Mos thuj se nuk te kam paralajmeru se ke gjet vendin e gabume.Si ta kam thane dhe ma lart me me ndigju mu i len me fol dhe mos iu kthe pergjigje atyne qe shkrujne ktu sa per numer,dhe e mira kishte me kene me u mbyll kjo teme se asht tu kalu ne fymje shume dhe nuk ka as lezet masandej se kam frike se po bini ne sy per rracista.Fillimisht postuar nga angelhurt:
[qb] tung tung
si duket kam kerkuar ndihem ne vend te gabuar...
e kom nje pyetje per ty pretty_girl qfare te ben te mendosh qe une qenkam nje 14 vjeqar a???
sdi sa po kupptoni eshte hera e par qe kom ndjenja per dikend e di qe shumica juve djemve me siguri sikur edhe un kurr skeni ndi ndjenja per ni femer e keni pas shume te let ME JA LYP qysh po thuani ju por kur ki ndjenja per dikend qenka ndryshe...atehere nese dikush din mem ndimu do ju kisha falenderu e nese nuk din atehere mos te shkruaj vetem sa per ta rritur numrin e postimeve...
ju flm...[/qb]
lexo ketu o cuno:Fillimisht postuar nga angelhurt:
[qb] tung tung
si duket kam kerkuar ndihem ne vend te gabuar...
e kom nje pyetje per ty pretty_girl qfare te ben te mendosh qe une qenkam nje 14 vjeqar a???
sdi sa po kupptoni eshte hera e par qe kom ndjenja per dikend e di qe shumica juve djemve me siguri sikur edhe un kurr skeni ndi ndjenja per ni femer e keni pas shume te let ME JA LYP qysh po thuani ju por kur ki ndjenja per dikend qenka ndryshe...atehere nese dikush din mem ndimu do ju kisha falenderu e nese nuk din atehere mos te shkruaj vetem sa per ta rritur numrin e postimeve...
ju flm...[/qb]
hahahahhaah shume e re thua??? Jooooooo....Aty ka cifte qe kan 20 vjet diference. Shumica e cifteve kan fillur te ken 12 vjet diff. tani. Ne qoftese e do, mos e eli moshen te te ndaloj.Fillimisht postuar nga angelhurt:
[qb] tung tung
kom nevoj per her te par per ndimen e dikujt dhe ju kisha lut mem ndimu sa ma shume
une i kom 18 vjet dhe jom shume i dashurum ne ni femer po ajo osht shume ma e re mdoket 3apo4 vjet se une e di muni mem kritiku mem thon osht shume e re po ju kisha lut mos mem jep shume kritika sepse e du teper
ajo mu me njeh si nje aventurist pasi i kan tregu shoqet e saj per mu dhe njonen prej shoqeve te saj e kom pas ni kohe une femer ndersa tash kom fillu me fol me ta edhe ende sja kom shpreh se e du edhe pse pak ja kom bo me dije per ndjenjat e mia po mka thon qe e don tjetrin dmth e don ni djal nga nje qytet tjeter
e une ju kisha lut per ndime sidomos nga ato femrat qe osht zor mi bo pwerveti qe mem ndimu mem tregu se qysh me e fitu zemren e saj osht hera e par qe spo muj me e fitu dashurine e ni femres edhe osht hera e par qe po ndi dicka per ni femer
pra HELPpppp ju lutna se do qmendem.... [/qb]