Hej zemer

Narkomane

Valoris scriptorum
Dashuria Jone Eshte Parajsa
Ne Jemi Dy Engjej Ne Toke
Jemi Ne, Eshte Dashuria Jone
Qe Edhe Lulet I Ben Te Enderrojne

Narkomane

Valoris scriptorum
Dashuria eshte ceshtja e ndjenjes e jo e deshires,
dashuria eshte nje por jeton ne dy zemra,
dashuria eshte plur qe e thuri natyra dhe
e zbukuroj fantazia.
Me mire te vdesesh sesa te japesh puthje pa dashuri,
puthja eshte himni i dashuris
ne rini jetojme qe te dashurojme,
ne pleqeri dashurojme qe te jetojme
Shpirti ka thesare qe i zbulon vetem dashuria,
te dashurosh eshte cmenduri,
te luash me ndjenja eshte krim
dhembja te bene te qash
ndersa dashuria te flasesh.
Nuk ka gje me te tmerrshme sesa te duash, e te mos te duan
nese nuk te ka prekur dashuria
je duke ecur neper erresir,
xhelozia lind gjithmon bashk me dashurin por
nuk vdes gjithmon bashk me te.

Narkomane

Valoris scriptorum
T e dishe te lexosh
E shte e lehte ta kuptoshe
D ashuria eshte pafund
U ne te dua ty gjithkund
A merika s'eshte katund

Pinky

Forumium maestatis
MOS MU TRISHTO...TRISHTIMI YT ME BEN TE VUAJ .....TE MALLKOJ VETEN DHE DITEN QE LINDA...
NQS UNE JAM SHKAKU I TRISHTIMIT TEND DENOME ZEMER DUKE MOS U TRISHTUAR......

Pinky

Forumium maestatis
E di cdo te thote te kesh large dike? Te mendosh 24 ore, cfare bene, te kesh frike mos i ndodh diqka, te lutesh per te qdo moment, te rrish neteve pa gjum, duke enderruar te ardhmen me te, t'a presesh,t'a perqafoj, t'a puthe, e t'a ndjej! Nuk e din cdo te thote t'a duash, e te na ndajn kilometrat. Të Dua! ♥

Pinky

Forumium maestatis
Të dhash fjalën që do të luftoj kundër çdo gjëje për të mbrojtur dashurinë tonë! Por,kundër zemrës tënde nuk luftoj dot!

Pinky

Forumium maestatis
Takohemi gjihnjë, në ndonjë mënyrë. Nuk ka rëndësi se ku shkoj unë, nuk ka rëndësi distanca që përpiqesh të vendosësh mes nesh. Kurrë nuk ka rëndësi. Ti më gjen gjithmonë. Jemi të destinuar për te qën gjithmonë bashkë shpirtërisht.

Pinky

Forumium maestatis
Sa e doja ate kohe... Kur ngulmonim me guxim te beheshim pjese e botes se njeri-tjetrit...!

Pinky

Forumium maestatis
Te kujtohet se sa here te zinte gjumi duke e torturuar veten me tere ato pyetjet e lena pa pergjigje?

Pinky

Forumium maestatis
Them se ne te dy jemi bere per njeri-tjetrin dhe mu ne kohen e duhur. Sepse pavarsisht se nuk njiheshim, e prisnim njeri-tjetrin deri ne dhembje. Te dy kishim shume ngjarje te kaluara dhe absolutisht asnje te ardhme. Mbase ndonjehere dhe shpresonim tek kjo e ardhme, mbase neteve kur jeta tretet si vese e te çon ne anen tjeter te realitetit, ne detet e panjohura te endrrave te harruara...

Pinky

Forumium maestatis
Nuk eshte e lehte te te harroj, e di..! I dhame njeri-tjetrit mjaftueshem per tu kujtuar. Ti do mbetesh note ne kenge time te preferuar, fjale ne poezine me te bukur, buzeqeshje kur trishtimi te me kete mbulur... Ti do mbetesh ajo qe me beri te kuptoj se ka pranvere zemrash...ashtu si ka dhe dimer te ftohte. Ti me mesove te dua dike me shume se veten, te lutem para se te fle per dike qe nuk e njoh, ti fal kohen time kur c'do sekonde e saj peshon shume. Ti me mesove se jo c'do gje e bukur zgjat pergjithmone... Se askush nuk qendron perhere... Te gjithe ikin heret a vone!!!
Ti...

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Unë nuk dua dikë që të më përsërisë vazhdimisht që do të jetë gjithmonë dhe s'do të më lërë apo tradhtojë kurrë.
Më mjafton dikush, që sa herë më dërgon në djall, kthehet dhe me merr.

bobo

marksist-enverist
ca i keni bo ''zemres''!?- me ca shoqnohet, pervec veres?-desha tbehem dhe vegjetar ... :D

Hope

dans ton coeur
Hape zemrën tënde
Se po të trokas
Ne gjunjë po të lutem
Me zemrën tërë plagë...

Hape zemrën tënde
Dhe më bëj pak vend
Se dua të qlodhem
Dhe ëndërra të end...

Hape zemren tënde
Të ndez një zjarr të ri