Hani !

ekris

Primus registratum
Re: Hani !

Shqiptarja:
<ul type="square">
[*]"hanexhi don't fly high,
I'm gonna miss you!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: "
[/list]
Shqiptarja :
14.gif

:kiss:

ekris

Primus registratum

I am "grounded" now
12.gif

Lexoj :
<ul type="square">
[*]" Mos te harojme edhe faktin qe eshte HERA E PARE per shqiptaret e Maqedonise te kene dokumente identifikimi ne gjuhen SHQIPE!!!!!!
A e dini vellezer dhe motra se c'do te thote kjo gje te arrihet ne nje shtet Sllav?! Sigurisht qe do te thote sukses dhe ate i madh madje!
Eshte rrenqethese kur te kujtosh se si ndjehet nje shqiptar/e i asaj ane te kete ne dore dokument ne gjuhen e tij/saj amtare!!!
E pra, kjo u arrit vetem sot pas sa e sa vitesh!!!!

A e dini c'do te thote te kesh Universitet ne Gjuhen Shqipe ne nje shtet Sllav?!
Do te thote MREKULLI!!!! Do te thote plotesim i endres se kahmotshme te shqipetareve, madje edhe kudo qe te ndodhen ato! per kete luftuan te gjithe dhe u arrit kjo gje madheshtore!

Ehhhh, sikur te gjithe ata qe mendojne se zyrtarizimi i gjuhes shqipe ne nje shtet sllav nuk eshte kushedi se cfare e arritur, do te doja vetem per nje moement te jetonin ato vite kur sllavet nuk u lejonin te emronin femijet me emra SHQIP, kur arrestoheshin prinderit e femiut i cili mban nje emer shqip, atehere do te ndryshonin mendimin ata njerez!

Zyrtarizimi i gjuhes Shqipe padyshim eshte nje e arritur e madhe! Te tjerat i presim ti arrijme ne nje afat te shkurter kohor! :thumbsup: "
[/list]
Sweet /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Hanexhi derisa jam ne pritje te postimeve te mija po te bej nje pershendetje:

perqaf.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif

P.S Se paku zgjidhi postimet me te mira te miat, aman te lutem!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Eh, kjo e melartshmja eshte pak-a-shum e hajrit!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

ekris

Primus registratum

Shqiptarja:
<ul type="square">
[*]Une pershendes: 82-shko-n ( :kiss: ), Sapere Auden ( :wave: ), Fionen, Moiren, edhe ata qe nuk me kane pershendetur ketu!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/list]
Të faleminderit shumë /pf/images/graemlins/smile.gif

- Gjithëashtu edhe unë të përshëndes nga zemra :kiss:

ekris

Primus registratum

Lexoj:
"Këshilla nga vajzat për djemtë!"

Shqiptarja :
Çfarë teme është ajo , ëh ?

Na thuaj edhe këtu ca këshilla /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

E pra, pse nuk e solle ate postimin e gjate te keshillave te mia hë?! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
Apo ta sjell une?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Paj, ti leme ato keshilla hanexhi, hajde tash te shkojme e te bejme nje xhiro!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ekris

Primus registratum

Shqiptarja:
<ul type="square">
[*] /pf/images/graemlins/laugh.gif

E pra, pse nuk e solle ate postimin e gjate te keshillave te mia hë?! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
Apo ta sjell une?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/list]
Yes /pf/images/graemlins/wink.gif

ekris

Primus registratum

Shqiptarja:
<ul type="square">
[*]Paj, ti leme ato keshilla hanexhi, hajde tash te shkojme e te bejme nje xhiro!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/list]
Në rregull /pf/images/graemlins/wink.gif

Lets go /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Hmmmmm...pamje e bukur natyrore!
Prit te bej nje foto e ti mbaje timonin pak:

P8230002.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Tungjatjeta HANI!
Me kishte marre malli me ardh ketu,
E thashe mos valle ketu njerez kam me taku,
POr sot HANI qenka shprazet!!! :confused:

Sidoqoft nje pershendetje per te gjithe ata te cilet here pas here nuk e lene HANI-n vet!!!

:wave:

ekris

Primus registratum

Shqiptarja

ShoteGalica
Anetar/e # 427

Shkruajtur më 10 Shtator, 2004 12:00

<ul type="square">
[*]"Tungjatjeta HANI!
Me kishte marre malli me ardh ketu,
E thashe mos valle ketu njerez kam me taku,
POr sot HANI qenka shprazet!!!

Sidoqoft nje pershendetje per te gjithe ata te cilet here pas here nuk e lene HANI-n vet!!!"
[/list]
Tungjatjeta /pf/images/graemlins/smile.gif

Mirësevini te Hani.
Këtu çdo llaf e muhabet është me bereqet /pf/images/graemlins/wink.gif
Prandaj secili në llogari të vet /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hani si LOKAL është një VENQENDRIM për llafe , "shitje-blerje" , shkëmbime të ideve parlamentare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Këtu është vendi ma i mirë në UNIVERS :wink:
Këtu që të gjithë mund të bëhen KRYTARE,KRYEMINISTRA,MINISTRA,SHEFA POLICIE,DREJTORA e të gjitha funksionet e mundshme në organet e EKZEKUTIVIT.

Normalisht këto gjëra mund të bëhen VETEM në PAJTIM me VENDIMET e NXJERA nga PARLAMENTI

...dhe Hanexhiu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Përshëndetje :angel:

:wave: