Eléonoré
Valoris scriptorum
Ne fakt nga imazhi qe prezanton, emri David ose Lorik do te te shkonin me teper.
Ngjashmeri fizike me David Becham (futbollist anglez) ose Lorik Canaj (futbollist shqiptar)!
Baxho ktu jam qe n2013 lol .. Po cdo dy muj mersha banBaxho pse ma thyn zemren kshu mer?
Pastaj mire ne, po ti? Apo nuk quhesh![]()
Nuk beni dot me shume se nje nderrim nick name në dite ?!U be!
1 Sqarim Eleonore: Nickname e kam Seyfert dhe nuk do te thote as Safer dhe as Shofer, dhe nuk besoj te kem injoruar njeri, te pakten une jo.T'a sygjerova se eshte emri i tim biri! Emri i pare qe zgjodha per te ishte Mateo! I dyti William! I treti Nicholas! Me jepte shenje ne bark vetem kur i therrisja Nicholas! E zgjodhi vete!
Emri i tij i dyte, por rralle e therras eshte Ben! Bernard gjate! I treti eshte kombinim i emrit te mamit dhe babit tim:Zoief (Joseph).
Une nuk di si te nderroj nick. Nje here i kerkova Universal-it dhe nje here tjeter Seyfert-it (safer) (shofer) te me jepnin titullin Acquilina dhe me injoruan!
Eleonore
No shit Seyfert! Te kam derguar ne privat nje mesazh ku te kerkoja te ndrronit emrin e fillit te diskutimit qe me sa duket e ka vene Gurax. Kur lexoj fjalen definoj me vjen per te vjelle. Te lutem shihi edhe nje here mesazhet.
Ka mundesi te jete Shofar, atehere. Do te shihni fare mire corben grego-ruse nese i hidhni syte te «Shtepia Jone».
Eleonore
Ne fakt nga imazhi qe prezanton, emri David ose Lorik do te te shkonin me teper.
Ngjashmeri fizike me David Becham (futbollist anglez) ose Lorik Canaj (futbollist shqiptar)!