HERA E PARE!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
Re: HERA E PARE!!!!!!!!!!!

[qb][/QUOTE]Lolita si i ke vithet mi goce?[/qb][/QUOTE]
Excuse me? C'lidhje ka kjo me temen dhe cfare do te thuash???? Be more specific :eek: :eek: :eek:

I love new york

Primus registratum

[ /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE]Hahahaha!Lolita yll fare je! /pf/images/graemlins/smile.gif Po nuk e gjeta "the perfect person" per kater dite. /pf/images/graemlins/wink.gif Tani vec po lexoj ca kane ba keta te tjeret dhe pale mesoj ndonje send. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bye Bye![/qb][/QUOTE]

He moj ja vlente barra qirrane apo......te vazhdojme te presim neve. :thumbsup:

Elian

Primus registratum

Hera e pare ... po them vetem kaq ... jane emocione te paharruara. Gjithmone po e bere me dike qe e do me te vertete. Ka te beje shume fatkeqsisht /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Hera e pare...,Kam pas shume here te para si Ustai dhe si Lea po ato su qukan,kurse hera e pare fare me verte ka qene ne makine...U bona copesh nga gjunjet po ja vleu masnej nga qefi i madh qe msova zanat te ri nuk ju ndava mo asaj gjose u persfeksionova edhe sa here kujtoj heren e pare kam qeif te kthehet edhe 1 here mrapsht koha qe ta bej edhe 1 here heren e pare se lashe nam atehere.
PO qe per kur atehere edhe per shkak te moshes,i bi qe na duhet me bo si ujk yhyyyyyyyyyyyyhyyyyyy...Se maj men vallai sa kohe ka.Ajo goca ishte yll e bukur edhe me ka njel ne menje,kom lon lesht masnej 3 muj mas saj sa here u takoshim shkonim rikujtonim heren e pare.Masnej iku ajo dhe ngeli vetem 1 kujtim i embel i heres se vetme qe ka privilegjin te quhet E pare

shkopi

Primus registratum

..hey une vetem 1 gisht te dores te majte nuk e kam te virgjer....dhe ai sot e provoi per here te pare...nuk po me ze gjumi se u zi dhe plaku me komshinjte...por ishte shume bukur....megjithse mu duk shume e leht dhe kam frike se s`eshte e virgjer e me ka genjy....por varja se mos e kam per shpi une...ciao

Guest

hera e pare ?
hm
dhimbje /pf/images/graemlins/laugh.gif

DARIO

Primus registratum

PO 100-MARKA PAGOVA UNA PO NJE QO NUK ME LE RAHET TANI HEREN E PARE E TREGUAM TANI TE TREGOJ SA HERE E KEMI BO DERI TANI .UNE E KOM BO RRETH 50-HERE

FL PER MIRE KUPTIMIN

genti

Primus registratum

une heren e pare e kam bere ketu ne hollande,me sakte ne nje strip-club me nje bombe nga venezuela.
ndersa vellackua im qe po me rri ketu afer akoma eshte duke ruajtur sekretin e tij te vogel!

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]ua, po po te jete keshtu sic thote usta qima, une e kam perjetuar heren e pare ne moshen 9 vjecare.
e mbaj mend si tani. kishim kohe qe pergatiteshim shpirterisht per daten e shenuar. mbrapa nje kodre, e kishim lene te takoheshim me cunat dhe te benim dashuri. keshtu e quanim atehere.
gjithe sensacioni ishte se jam shtrire ne bar me kurriz dhe me ka hipur siper genti, nderkohe qe cunat e tjere me gocat e tjera, benin te njejten gje, pa ndryshuar as pozicionin. sa qef e kishim misionarin, qe atehere. /pf/images/graemlins/laugh.gif
por konsekuenca e kesaj ishte erioni. nje djale ky, pak me i madh se ne ne moshe, qe na kishte pare nga ballkoni i katit te peste ku kishte shtepine. filloi te me bente presion dhe sa here merrja rush dhe dilja perjashte, ma jep mua, thoshte se perndryshe i thashe tet eme. mizerja.
nuk e dija se cmimi qe duhej te paguaja per heren e pare, do ishte kaq i larte. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LEA mos e kena bo bashke ne mi se ajo goca nuk e ka pas emrin EVA. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mi shpjego cik detajet ne privat pls /pf/images/graemlins/laugh.gif

enderr e njomet

Primus registratum

hmmm hera e pare /pf/images/graemlins/smile.gif

Korrik i 1991, 14 vjec (jo dhender /pf/images/graemlins/smile.gif ) me komshijen e ndare nga burri 26 vjec. Ne fakt historia me te vazhdoi per nja 3 muaj /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

Per Krishlindje kam me ju ble te gjitheve ju qe shkruani ketu nga nje Ditar (nga ai lloji privat me flete shume e qe mshifet diku ku vec ju e dini...so you can keep some stuff to yourself)!!!

I love new york

Primus registratum

one of the beauties of life is sharing your comments............
it's fun and it makes you feel part of the crowd.

bukurane

Primus registratum

hmmm, po ku harrohet hera e pare!!!! ishte mrekulli fare, isha 17 vjecare, ne nje party, eeee!

S

Scorpion

Guest

A ndjeve dhimbje? Si tu duk? Me deshire e kishe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

sa pyetje bo edhe ti...sikur me qen gazetar...
po he na trego ti iher...?
si tu duk... sa vjec... me deshire /pf/images/graemlins/tonguee.gif ???

pinkparadise

Forumium maestatis

scorpio tha : JO JO JO JO nuk dua... /pf/images/graemlins/laugh.gif rrefuzoj..
pastaj here e dyte ishte ky qe ja lypte perdhunuses /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

here e pare e imja
e asaj ishte e treta
menjen e kisha vetem te e q1mja
c'eshte e verteta
kisha i siklet sikur do ma fuste ajo mu
e jo un saj, kur u xhveshem mkapi nje dridhme e trupit
po gjithsesi ai miku ishte i gatshem si kur aasnjehere
por gjithka ndryshoj mbas penetrimit te dyte edhe te trete
iku sikleti filloj lezeti.

HUMER

Primus registratum

po ti spo na i thu heren e pare taten apo eshtee sekret
mos duhet me te dhon numirn e credit qe te na e thuash....lol.... /pf/images/graemlins/lol.gif