Help: per ata te Bostonit

alinos

Forumium maestatis
Re: Help: per ata te Bostonit

Van Sotir Christo
kishte lindur mbe te njejtin maternitet si zotrote, per te bredhur e per te bere lemsh dynjane ju korcaret te vetmit pasket qene! /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Ty po nje here, po dhe publikut te gjere, do ja kisha dhan me kuptu!

Vazhdimi i kanges:
Dyqanxhi te vrafte dreqi
vrave Fity-in
O vrave Fity-in vet i dyt, aman

Paaaaaaaa c'm'u shkoka n'dasem! :rockband: [/qb]
thank you, i'll sing a song to you too but now i'm not in the mood /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

[qb] Van Sotir Christo
kishte lindur mbe te njejtin maternitet si zotrote, per te bredhur e per te bere lemsh dynjane ju korcaret te vetmit pasket qene! /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
si esht nga paraqitja te pelqen e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

perkundrazi, ku t'ma gjesh ta kesh kusheri, se te fus mik, apo s'ben ksi gjerash ti /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

:wave:

Linoso menjane te gjitha une do kerkoj sinqerisht, domethene do i futem Vanit (qe tivije mendja rrotull /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe do te te kthej xhevap mrapsht shume shpejt ...

Seriozishamente

Unë

alinos

Forumium maestatis

Hey Zot!
Vani eshte burre me fmi per te martuar, me duhej thjesht info per organizaten e tij te quajtur Frosina dhe jo per te si njeri. Ajo qe me intereson ishte te dija nese ka bere ndonje gje si grup shqiptar ne diaspore, apo thjesht koncerte!

Ndrikullen e takoj per pashke, e me ka premtuar mbleserira /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s.Salo ma hiq i cik mesazhin e mamasites ke tema ime, te lutem!

Isabelle

Valoris scriptorum

Goc' jo me nerv' !!! Do shof se c'gjehet dhe do te pergjigjem. Nuk ka nevoje me e bo dhe Zotin anetar forumi !!!

Una

ps. dhe qesh icik se te zgjaten floket 3 cm me shume /pf/images/graemlins/smile.gif !!!

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
ps. dhe qesh icik se te zgjaten floket 3 cm me shume /pf/images/graemlins/smile.gif !!! [/qb]
Po te ishte 4 cm do e kisha ba nje tentative /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'isha me inat! I merrni teper seriozisht pikecuditset ne forum :goofy:
:devil:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
[qb]

p.s.Salo ma hiq i cik mesazhin e mamasites ke tema ime, te lutem! [/qb]
po na moj se nuk ta hengri temen mama sitka. Ti e di qe tru eshte i shkreti, ku me shume e ku me pak. Mos u bej per lakror tashi e ti.

/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Varet cfare ka brenda lakrori /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb]Po vajti deri aty puna po te pyesim te ta bejme si t´a duash ti. Me presh e me gjize e ha?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ncuq! :angel:

Se mos me qit namin per hameskeqe, se t'i qita syte :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alinoske, Vani eshte njeri i mrekullueshem, me aq sa e kam njohur une.
(Tani tek ajo linku qe kish postu Muni dukej goxha i ri. When was that taken 1970?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ka bere dhe vazhdon te beje shume per komunitetin ( dhe pa i rene gjoksit me grusht si 90% e NAAC). Eshte inteligjent, dhe prape shume humble. I afrueshem teper dhe te ben vertete te ndihesh si njeriu i vetem ne dhome ndersa je duke folur me te. Nuk e di mua me eshte dukur shume njeri simpatik dhe gati per te te ndihmuar (po se deshe ti e marr vete per burre /pf/images/graemlins/wink.gif )

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fity Sents:
[qb]
....ky goni qe flas un esht ne worcester daje jo ne boston, nga ajo krahina andej njof vetem izyn. Mqs ra llafi per ca pislliku te duhet ky goni, /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pranej nuk ju dika fati Gonit t'shkret se qeka dhe Izzy m'ate qytet.

Zabele i marove???? /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Alinoske, Vani eshte njeri i mrekullueshem, me aq sa e kam njohur une.
(Tani tek ajo linku qe kish postu Muni dukej goxha i ri. When was that taken 1970?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ka bere dhe vazhdon te beje shume per komunitetin ( dhe pa i rene gjoksit me grusht si 90% e NAAC). Eshte inteligjent, dhe prape shume humble. I afrueshem teper dhe te ben vertete te ndihesh si njeriu i vetem ne dhome ndersa je duke folur me te. Nuk e di mua me eshte dukur shume njeri simpatik dhe gati per te te ndihmuar (po se deshe ti e marr vete per burre /pf/images/graemlins/wink.gif ) [/qb]
Faleminderit! /pf/images/graemlins/smile.gif

Mendon se do te pergjigjej e-mailit, nese ne nje te ardhme do ta kontaktoja?!

alinos

Forumium maestatis

[qb] Jo moj zemer se nuk te qit nam salua ty jo. Te qit syrin me mire. Nuk me the me se e do lakrorin?

:smash:

Me mish, po te njome ama, mos te kete mbushur te 25-sat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb]
[qb]

Me mish, po te njome ama, mos te kete mbushur te 25-sat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Qenkam ne kohe akoma. Ku dhe kur?

Kur te kesh pak kohe te lire. Po shiko se mos me lesh te ngordh urie /pf/images/graemlins/wink.gif

[qb] ]Faleminderit! /pf/images/graemlins/smile.gif

Mendon se do te pergjigjej e-mailit, nese ne nje te ardhme do ta kontaktoja?! [/qb]
Jam shum e sigurt se po.

tirana

Primus registratum

[qb]
...Me mish, po te njome ama, mos te kete mbushur te 25-sat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ka menyra me te kendshme per te thene JO! :mad:
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif