Haremiiiiiiii

H

harap

Guest
Haremiiiiiiii

kam nderin te ju rikthej edhe njehere harem ore harama /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Haremiiiiiiii

Na Ti Avash se Eunuket NUk i ke . PO ec ene fillojme serish Aktivitetin tone ke Agjencia ...

B

briiigi

Guest

si nuk perto o vlla /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

jamkandidat per cmimin nobel /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

kush te ka rrejt amon /pf/images/graemlins/smile.gif , ndonje nga grate e tua, apo te rre menja vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

I kan ardh 4 ftesa Briiigo . 1 ma sollen mu po ja kalova atij...

skodrinon

Primus registratum

Harap ça asht ky harem qe s ka femna mar veziri kerkon shpjegime /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Skodrinon:
[qb]Harap ça asht ky harem qe s ka femna mar veziri kerkon shpjegime /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
MEsa di un Veziri ska pun N Harem . Se Haremi eshte personal dhe Veziri ka haremin e tij personal . Ne HArem KAne te drejte te futen sherbetoret dhe Eunuket dhe Pashai ... PRandaj mos kerko shpjegime ... :smash:

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Ej si thone amerikanet "home sweet Home" /pf/images/graemlins/smile.gif

O HaRaP si je mor vlla ? si te kam ? Mire e bone qe restauruam nga mbrenda pak Haremin .

Tani qe te qartsohen gjonat ky harem ka dy TE PARE TE VENDIT : HARAPI eshe UNE ! ! !

HaRaPi eshte Pahsai i madh kurse une jam SADRAZEMI.

Me sashof Ema po na ben karshillek duke na sfiduar me harem tjeter prandaj e ftoj publikisht qe te behemi treshe /pf/images/graemlins/wink.gif dmth edhe Ema te kete nje vend ne piedestal .
Harap mbesoj se nuk je kunder ides per bashkim Haremesh.

SADRAZEMI dora vet !

skodrinon

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]MEsa di un Veziri ska pun N Harem . Se Haremi eshte personal dhe Veziri ka haremin e tij personal . Ne HArem KAne te drejte te futen sherbetoret dhe Eunuket dhe Pashai ... PRandaj mos kerko shpjegime ... :smash: [/QB][/QUOTE]
Tedi pse si thu ti kur s ka femna haremi i pashait si ka me pas i vezirit prandaj kerkoj qe te vihet dor sa nuk eshte von pastaj ti ç je eunuk gje ?

Guest

po me pelqekan idete tuaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

sa shume qe paskan ardhe dje /pf/images/graemlins/smile.gif
feste hesapi /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Sikur te isha Eunuk ku ta gjeja . Se do isha rehat...Sdo me enjteshin Pjese te Trupit here Pas Here ...

H

harap

Guest

meqenese eshte bere shume e veshtıre te mbash harem ne kete periudhe i kerkoj ndjese te gjitheve edhe nxjerr ne shitje haremin pasi e shoh qe ndjenjat spo me lene te vazhdoj me gjate :wub:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] o Tedi ne rregull jane keto ketej?? [/qb]
Ku e di un re . Kur se di ti qe je PRonari i Haremit do e di un e ...

ana karenina

Primus registratum

Thashe te futem nje here ketej po mesa mora vesh nuk u lejokan femrat /pf/images/graemlins/frown.gif Po enuket ca jane? Po une a behem dot enuke? :confused: Po kercimtare pranoni? :rockband:

:wave: