Hani !

susana

Primus registratum
Re: Hani !

ne asnje menyre. ate vend e kemi rezervuar vetem per ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

INDIANO!!!!

Si e ke hallin ti sonte, mos valle i kane fajet lengjet qe ke pire te bari i xhonit mer?!
Me pak alkool ne te ardhmen!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAULIT dhe FIONES do i gjej vendin MA TE MIRE ne bote qe c'ke ti, po edhe ty ta gjej vec behu pak me i mire po deshte!!! :devil:

Guest

Une thashe qe vendin me te mire ta rushe per ne te ty a nuk e kuptove?????

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Une thashe qe vendin me te mire ta rushe per ne te ty a nuk e kuptove????? [/qb]
PO po, prit ti, e ne vend meje e coj tjeter kend une!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fiona une lej Shqiptaren ti raulin dhe takohemi tek stalla se e paske edhe fiksim

Guest

I qafsh hallin Femrave Indiane jane me te bukurat ne Bote, po kur i vejne ate piken ne balle i shkelqejne syte i ndrit fytyra i dridhet trupi dheeeeee ............ no coment

susana

Primus registratum

ajjj harova qe shefi........ di shqip domethene :wink:
xhan xhan indianet neve :devil:

Guest

Shefi do te kete ndonje dashnore Indiane se jane nja 2 milion ne Londer

Guest

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] epo ky sikur fle me shefin dhe di :tipsy: [/qb]
Fiona mendohu mire kur te flasesh ne kete mynyre se pendohesh ok?

Sa per Londren e njoh ne pellembe te dores se shkoj çdo vet te ri ne: Stradford, woterlo,Crajford rauli duhet ti njohe mire.

susana

Primus registratum

:kiss: :kiss: :kiss: e kisha me shaka. :kiss: me fal nese te ofendova. ju kerkoj falje te dyve :kiss: :kiss: sorry again /pf/images/graemlins/frown.gif

susana

Primus registratum

indiano, nuk po te dergoj dot mesazh privat se e ke full. /pf/images/graemlins/frown.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] :kiss: e kisha me shaka. :kiss: me fal nese te ofendova. ju kerkoj falje te dyve sorry again /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ska gjo rrushi se te gjith bojm shaka. :kiss:
indiano mos i ngrej turijt perpjet ti eee. /pf/images/graemlins/wink.gif londra gjith indjane eshte dhe disa jon shume te bukura. /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

indiano, e ke kutine e mesazheve te mbushur plot, dhe nuk arrij te dergoj dot mesazh /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Nuk ka problem Fiona mos u mezit se:smash: po hajde andej nga klubi na jep bhe gote :eek: