"hapin e pare" e bera une...

MLK

Primus registratum
Re: "hapin e pare" e bera une...

Ka ne vene apostafat ku femnat bejne jo vetem hapine pare, po ne gjithe hapat e tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif Per ket pun jan kriju, per ata qe vonohen me bo hapin a par /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Keto femrat bejne "hapin me pare" /pf/images/graemlins/lol.gif

Kot s'thone qe seksi me pagese eshte me i liri /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Varet ne ça lagje bo pazarin /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Pershemull e keni pa semaforin ju??? Kur osht me komët e myllme ne i kuq, nuk leviz asnjoni prej venit, po sa i hap içik komët ne bohet jeshil te gjithe turren me vrap drejt tij... /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Shembull gjenial /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Kjo do te thote qe: kur nje vajze i propozon djalit,pergjigja eshte gjithmnone PO.PSE? Sepse ai mendon:lum si un!m'erdhi fati n'dere me bo qejf(ne rastin e shembullit me lart:me i dhan gaz /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Hapi i pare i bere nga nje vajze,nuk eshte pune emancipimi per femrat,por PUNE NDERGJEGJEJE per meshkujt. Perderisa ktyre te fundit u ka plas cipa /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk shoh pse femrat duhet ta hane at kokerr ullini e t'i propozojne te parat.

Jo se kur te propozon nje mashkull i pari,eshte gjithmon i sinqerte eeee.Po hajt mooooo...po e zejm se i rrifet içik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu puna pra.

jorgji

Primus registratum

normalisht hapat duhet te jene reciproke. mir se meshkujt bejne ndonje hap, femrat as nuk degjojne fare nga ai vesh.
po me plaset buza mua ktej.

almush

Primus registratum

edhe femres kur i propozon mashkulli thote: Po pse mos ta provoj nji aventure?

edhe mandej jepi gaz...e shife kush e duron ma shume....e kush lodhet ma shume...

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kjo do te thote qe: kur nje vajze i propozon djalit,pergjigja eshte gjithmnone PO.PSE? Sepse ai mendon:lum si un!m'erdhi fati n'dere me bo qejf(ne rastin e shembullit me lart:me i dhan gaz /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Hapi i pare i bere nga nje vajze,nuk eshte pune emancipimi per femrat,por PUNE NDERGJEGJEJE per meshkujt. Perderisa ktyre te fundit u ka plas cipa /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk shoh pse femrat duhet ta hane at kokerr ullini e t'i propozojne te parat.

Jo se kur te propozon nje mashkull i pari,eshte gjithmon i sinqerte eeee.Po hajt mooooo...po e zejm se i rrifet içik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu puna pra.

[/ QUOTE ]

Ti ke me perfundu sorela /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Tani qe meshkujt hedhin hapin te paret eshte shume tradicionale dhe brenda normales .......te dalesh jashte normales ......its more challenging ......e me sa kam ven re un veten ...me shijo me shume kur e hedh hapin vet e para ...perca e sundo /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

T ke per t'perfundu kampione n'kercim persgjati /pf/images/graemlins/laugh.gif ose n'tre hapsh /pf/images/graemlins/lol.gif

true confidental

Forumium maestatis

Sporti im i preferuar eshte noti /pf/images/graemlins/smile.gif......i yti jan llafet /pf/images/graemlins/laugh.gif...lol... kshu esht kur e perqendro fuqine ke gishti tregues dores ...humbet fokusin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

Sot jetojm n'boten e modernizuar, ne jan n'mode aparaturat multifunksion /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ramses

Forumium praecox

Une jam ndoshta tradicional por me pelqen me shume kur hapin e pare e bej vete...Kur te vjen femra e ta thote e para dreqi ta haje sikur i heq gjithe nektarin asaj periudhe pasigurie e dashurie qe ty te ekzalton...Eshte tjeter pune kur ti e do nje femer dhe tjeter pune kur do te besh sex...Kur e do vetem per aventure le te vije vete ajo kshu ska problem...Po kur do te besh per vete nje femer qe e do sinqerisht une do doja qe te lodhesha, te vuaja, ta mendoja ore e sec se ca ben, ku eshte, po me mendon etj etj,qe kur te arrij nje dite ne nje pergjigje pozitive nga ajo ta ndjej vertet ate qe arrita...Kur arrin dicka pa pike lodhjeje sikur ska shije me duket mua...

marina s.

Forumium maestatis

Keshtu puna pra.

[/ QUOTE ]

Ti ke me perfundu sorela /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

A thu a? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ishalla jo them une se do qes nga rruga zotit i tuf prifterinjsh pastaj /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Priftirijve s'ja ma shum me dal ga rruga zotit me cucat e zotit /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gjo po kan frike se u a tredh zoti /pf/images/graemlins/laugh.gif