Hapat e pare qe keni bere jashte atdheut

alinos

Forumium maestatis
Re: Hapat e pare qe keni bere jashte atdheut

e lezetshme ajo puna e monedhes! Fontana e Trevit edhe pse shume e bukur me eshte dukur i vogel. C'te ben televizori thuaj, une edhe Brad Pit e pres te jete me koke te madhe sa ekrani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Besoj se kam humbur goxha monedha deri me sot, ne te vetmin vend ku nuk kam hedh monedha (Maqedoni) kam shku si pare kuqe ma, ja sa te mbaroje/shkrije bora se u be qe ne qershor qe nuk ka shkuar.

Dritehene
shume e kendshme. Nese vendos te jetosh ne nje vend mesohu ta duash perndryshe do urresh dhe veten tende... kete nuk kuptojne disa njerez qe s'jane te kenaqur besoj... :shrug:

Le_Routard

Forumium maestatis

Te ka lezet shpirti me lexu ke kjo tema. Cdo histori eshte e vecante dhe e mbushur me emocjone.

Meqe ra llafi i kthimit ne Shqiperi, kjo eshte anti-tema /pf/images/graemlins/laugh.gif , mua hera e pare dhe e vetme qe mu duk vetja si 'turist' ne Tirane ishte ne 96 ku per fat te keq nuk gjeta asnje nga grupi i shoqerise. Sorrollatjet pazarit ishin te merzitshme dhe pa lidhje. Mezi po prisja te ikja.

Ndersa tani qe kena ra n'AF, edhe po te mos gjesh shoqerine e vjeter, gjen kete te rene. /pf/images/graemlins/laugh.gif Dhe me te thene te drejten gjonat e vjetra ka i here behen te merzitshme po nuk u rinovuan nga pak.

Noten artista dhe vazhdoni shkruani. :wave:

Ps. nji :kiss: per Alinosin se jena bo per mall.

Guest

Hapat e pare qe kam bere kane qene kur isha nente muajshe dhe mora guximin te ecja vete

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

kam emocione per diten e pare se besoj per te gjithe qe jane larguar nga shqiperia e kane kaluar dhe e dine mire cfare do qofte ecsperienca e mire apo e keqe.une e kam bere me not nga KSAMILI NE CORFU ne 1991 isha 17 vjec dhe sbesoj se do ta harroj derisa te jem gjalle.kam fjetur ne ***** te ullirit gjithe noten dhe shiu qe nuk pushonte.The rest as they say is history