HaRaP ME HEQ AOP KOT FAREEEEEEEEEEEEE

cent

Forumium praecox
HaRaP ME HEQ AOP KOT FAREEEEEEEEEEEEE

Ore Mund Te DI une nga ju pse HaRaP ME hoqi aop. E DIni Pse sepse Nje Aop e re me emer Pilivesa Nuk dinte Komandat.U Fut Nje shoku im me nick ^CORVO^ e pyet per nje komand nicku. Pilivesa i jep + dhe i thot ndihme? Ai i thot dua komanden qe per 1 minut nqs une nuk vendos pass e nickut te kthehet ne guest. AJo mire qe nuk dinte komanden por i beri dhe kick,ban. PSEEEEEEEE????????????????
Nejse. Pasi shikoj kete bised une futem ne chatr dhe i them HaRaP mbaje rregull tek kanali yt plus qe je dhe sop. AI CA BERI ME HOQI MUA AOP.PSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?

H

harap

Guest
Re: HaRaP ME HEQ AOP KOT FAREEEEEEEEEEEEE

Ne rradhe te pare je provokator.
Ne rradhe te dyte je genjeshtar.
Ne rradhe te trete sdi te komunikosh e snjeh respektin e gradave
Ne rradhe te katert je i paedukate.

Je mese i sqaruar.

the-skull

Primus registratum

harap e ke perdor dy here fjalen genjeshtar.
kaq shume eshte ?

italstud

Primus registratum

Ne rradhe te trete sdi te komunikosh e snjeh respektin e gradave.

ketu jane dy arsye.

cent

Forumium praecox

Une jam genjeshtar???????????????? MUND TE DI PSE. SIPAS JUSH QENKAM GENJESHTAR UNE SE MBANI ANEN E FEMRAVE JU. CUNA QE NUK DINI RESPEKT. PER NJE COP FEMER QE NUK DI ASNJE KOMAND ME HEQNI MUA AOP. DONI TE DUKENI SI DJEMA TE FORTE.DUAAAAAAAAA SQARIM PSE QENKAM GENJESHTAR UNEEEEEEEEEEEEEEE????????????????????????

S

Scorpion

Guest

Ne radhe te peste se meriton hic ate @. Jo vetem ti por dhe gjysma e aopve te tjere, po kur ju shtojne vete mire ua beni.

Nje sqarim per MafiaNetwork, se pashe qe me kishte komentu tek nje teme tjeter, Ca dreqin ke mer, ca jane ato qe thua per mua e persona te tjere, ik e formato trurin e ler chatin. Po keshtu eshte kur u jep konfidenca malesorve. Se cfare postoj une e di vete. Shko tesh hill ndonje server Bello. Nejse, me falni per revoltimin shoke e shoqe.
Njerez te marr, pffff!

Hajd Gezuar Festat e kalofshi sa me kendeshem!

H

harap

Guest

the king te drejte faji eshte vetem i joni.

andydark

Primus registratum

Ah te mjere gjith kjo gjullurdi per nje aop sikur ai po ju mban me fryme te gjalle ne vend qe te ndjeni kenaqesi qe po kaloni kohen me kete gje qe shum po i mban gjalle po keshtu eshte kur nuk jeni as mirenjohes qe ju japin mundesine te jeni me pozite dhe thoni chat legen etj etj e shani. Skam cte shtoj me shnet

Timi

Valoris scriptorum

Shum her kam kritikuar Kelti-n per heqen e Aopve. Mendoja qe e kishte marr shum seriozisht chatin. Por sipas meje ka bere vetem mire (edhe se eshte vone ti jap te drejte meqe sjam me Sop). Sa per mendimin tim Cent ty me mir mos te ipet me accesi thjesht per faktin qe shajte Sopt ne privat tek mua. Nje gje tjeter kisha te gjith ato Aop qe hyjne e provokojn tek n#ndihme me nicka te tjere jap nje mendim qe tju hiqet accesi e mos te kthehet me sepse kam shikuar shum her kete gje. Mos mendoni qe nuk ju njohim sepse Ipet shikohen mbase qarte. Mjafton mos tju kem besdisur me kete hartimin tim. Mirupafshim e gezuar vitin e ri....

andydark

Primus registratum

Hajde tonce hajde sa i rrafur qe qenke me chatin mer nejse lale ketu njerezit po i marrin gjera aq seriozisht sa nuk marrin as jeten e tyre po kaq nuk e kuptojne ketu vihet per kenaqesi per heqje stresi apo nje dite te lodhshme apo thjesht me kalu kohen kur do behemi njerez ne asnjhere. Hajde ishalla na gjen viti tjeter gjalle /pf/images/graemlins/tonguee.gif gezuar te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

Tartakuti

Primus registratum

Pershendetje Baron loja filloi /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/wub.gif <font color="blue"> </font>

cent

Forumium praecox

Timi E KE Shume Gabim. Une Nuk U Futa Tek ndihma per te provokuar por ishte nje shoku im i ngushte qe futet. E Ke Shume Gabim Qe Mendon Ashtu.ACQUA_DI_GIO eshte shoku im i ngushte dhe ai ma tregoi historine. Me Pas u futa une. SKam Arsye Per Provokator. POR PER ATE PUNE JENI SHUME CUNA KOTI.NUK I DINI RREGULLAT E SHOQERISE DHE RREGULLAT E SOP-VE.1 FJAL THEM UNE DIREKT HEQJE AOP. PO NEJSE. JA KALOFSHIT MIRE

italstud

Primus registratum

harap ta mblodhen.
tani kot flisni sepse harapi spergjigjet me.(eshte i zene)
germo tare germo.

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Me sa po shof un Harap ka folur i her dhe e ka then qart mendimin e tij.Te tjerat i ka shtuar Timi dhe ka folur shum sakt.Un nuk dua te prononcohem thjesht po ju uroj Gezuar Vitin e Ri dhe fat te gjithve kudo qe ndodhen

cent

Forumium praecox

TONI-DELTA-FORCE Ske Pse Me Vendos Akill tek albnetworku. Por Nejse. Ju E dini. E Keni Nisur Shume Mire Dhe Do e Shohim Si Do perfundoni.

the-skull

Primus registratum

DJAL_CELEPIASI une nje user i thjesht plako tek shqiperia.Mendoj mos e merr si lufte me plako.Ti plako nqs je i pa kenaqur ndro server ske pse te besh kercenime te kota.Une jam me ty plako.

H

harap

Guest

Ore se me mbledhin gje keto pffffffff.sa kam kaluar si keto.Thjesht gojet e liga edhe ato qe deshtuan kerkojne te flasin.Do i kaloj .
Jeta Vazhdon.
Tartakuti do te te nxjer me kartele /pf/images/graemlins/smile.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

[12:15] »»» [Joinƒ#ndihme] X^X(_@B3368F.3DCB9FD0.3A8DF044.IP)
[12:15] »»» [Modeƒ#ndihme] [+v X^X] by CensoreD
[12:15] (@CensoreD) X^X po?
»»» Your usermode is now +BED
[12:15] (+X^X) Ju uroj gezuar ne radhe te pare
[12:16] »»» [Nick] X^X changes nick to cent
[12:16] (+cent) ne radhe te dyte
[12:16] (+cent) kisha dicka
[12:16] (+LoKu) o milet gezuar
[12:16] (+cent) doja ti kerkoja te falur BaRoN
(WARNING - DANGER) Extremely Self-Lag Detected!!!
[12:16] ! +LoKu o BaRoN aty je re se me lodhe /pf/images/graemlins/tonguee.gif
[12:16] »»» [Modeƒ#ndihme] [+b *!*@7313CB1C.BA2A99F8.A5FE4F1E.IP] by CensoreD
»»» [Banned on LoKu Detected]
[12:16] »»» [Kickƒ#ndihme] LoKu was kicked by CensoreD (#shqiperia per chat ·3116·)
[12:16] (+cent) Dhe me vjen keq qe nuk jam ne stafin tuaj
[12:16] (+cent) CensoreD
[12:17] (+cent) ?
[12:19] (+cent) BaRoN Personalisht te them me fal per cdo gje
[12:19] (+cent) /pf/images/graemlins/frown.gif
[12:19] (@CensoreD) cent
[12:19] (+cent) Po
[12:19] (BaRoN) cent faljet ske pse mi thua mua
[12:19] (@CensoreD) baron ti ka dhene pergjigjet besoj
[12:19] (@CensoreD) persa i perket shanceve
[12:19] »»» [Nick] DoN^OmaR changes nick to mlRC
[12:19] (+cent) Po CensoreD por nuk eshte ashtu
[12:19] (@CensoreD) une sjam per dhenie shancesh
[12:19] (+cent) si mendoni
[12:20] (+cent) un sjam provokator
[12:20] (@CensoreD) sepse ai qe gabon njehere
[12:20] (AnGeLiC) as une
[12:20] (@CensoreD) e ben prap
[12:20] (+cent) Nuk largohem kure nga ky server un
[12:21] (+cent) vetem nqs vdes po
[12:21] (AnGeLiC) eshte zgjedhja jote te mos largohesh
[12:21] (+cent) un nuk largohem
[12:21] (+cent) por me vjen keq qe mendoni keshtu
[12:21] (+cent) se sjam i tille
[12:21] (@mlRC) sa rende qeka muhabeti
[12:21] (+cent) sjam provokatorm dhe genjeshtar
[12:21] (+cent) vetem keto huqe si kam
[12:21] (@CensoreD) cent
[12:21] (@mlRC) o Cent mos e merr kaq seriozisht chatin
[12:21] (@CensoreD) eshte ne doren e userave
[12:21] (+cent) po
[12:21] (@CensoreD) te zgjedhin se ku rrine
[12:21] (@CensoreD) dhe eshte ne doren e atyre qe mirembajne nje dhome
[12:22] (@CensoreD) te zgjedhin staffin

Nuk me duket e arsyeshme ti jepen shance personave qe bien ne kundershtim me vetveten.

H

harap

Guest

Sa keq qe perseri kisha te drejte /pf/images/graemlins/smile.gif