HaRaP ME HEQ AOP KOT FAREEEEEEEEEEEEE

THUG-LIFE

Primus registratum
Re: HaRaP ME HEQ AOP KOT FAREEEEEEEEEEEEE

hahahahahahahahahahahhaha
vallaj sna ecen reklamat me robt e deshtuar te ketij serveri ka te drejte harapi:)))
me te vertete harap te dija djale me te zgjuar dhe perdite po tregon veten qe sje me shume se nje qelepires po te flas ne dialektin tend se di kush eshte ai person qe te spiunon(shef nga cufi)po do ishte me mire ti kerkoje logse ketij te mjerit qe as din te genjeje dhe bien ndesh me fjalet e veta(une i kam disa logse po te duash ti nxjerr ketu)te dija me te zgjar harap po po shikoj qe emri dhe dituria jote po bien perdite e me poshte dhe shume pyetje kam neper veshe valle te jesh tiai qe shkruaje dikur ketu?me ate qe bere me temen time me mbushe mendjen mua dhe atyre qe e pane qe kisha te drejte po te ishe pak me inteligjent me tre rreshta ma kishe myll gojen po ja qe je shume deshtak si ne jete ashtu dhe ne forum .
per dje tek sherbimet me the qe jam servil (hahahahahah)vallaj i tille jamm se kam kater vjet ketu dhe duke i lepi sumen sopave kom mare op sop dhe jam admin rrjeti(qesh me lot)por keto ti i di mire apo jo qe une kam shun akille dhe bane qe sme numerohen prandaj ske gjetur fjalen e duhur per te me thene ndoshta nga stresi ndoshta nga pakesimi oksigjenit ne lartesi .flm per reklamen e djeshme te sherbimet domethene dhe ty te paska rene ne vesh serveri yne me behet qefi pa mase hajde shiko atje sa servil jam une megjithese pronar jam user i thjeshte se mendoj qe te metat e nje serveri ne trup i provojne userat dhe nga kjo jam nisur mos ta kthej serverin tim dhe te shokeve ne albnetwork nr 2 pre e viktimave intrigave dhe spiunlleqeve (ato qe ka thene cufi sjane spiunlleqe po trillime)do doja te flisja dje ne prv te shpjegoja cdo te thote fjala servil se ngaterrohesh djale po meqe sishe atje po e vendosketu mendimin tim personal.
se dime kush eshte servil harap une apo ti qe te tjera gjera i thua founderit dhe te tjera gjera nje personi aty kur behej fjala per te mare une op te shqiperia??????????(me po deshe kam logse i dashur mi sjellin shoket qe kam midis jush se smund ti them servila se ata nga une spresin te marin ndonje gje)
kush eshte servil harap ti qe i afrohesh femrave duke i dhene accese dhe i fton per kafe dhe kur spranojne i hap llafe sikur dalin me foundera etj etj (edhe per kete kam logse )
e treta kush eshte servil harap une apo ti qe ju lepije mandit per te mos heq keltin nga sop dikur dhe mlodhe zarat i bere kunder falkos(per kete ke temat e forumit ne qofte se si ke diletuar)
kaq harap per sot dite tjeter gjera te tjera te nxorra vetem pakez thonjte te gervish pak masken.
Ps:per ty cufo vetem po te kaloj me nje varg kenge

xhim_kopsa

Primus registratum

ore harap, me beso qe nese do doja te beja rreklama te networku do e kishe vene re...
sa per spiunet e tu , bej si te te doje rroçka miku..nese ske me se te merresh merru me qejfin.. cte them une koha jote e lire eshte, ti e di vete si ta impenjosh ate..

