Haremiiiiiiii

tushi

Valoris scriptorum
Re: Haremiiiiiiii

Nuk keni faj ju jo fajin e kam une qe interesohem per ju!!I teket Moires per treshe ja gjej ne sekonde masanej fillon e i ban naze.Moires si pelqen Zeqja, Zeqes si pelqen mamuni kujtojn se tash po ja marrim prej Hollyvoodit.Moira deshti me dy meshkuj qe ku i ka.Kurse per Zeqen jam pak borxhli se normalisht kishte pas qejf me dy femna po puna asht se s'ka femen qe ka qejf me e nda Zeqen me kend po me e marr krejt vetem.E edhe me i gjet mashkuj ishte e pamujtun kshu qe zgjidhjen e gjeta kur shkova nji dite te zoo.Ishte ky mamuni qe kishte nja 5 vjet ne kafaz pa asnji lloj aktiviteti dmth pa shume pretendime edhe shihet faktikisht :shrug: .

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] tushi
po kush te tha ty qe me pelqen tresha me gra te shpifura mua e
une do njomeshtire /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Zeqo ahere Shko anej ka KOpshti Robo se vetem atje jan t njomta ala ...

Tush ,tani per tani ,vetem ti je i identifikuar "poshte" /pf/images/graemlins/tongue.gif Asnji s'po te del per zot siper :confused:
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] tushi
po kush te tha ty qe me pelqen tresha me gra te shpifura mua e
une do njomeshtire /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Zeqo ahere Shko anej ka KOpshti Robo se vetem atje jan t njomta ala ... [/qb]
po re poooooooooooooooooo /pf/images/graemlins/tongue.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Tush ,tani per tani ,vetem ti je i identifikuar "poshte" /pf/images/graemlins/tongue.gif Asnji s'po te del per zot siper :confused:
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per te identifikum mjafton me pa foton tande me ate bukuroshen aty poshte.Edhe miop me ken duket se asht e njejta.Megjithat nqs kjo treshe s'te pelqen po bajme nji tjeter une ti e Tushi veçse fotot spo i qesim ktu po e rujme privacy si thu ti?? :shrug:

mos kam ardhe gje me tu fal per ndonje treshe ,se une nuk mbaj mend /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithate fillo njehere ti me Tushin ,se kushedi po m'pelqen /pf/images/graemlins/tongue.gif

tushi

Valoris scriptorum

Me te than te drejten une me tushin kena disa kontradikta ne ket fushe kshu qe pjesmarrja jote asht e domosdoshme mos me ken gja tjeter na permireson maredheniet me njeni tjetrin.Une e kuptoj edhe ndrojtjen tande edhe per ket arsye te ftova ne nje rreth ma te ngushte ku te ndihesh ma lirshem. :wave:

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Me te than te drejten une me tushin kena disa kontradikta ne ket fushe kshu qe pjesmarrja jote asht e domosdoshme mos me ken gja tjeter na permireson maredheniet me njeni tjetrin.Une e kuptoj edhe ndrojtjen tande edhe per ket arsye te ftova ne nje rreth ma te ngushte ku te ndihesh ma lirshem. :wave: [/qb]
:lol: Nuk kam qene ndonjehere per vellazerim.Po t'kesh n'men me heq qafe ndonjerin me thuaj :devil:
/pf/images/graemlins/wink.gif Kam pershtypjen ,se nuk merr ere fare nga ndrojtja ime :tipsy:
Tush hajt se po t'regollojme dhe ty :smash: :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

o MOIRA sa shum te dua ti je si rrush une te kam shum xhan ti je shum e bukur je Yll skam tjeter mbi tejej per vec meje muahhhhhhhhhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS: te genjeva eshte 1 prilli /pf/images/graemlins/tongue.gif

plakudhedeti

Primus registratum

kush e ka pa haremin e sultanit ne istanbul? vetem salla ku rrinin dhe benin muhabet grate, te eksiton ! (duke menduar qe aty sultan-bobja vinte zgjithte dhe ikte)

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif He Zeqo ,tani me genje ,se deri tani genjeve veten :tipsy: [/qb]
sa e zgjuar kjo pergjigja /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:1 prilli /pf/images/graemlins/tongue.gif

tushi

Valoris scriptorum

[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif He Zeqo ,tani me genje ,se deri tani genjeve veten :tipsy: [/qb]
sa e zgjuar kjo pergjigja /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:1 prilli /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse a i ke pa deri tash pergjigje te pazgjuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

[qb] c'te shohesh zgjuarsine ti ,kur verbohesh nga bukuria ime :wub: [/qb]
Normalisht ke shume te drejte qe te arrish te vlersosh zgjuarsine ne kto raste duhet nje konçentramendo teper i madh qe pak persona e kane. :cool:

Ku eshte Pashai se kam ca ankesa /pf/images/graemlins/tongue.gif
:confused: Nuk po me kujtohet si denohen eunuket kur kapin me zor robneshat e Pashait :goofy: