Haremiiiiiiii

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Haremiiiiiiii

Tush0 mos hap nam kot se une mbahem si djal besnik /pf/images/graemlins/tongue.gif i sinqert e tjera me radh /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Tush0 mos hap nam kot se une mbahem si djal besnik /pf/images/graemlins/tongue.gif i sinqert e tjera me radh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po pranej je Eunuk se je i Tredh . Kshu Besnik desha me thon ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] TEDI se shef q ejam i fejuar re ç'ne eunuk une /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Epo nese je i Fejuar ahere nuk je ROje HAremi RObo . Harroje Kte gje vetem nese je i fejuar sa per Sy e Faqe . Sepse nuk te le njeri roje Haremi po te mos jesh Eunuk ose ne kete rast PAshai apo Sheiku eshte Pallange ...

helibak mucogllava

Primus registratum

TEDI ore se ke mar vesh ti pashan e ka len fuqia dhe mi ka len mau ne dorezim femrat e haremit /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] TEDI ore se ke mar vesh ti pashan e ka len fuqia dhe mi ka len mau ne dorezim femrat e haremit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Aha ahere qeka Harem Fallco ...Ne Femrat e paskan me T Futme . Ti mo mire thuj qe o Bordello se nuk jan Grate vetem te Pashait po t gjithve ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] TEDI une sthem gje ju e gjeni vet /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: [/qb]
Une jom jashte n haremin tim skom nevoje per Roje se Grate e mia Dine karakter ... kshu Karate ne sapo ben gafe t futesh aty ta plas m kato ballit ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :confused: c'behte ketu ..... :eek:
:smash: :smash: per te gjithe
/pf/images/graemlins/laugh.gif Zeqo nuk quhet [/qb]
Pse o i Tredh e apo o i maskum . Masnej un jap dorheqjen nga Ky Harem qe me sjellin Ushqime t Prishme dhe sme japin RRoge . Pak se rri jashte fare dhe smerrem me asi vashe po i bej t gjitha vete po m sjellin dhe ushqim t skadum ...

helibak mucogllava

Primus registratum

MOIRA thoi ketij mi pse une vecohem nga e shtenmja jote /pf/images/graemlins/tongue.gif
TEDI mir ta bein re te gjein ty budall /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif po ajo dihet ,se je i mire /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e pra eeeeeeeeeee
PS: po ajo gjuha ne fund mi ? apo e kishe i mir per tu lepir /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] MOIRA thoi ketij mi pse une vecohem nga e shtenmja jote /pf/images/graemlins/tongue.gif
TEDI mir ta bein re te gjein ty budall /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po kur gjej Budallenj si ju qe e Hane Isoj o . Une vetem Gatuaj qe te hane te Tjeret . N Kte rast i bie t Jete Haremi me t gjithe mrena budalllenj qe s morin vesh qe po hane Ushqim t Skaduar ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] TeDi ja fute kot /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Se ti e ha KOt Ushqimin nuk eshte Faji Im Zeqo ...