E

EL-DIABLO

Guest

Sa me zell e keni mare kete pune more djem! Po ju them nje dicka po deshet mereni parasysh po deshet jo Per tu mbajtur gjalle Albnetwork jane disa tipa qe paguajne te chatoni ju une dhe shume dhe shume rob nga e gjithe bota prandaj sa do qe te nxeheni ju, te mundoheni te ofendoni etj jane te pavlera prandaj mos i merni gjerat kaq seriozisht mereni chatin thjesht si argetim shtyn disa ore qe nuk ke me ca meresh! Po u bete pjese e Klanit dmth more nje acc te dhoma e madhe mundohu ta mbash se ne listen e pritjes jane me dhjetera, po hyre ne black list.. aha.. haroje pastaj nuk ka me fal se bej me etj /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjithsesi me falni per nderhyrjen se ska te beje fare me mua thjesht nderhyra se pashe Thugun qe e ka mare seriozisht kte pune Qetesohu Thug nuk nxjer gje ne drite sado qe te mundohesh
Peace people!
Gjithe te mirat ju uroj /pf/images/graemlins/smile.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

diablo rrespekt. /pf/images/graemlins/smile.gif, ste heq nje presje per ato qe ke thene
por nuk flitet per acc lal.
flitet per akuza te kota.. flitet per shun pa arsye.. flitet per te paafte qe u heqin te drejtat te afteve, flitet per shume gjera por jo per acc, jo nga une e nga thug te pakten.

Ali_DemsI

Primus registratum

HaRaP Hajde Lal mos E Rruaj Shume Se Cdo Njeri ka Mendjen E vet dhe po te me degjosh mua dhe pse skam te drejte te nderhyj futi i te myllme kesaj temes ketu se cdo njier flet per qefe te vet.

THUG_LIFE nqs ke gje kunder HaRaP ose cufit hap nje teme me titullin Ankese Ndaj Harap Dhe Cufit dhe te shofim sa do te dalin kundra dhe sa pro,te shofim kush ka te drejte ti apo harap dhe cufi.

HaRaP dhe dicka lal.Nqs do te editosh firmen rrugen e ke te lire dhe kete e di shume mire si ti si un,por te pakten nqs ke pak rrespekt per mua per aq sa te kam rrespektuar dhe jo me shume firmen mos e ndrusho se skam bere rreklame te na i severi tjeter chati eshte thjeshte rreklame forumi dhe radjoje dhe besoj se ska asgje te keqe duke marre parasysh qe te firma mund te vendosesh cfare te duash pervec ofendimeve.

H

harap

Guest

xhim edhe ti thug qe ta keni parasysh jam qe ne fillim une qe kontriboj me disa shoke te tjere per kete network.Prandaj servil i kujt skam pse te jem.
Servilizmin e gjej tek ju qe vini ketu si lepires edhe kerkoni te beni diçka duke vjedhur ose duke u lepire.
Siç e tha edhe nje shok parafoles ta keni per nder te chatoni ne albnetwork.Nqs sju pelqen ikni para se tju heqin pasi pernat ka ankesa nga ju.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Thugu nuk e di me cfare nick apo nofke je futur ti kohe me pare as e kam idene se kush mund te jesh.Thjesht dy llafe mos kerko gjera qe ste takojne sepse as ato qe mund te te takojne sdo i kesh.Shof qe nga gjuha qenke brisk e goxha i mire madje nje keshille nga na ime kur permend emra ve epitete apo zgjedhon ndonje folje per ndonje nga staffi i albnetwork ben mire te shihesh ne pasqyre.
Sa per te te mbajtur ne korent cdo postim i joti duke filluar qe nga ky moment
cdo postim qe do besh te kjo zone e forumit do te te fshihet.
Nese ke ndonje ankese drejtoju vetes ne serverin qe ke.

R

rai

Guest

Hajde tonce hajde sa i rrafur qe qenke me chatin mer nejse lale ketu njerezit po i marrin gjera aq seriozisht sa nuk marrin as jeten e tyre po kaq nuk e kuptojne ketu vihet per kenaqesi per heqje stresi apo nje dite te lodhshme apo thjesht me kalu kohen kur do behemi njerez ne asnjhere. Hajde ishalla na gjen viti tjeter gjalle /pf/images/graemlins/tonguee.gif gezuar te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif