Haremiiiiiiii

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Haremiiiiiiii

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] harap bisht tigan hidhi topat ne tavan hidhi priti harap evgjiti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Shi shi si hudhet Eunuku i Haremit ...

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] ahah TEDI po re po ashtu jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Zeqo mos e ki problem se shkenca ka arrit qe edhe ato gjana me i riparu.Dihet ajo pune te kushton pak po i kthehesh jetes edhe njiher edhe pjeset e kembimit i ke origjinale (rri pa marak) :thumbsup: .

tushi

Valoris scriptorum

O Zeqo tash qe u sherove do ta besh nje treshe me Moiren.Kam degju se vdes krejt per trio.Po te mungoi edhe nje nxjerrim nje lajmerim edhe e gjejme. :thumbsup:

:tipsy: Zeqo duhet te kete besim tek ty ,pasi ishe i pari qe e rregullove ate pune /pf/images/graemlins/wink.gif
Zeqo te siguroj ka te beje vetem me anen mendore /pf/images/graemlins/wink.gif ,per tjetren as mos pyet /pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol: Per nje femer(normal)duhen te pakten 5 si puna juaj (eunuke)
ps.une jam per inspekim ketu :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Ho Moire gjete naigjo qe nuk shkonte Apo cdo gje ne rregulll . Eunuket ishin te Tredhur apo thjesht Emrin kishin ... :angel: :confused: :eek:

Tedo ,kam besim tek ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e ve ne dyshim ate qe me ke thene /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

Zeqo a te kam than se vonoj po nuk harroj!!Edhe te tretin ta kam gjet.Hajt tash bashi qejf.Per ata qe nuk i njohin nga poshte lart Moira Zeqoja edhe.... ky s'ma tha emrin po nejse.Edhe nji her bashi qejf....
oops16.jpg

Tush te shkonka kostumi i ri /pf/images/graemlins/wink.gif ,por desha ti ktheheshe dhe njehere identifikimit pasi Moira eshte mora,sa per Zeqon nuk e di s'e kam pare ndonje here :confused:

H

harap

Guest

ku ke pa ti s epashai ka nevoje te shes gje?*
ai vetem blen

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ku ke pa ti s epashai ka nevoje te shes gje?*
ai vetem blen [/qb]
Amon e Kapterr sa ja bo qejfin vetes . Kur u bone Pasha ti mer ... Ktu vetem meshkuj ka ere ne nji Kliente qe t vje me ta ble ti i thu un blej ...

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] O Zeqo tash qe u sherove do ta besh nje treshe me Moiren.Kam degju se vdes krejt per trio.Po te mungoi edhe nje nxjerrim nje lajmerim edhe e gjejme. :thumbsup: [/qb]
mua me pelqen treshi po une vetem me 2 femra /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Tush te shkonka kostumi i ri /pf/images/graemlins/wink.gif ,por desha ti ktheheshe dhe njehere identifikimit pasi Moira eshte mora,sa per Zeqon nuk e di s'e kam pare ndonje here :confused: [/qb]
mos genje se me ke par me shum nga te tera ketu ne forum :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Zeqo a te kam than se vonoj po nuk harroj!!Edhe te tretin ta kam gjet.Hajt tash bashi qejf.Per ata qe nuk i njohin nga poshte lart Moira Zeqoja edhe.... ky s'ma tha emrin po nejse.Edhe nji her bashi qejf....
oops16.jpg
[/qb]
çne une keshtu lloj gustosh sben vaki /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS:nejse me sa kam par ai i treti eshte samnata po e maskuar /pf/images/graemlins/tongue.gif