HaRaP ME HEQ AOP KOT FAREEEEEEEEEEEEE

cent

Forumium praecox
Re: HaRaP ME HEQ AOP KOT FAREEEEEEEEEEEEE

GJITHE STAFIT TE ALBNETWORKUT I KERKOJ FALJE PER CDO GJE.MBASE SJAM TREGUAR I KORREKT ME JU POR MOS MENDONI SE JAM I TILLE. SJAM AS PROVOKATOR AS GENJESHTAR POR NJE NJERI I THJESHT QE I PELQEN JETA QE BEN, SHKOLLA DHE CHATI.NEJSE THJESHT JU KERKOJ TE FALUR NGA ANA IME PER CDO GJE.KALOFSHI MIRE

STILJANO BERAT

MafiaNetwork

Primus registratum

e mer scorpion pse nxehesh? kush te ka dhane kofidenc ti apo un ?
cfare ke mer kunder Malsorve?
si duron as shakat ti mer
nejse gezuar festat i her edhe pi nje kamomil naqe se te kalon

xhaxhi_eli

Primus registratum

o cuna lejini muhabetet ju /pf/images/graemlins/tonguee.gif ktu ka njerez hallexhi qe kanengel pa acces, pa motive te tjera ne jete /pf/images/graemlins/tonguee.gif

H

harap

Guest

pse ske aop edhe ti xhaxhi me te hek kisha pas qejf.

S

Scorpion

Guest

Mafiozo, une spo nxehem, por s'eshte e mire qe kur une s'hyj apo kur jam ne qejf tim, te lexoj e te permendet nicku, personi im per gjera apo gjykime qe s'te takojne ty ti besh. Shakaja ka nje kufi.
Dhe ti Cent le nam, sikur te hoqen nga posti i ministrit e po kerkon falje publike ketu. Cuna nga 20 vjec e siper bejne sikur jane 12 vjecare. Shkoni merruni me ndonje gje tjeter. Mos i merrni shume seriozisht ca gjera e mos u fiksoni e beni parazite pas chatit.

S

Scorpion

Guest

hahahhaha o pop /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Xhepisti

Primus registratum

Sa mire ja paskan bo ktij DJAL CELEPIASI qe jan kan heq AOP.
Po tani car do besh mer rrrrooooopshhhhhhhhh

! nga socjalisti exxxtremmmmoooo

KaPsOlLi

Primus registratum

hmmmmm Mendoj qe HaRaP eshte i pa edukate:( Nuk din as te te mar me te mire kur te heqen accs /pf/images/graemlins/tonguee.gif

santos

Primus registratum

Re: HaRaP ME HEQ AOP KOT FAREEEEEEEEEEEEE loooooool po mu si ma hoqen sop kot fare. lol je i modh plako je cun bob. kote herdha per te pershendetur po kjo !!!!!arsyje!!!! esht e bukur Re: HaRaP ME HEQ AOP KOT FAREEEEEEEEEEEEE lol akoma me vjen per te qeshur respekte respekte ene je cun bob mos harro /pf/images/graemlins/smile.gif hajde tung te thyj ene une qafen /pf/images/graemlins/smile.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

keti ja heqin kot perhere lejani mer mrena se e ka mire /pf/images/graemlins/smile.gif meqe i pelqeka /pf/images/graemlins/laugh.gif

andydark

Primus registratum

hahahhahaha Ali_Demsi mos vdeksh ishalla edhe une jam ne nje mendje me kete zoterine ketu /pf/images/graemlins/tonguee.gif ika se sdu me e prish gojen shnet e pareene seks mos harroni /pf/images/graemlins/wink.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

po me vjen mire qe jeni te gjithe ne nje mendje me Harapin...
shpresoj qe nese psh albnetworkun e blen ky djali celepias mos te beheni te gjithe me ate...
kam nje keshille per ju @ e rinj. kujdesni se si centi keni me perfundu dhe do mallkoni veten qe keni bere keto postime mbeshtetese per te parin e tufes...

Ali_DemsI

Primus registratum

Xhim_kopsa pa merak lale se dhe ta marri im vella Albnetworkun sdo i dilja PRO me nje staf si ky qe eshte qe marrin acc Femrat Se sop i kemi K|_|rvar dhe e kan menjen te () jepet acc me shoqeri etj etj.

Hapeni Ate Dhome Test dhe Bejini nje test aop-ve dhe te shofim sa te pregatitur jan per ta mbajtur ate acc /pf/images/graemlins/smile.gif jo per gje po sa here kam hyre te dhoma ndihme dhe pse per te bere shaka me @ qe jan aty asnjeri nuk ka arrit ti pergjigjet pyetjeve qe i kam bere(Thjeshte i kam pyetur per mode te dhomes asgje me shume)

H

harap

Guest

epo njerez te lepire e rob te deshtuar aop nuk mbajme.
xhim pa merak ti po he.Apo spo ju ec reklama e serverit e nuk gjetet spiunat qe ju duhen ne albnetwork?
ikni e premtoni acc te tjereve se mund ti merrni.Siç morren ca te tjere kshu zhelesh qe vijne e bejen edhe reklame ketu.

cufi_bardhit

Primus registratum

shum e thjesht eshte cheshtja kur ka aop koti etj, qe nuk jane te zote. athere pse kerkoni mbeshtetje nga aopat e albnetwork ke serverat tuaj ?
edhe eshte e nje dicka kush u detyro me nejt ?

xhim_kopsa

Primus registratum

miqesia me njerez ndryshe nga ju cufo..
te cilet frekuentojne albnetin dhe futemi dhe fjalosim me to se telefonta kushtojne shume.
Harap, ec vella mbaj mendjen tende se mire e ke te firma..
koha do flasi per çdo gje se , kane rene me te mire me te bukur dhe me te zgjuar se ti, nuk shikoj pse ti duhet te besh ndryshim..

H

harap

Guest

i gjej spiun me te mbush serverin ty po he.Punet tona i dime me mire.