pf/images/graemlins/tongue.gif
si e harron mozen ti
hihihihihi
dott.essa, edhe une ke e 4/2 kam qene
ishim te mire mo ishim te mire
Metallicupo....kujdes ti se e di ti si jam une ... te erdha atje ku je dhe te piu e zeza /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol
o Cruel, do vish ne tir kete vere ti? kur e ke ne plan nqse po
jo per gje, po kam 20 vjetorin une dhe dua te bej ndonje mega party /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb] She...
e paskan nxjerr surratin ca individa te lezecem ktu ee...
Dje kisha provim ne biologji Fotosinteze e gjenetike. O brigg...me mbahet mend qe kemi bo iher i provim bashk ne biologji se se bom me klasen. Maj men qe sdishim asigjo dmth. :cool:
Ehhhh ca kohesh t'lumtura.
Pastaj me lluken e kemi pask pisk ne un ne ti...Kujtimi i tij do te mbetet stuck ne mendjen time.
Sa per Beqirin me mbahet mend kur thoshte "funiiiiii, funiiiii" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo top modelen Eleonoren e biologjise. Qe plasi tu thon permenc librin. Brigg te mbahet mend kur i tha Hoshes:
" po sju pergjigje kesaj pyetjes do te te ve 4. "sa m kub dhe nxirret nga nje grope nje meter e thelle nje meter e gjate dhe nje e gjere" nejse, humori i leonores ky!!! :eek:
ehhhhhhhhhh

Metalli...po ti sdenjon te kthesh as pergjigje ore i nderuar. Te kam dhe burre pale!!! ahhhh mbete duke ja dredhur dynjase o i uruar /pf/images/graemlins/wink.gif

Gjeja me funny pastaj ka qen Klementi i informatikes. Qe hynte me frike e dilte duke qare nga klasa jone!!!!-te mbahet mend?

ehhhh, samiu samiu...
ca na thoni noi gjo tjeter???

-B [/qb]
ti nuk e imagjino sa kam qesh ... o zooooooooottttttt jane te paharrushme kto te gjimnazit...
Lluken mos ma kujto se dhe ne enderr me del, po thuj ca te dush, prej llukes jemi bo njisha ne knej /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol
Leje leonoren, mos ma kujto se e maj men akoma qe e kam cu 3 here ne drejtori ne vit 1 /pf/images/graemlins/tongue.gif
me dote shume ... pranoje!!!!
Kur lexova pjesen e fundit, per Klementin ... nuk e mbajta me dot veten dhe fillova te qesh me lot, ai ishte gjynafffffffff miiiiiiiii
ca i bote kosturi atiiiiiiiijjjjjjjjj
o zot o zot....
Po Byqirin e ma men ? me gishtin e mesit ne derrase?
ehhhhhhhhhhhhh iken ato kohe lol...

Cruel_Intentions

Primus registratum

UN mund te vije nga korriku po ti do e kesh ber Partyn deri atehere /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ehhh....viti i 20-ate ky vit. Amon mi si iken koha..puuuuuu
Dje po flisja me Andin dhe me tha qe kishte apre Rigerta Kalemin gna liqeni me shoqet /pf/images/graemlins/smile.gif
none zez si hyne qe si hyne meshkujt ne qejf ketyre specieve , mbeten me femra mbeten.

PO Berti i gjeografise, qe u thoshte gjithmoen cunave "ju fshatare, ju maloka qe rritni perqindjen e popullsise fshtare" ose ai i fiskultures si e kishte emrin (ai me mustaqe, jo sandri)??? qe thoshte gjithmone, "ju mi goca keni zon ndryshk, e keni fillu me u bo si lopa" -kot bonte se mbeti tu na detyru me u vesh me pantallona te shkurtra e bluz te bardh "mundesisht transparente" qe te hapte syt...PISI !!!!!!!

Oliaaannaaaa pastaj...ahahahaha...o nene zez...no comment.. /pf/images/graemlins/smile.gif vdiste per cunat mo. Femrave sjua varte hic. /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb] UN mund te vije nga korriku po ti do e kesh ber Partyn deri atehere /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ehhh....viti i 20-ate ky vit. Amon mi si iken koha..puuuuuu
Dje po flisja me Andin dhe me tha qe kishte apre Rigerta Kalemin gna liqeni me shoqet /pf/images/graemlins/smile.gif
none zez si hyne qe si hyne meshkujt ne qejf ketyre specieve , mbeten me femra mbeten.

PO Berti i gjeografise, qe u thoshte gjithmoen cunave "ju fshatare, ju maloka qe rritni perqindjen e popullsise fshtare" ose ai i fiskultures si e kishte emrin (ai me mustaqe, jo sandri)??? qe thoshte gjithmone, "ju mi goca keni zon ndryshk, e keni fillu me u bo si lopa" -kot bonte se mbeti tu na detyru me u vesh me pantallona te shkurtra e bluz te bardh "mundesisht transparente" qe te hapte syt...PISI !!!!!!!

