Help!

Status
Not open for further replies.

Eléonoré

Valoris scriptorum
Ne te ardhmen tende dhe ne te shkuaren time ti do te njihesh si midwayer. Do te shkosh me emrin Frank and Alice. Do te jesh messanger celestial per te gjithe ata qe do te vene re 11:11

Eleonore

Seyfert

Valoris scriptorum
T'a sygjerova se eshte emri i tim biri! Emri i pare qe zgjodha per te ishte Mateo! I dyti William! I treti Nicholas! Me jepte shenje ne bark vetem kur i therrisja Nicholas! E zgjodhi vete!

Emri i tij i dyte, por rralle e therras eshte Ben! Bernard gjate! I treti eshte kombinim i emrit te mamit dhe babit tim:Zoief (Joseph).

Une nuk di si te nderroj nick. Nje here i kerkova Universal-it dhe nje here tjeter Seyfert-it (safer) (shofer) te me jepnin titullin Acquilina dhe me injoruan!

Eleonore
1 Sqarim Eleonore: Nickname e kam Seyfert dhe nuk do te thote as Safer dhe as Shofer, dhe nuk besoj te kem injoruar njeri, te pakten une jo.
Klm ne vazhdim!

Eléonoré

Valoris scriptorum
No shit Seyfert! Te kam derguar ne privat nje mesazh ku te kerkoja te ndrronit emrin e fillit te diskutimit qe me sa duket e ka vene Gurax. Kur lexoj fjalen definoj me vjen per te vjelle. Te lutem shihi edhe nje here mesazhet.

Ka mundesi te jete Shofar, atehere. Do te shihni fare mire corben grego-ruse nese i hidhni syte te «Shtepia Jone».

Eleonore

Seyfert

Valoris scriptorum
No shit Seyfert! Te kam derguar ne privat nje mesazh ku te kerkoja te ndrronit emrin e fillit te diskutimit qe me sa duket e ka vene Gurax. Kur lexoj fjalen definoj me vjen per te vjelle. Te lutem shihi edhe nje here mesazhet.

Ka mundesi te jete Shofar, atehere. Do te shihni fare mire corben grego-ruse nese i hidhni syte te «Shtepia Jone».

Eleonore

Modifikimi i nje emerimi (titull filli)

Nuk dua t'ju bezdis, vecse kam nje kerkese ne lidhje me titullin e nje filli diskutimi. Universi dhe .....etj etj. Faktikisht ky fill lindi nga nje tjeter fill diskutimi i titulluar «Ne pune me bashkshortin-en»; nuk e kam idene kush e transferoi dhe kush e titulloi. A ka mundesi ti vini nje titull me te pershtatshem?
Dite te kendshme! ose Naten e Mire (kudo te jesh)
Eléonoré
Eléonoré, 12 Oct 2016

E dashur Eleonore mesazhin e kam pare qemoti po nuk e di se si mund te te ndihmoj une me keto kerkesat e tua nuk po e kuptoj? Jam perdorues i forumit sikurse ju, dhe mundesisht me miresjellje kini pak respekt per nickname qe perdor, besoj se kaq kulture do e keni sepse ironine e paskeni ne maksimum. Klm

Eléonoré

Valoris scriptorum
Ok ju paskam vene ne pozite te veshtire. Mendoja se ishit moderator. Si i tille mendoja gjithashtu se keni te drejte te beni nje ndryshim ortografik ose leksikor. Per sa me perket nese nuk preken fare aq me mire. Sherbejne si prove.

Ku e shihni ironine?

Eléonoré

Valoris scriptorum
Sapo u ndergjegjesova per nje fenomen. Ky eshte forum. Virtualitet dhe jo realitet. Une nuk i shoh njerezit me te cilet flas. Nuk nenkuptoj sepse nuk le te me nenkuptosh. Per kete kam informuar nje here Universal por ai dukej si gjysem i vdekur. Dini gje cfare po ndodh me te? Plus dicka tjeter. Ne dy raste me zuri syri nje bombe (e-moji) qe m'u vu pas nje postimi. E njejta bombe ishte vene edhe nen postimin e nje antareje me emrin Broken Smile. Kur njerezit zgerdhehen ose buzeqeshin ose ngrejne e-mojin Help (sapo e vura re) mos do te thote se ata jane ne rrezik. Mos ndoshta jane underground? Mos ndoshta kerkojne ndihme vertete. Kush mund te me ndihmoje me nje pergjigje.

Tani nuk me ndodh me por nje periudhe kohe shkrime te disa anetareve me shkaktonin nje ankth te madh dhe nje dhimbje te madhe ne tru. A ka ndodhur edhe me ju. A jeni duke bere nje loje?

Johana

Forumium praecox
Ne fakt nga imazhi qe prezanton, emri David ose Lorik do te te shkonin me teper.

Ngjashmeri fizike me David Becham (futbollist anglez) ose Lorik Canaj (futbollist shqiptar)!

Ti e di qe gjyshi nuk i ka qejf gabimet drejtshkrimore.

Do te te shkonte me teper.

J.C

Status
Not open for further replies.