Oliaaannaaaa pastaj...ahahahaha...o nene zez...no comment.. /pf/images/graemlins/smile.gif vdiste per cunat mo. Femrave sjua varte hic. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
me shkrive ...
sa per ditlindjen them te pres ca,te mos e bej qe ne maj, qe te vine te gjithe te me vi dhe burri ime... jo i joti /pf/images/graemlins/tongue.gif , kshuqe mud te jete dhe ne korrik /pf/images/graemlins/smile.gif . ai i fiskultures e kishte XHEVAT me duket... megjithate ... iku dhe ai ... sa larg qe me duket tani
ehhhhhhhhhh
une kam pa viomiden, kishte fillu pune ne nje dyqon kasetash, dhe do tentonte per tu fut ne shkolle per te 3ten here rresht /pf/images/graemlins/tongue.gif
cna ka gjet...
nejse nejse /pf/images/graemlins/tongue.gif
flasim soon, take care

Guest

iiii me verte xhevati i fislultures...hahahahaaaa
na shkrit tu qesh !

B

briiigi

Guest

duhet apo jo?!
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Reziii

Primus registratum

une mire qi ika..........ku dureoheshin ata mesuesit me......se mos durohen keta ketej....poooo hecccc mooooo mesues hesapi!!!!!

Cruel_Intentions

Primus registratum

mir e the ti, mir qe ike /pf/images/graemlins/laugh.gif
sot po ju le me kujtimin e dashur te alarmeve per bombe,
ahhhhh ku jane ato koheeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-B

Erison700

Forumium maestatis

Kom dicka per ju samistat.
sami-frasheri_jpg.jpg

Guest

Apache ti cdo ktu mo cun???eh cna gjeti belaja me ty ne?!
Thx per foton ishte e bukur fare.ishalla keto dite shkoj e shikoj dal vivo shkollen! /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

Reziii

Primus registratum

samiu ne foto.................

sa per info : numrin 8 tek date lindja ose vdekja e samit e mora ja shkula une....dhe e dhashe dikujt.....ndoshta e kane vene perseri por nuk me intereson sepse nuk do iki ta shkul perseri.
prandaj ai person ben mire ta kete akoma ate 8 qe ju dha ne vitin 98

kaq!

ndonje koment?????
cruel?
......briiig...... ?????

Cruel_Intentions

Primus registratum

e ca kuptimi kishte 8-ta tashi??? edhe kujt ja dhe nxirre tani ketu ne shesh!!!!
hehe
-B

P.S mizerje si i demton pasurit publike kshu!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

ate 8 e ka akoma personi /pf/images/graemlins/smile.gif
hehehhehehehe, e di dhe kuptimin...shpresoj ta mabje mend edhe Mr.Metallicupo /pf/images/graemlins/smile.gif

Une e pashe sot live samiun /pf/images/graemlins/tongue.gif
godine e shemtute si gjithmone...dhe ca ftyra qe o zot o zot /pf/images/graemlins/tongue.gif
nejse nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika nje here, ju puth te gjitheve /pf/images/graemlins/laugh.gif
O

Cruel_Intentions

Primus registratum

Qeke n'Shqipri mi dreq? nejse
ky muabeti i 8tes qeka muabet i brençem dhe me kshu muabetesh s'ngatarrohem un,
-B /pf/images/graemlins/smile.gif

Reziii

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wink.gif
a mi cruel..... eee eshte ca i si personal...por se kena shume problem......
mr.metallicupua e di shume mire cfare karakterizon se perndryshe nuk do ta permendte
/pf/images/graemlins/tongue.gif right?

po pra cruel eshte ne tr njona,bo gaf nuk vje nga athina para se te iki.........
a briiig,shpresoj mos kesh kalu sot nga shefja se e kam ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif me erdhi papritur,mire qe sme kapi gjalle....duke..................... pi cigare hahahahaah(ti ca do mendoje me ate gjalle.....duke....)
jo une po flija me dacin ne divan me gjithe rroba e kepuce kurse denisi po merej me pc. nejse me tha qe e takove.....
aaaaaaaaaa kaq

hajt bye pra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a se kam kohe pa e thene.............

STAY (fucking) HEAVY AND ROCK ON (e ndryshova pak)

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Metallicupo:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif
a mi cruel..... eee eshte ca i si personal...por se kena shume problem......
mr.metallicupua e di shume mire cfare karakterizon se perndryshe nuk do ta permendte
/pf/images/graemlins/tongue.gif right?

po pra cruel eshte ne tr njona,bo gaf nuk vje nga athina para se te iki.........
a briiig,shpresoj mos kesh kalu sot nga shefja se e kam ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif me erdhi papritur,mire qe sme kapi gjalle....duke..................... pi cigare hahahahaah(ti ca do mendoje me ate gjalle.....duke....)
jo une po flija me dacin ne divan me gjithe rroba e kepuce kurse denisi po merej me pc. nejse me tha qe e takove.....
aaaaaaaaaa kaq

hajt bye pra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a se kam kohe pa e thene.............

STAY (fucking) HEAVY AND ROCK ON (e ndryshova pak) [/qb]
Ehhhhhhh right o right...
vetem qe e takova te tha? ste tha qe jam bere shume sweet? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka dhe gjera te tjera qe ke kohe pa i thene...
nejse ika
Ps: Metallicupo...prap nga Viena me duket se do iki... sduan qe te vi ne Athine /pf/images/graemlins/frown.gif

Reziii

Primus registratum

.............................
hhhhhmmmmm
e do ndonje kompliment ti tani.....por neeeeejjjseeeee ta them nga telefoni :mad: