Hani !

olti

Neo
Re: Hani !

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]-Lajmërim-

Për arsye renovimi , Han-i do të jetë i mbyllur për një kohe të pacaktuar ![/qb]
Hani hapet prap :smash: Per nje kohe e pacaktuar une marr regjencen dmth per ta kuptuar populli i thjeshte /pf/images/graemlins/laugh.gif postin e hanxhiut deri sa te kthehet ne fron hanxhiu qe kam vertet ne vena gjak hanxhiu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajdeni pra ke hyni me dy porta(apo me shume?) /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]-Lajmërim-

Për arsye renovimi , Han-i do të jetë i mbyllur për një kohe të pacaktuar ![/qb]
Hani hapet prap :smash: Per nje kohe e pacaktuar une marr regjencen dmth per ta kuptuar populli i thjeshte /pf/images/graemlins/laugh.gif postin e hanxhiut deri sa te kthehet ne fron hanxhiu qe kam vertet ne vena gjak hanxhiu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajdeni pra ke hyni me dy porta(apo me shume?) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hani hapet prap Per nje kohe e pacaktuar une marr regjencen dmth per ta kuptuar populli i thjeshte postin e hanxhiut deri sa te kthehet ne fron hanxhiu qe kam vertet ne vena gjak hanxhiu ---->Eh po kjo, s'guxo robi me llon karriken 5 min. bosh se gati osht ky :smash: .

Hajdeni pra ke hyni me dy porta(apo me shume?) -----> Kkjo porta jote nga eshte nga JUGU /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ??!!

PrInCiPiEl

Primus registratum

Han-i paska punuar edhe pa mua per mrekulli.
Vetem vazhdoni se ashtu ju do 'partia' /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Hapje SOLEMNE

Mirësevini te Hani !
Llaf e muhabet me bereqet!
Secili në llogari të vet!

Kalofshi mire /pf/images/graemlins/smile.gif

PS.Nëse unë sjam këtu NEO është PERANDOR-i /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

PS.Nëse unë sjam këtu NEO është PERANDOR-i ------>Ou, sa keq po m'vika se jo per gje........nejse ...........

PrInCiPiEl

Primus registratum

Ou, sa keq po m'vika se jo per gje........nejse ...........

Ou qenke ketu ... athere je PERANDORESHA
dmth UDHEHEQ me Hani-n /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

mermaid1.gif

Ja dhe perandoresha.........

Kordelja

Valoris scriptorum

valwarriorfem1.gif

..jo ma mire qek akjo, se kshu Neo nuk afrohet dot me se ia boj zorret menu per Hanin per sote ne darke.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
mermaid1.gif

Ja dhe perandoresha.........[/qb]
Perandoresha imeeee
liebe019.gif

Vetem ty te kam
Bashke me 100 konkubina te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Parimi i ketij Hanit eshte ky ♣IVSTITIA REGNVM FVNDAMENTVM♣ Une jam Hani i madh(deri sa te kthehet ai legjitimi /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kordelja

Valoris scriptorum

O Solomoni im ku je, si me le keshtu ne deshperim pa pasur mundesi te ta pershkoj trupin me tehun e mprehte te shpates sime e te ti boj zorret kukurrec.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , e t'i shisja supe sot per mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]O Solomoni im ku je, si me le keshtu ne deshperim pa pasur mundesi te ta pershkoj trupin me tehun e mprehte te shpates sime e te ti boj zorret kukurrec.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , e t'i shisja supe sot per mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ktu jam. He se jam shume kurioz te provoj 'tehun' e 'shpates' tend :cool:

/pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

/me si padashje sperkat hanin me vajgur dhe per te mos harxhuar shkrepset flak cigarin padashje perseri /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

/pf/images/graemlins/laugh.gif

E kemi me sistem kundra-zjarrit, shume efikas per rastet kur hedh dikush benzine pa dashje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Poshte Rezistencaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :smash: :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Po filluam luften dhe me Hanet ne vaj hallit pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif , ndroni emrin e firmes te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ktu jam. He se jam shume kurioz te provoj 'tehun' e 'shpates' tend ----->

Perulju njecik perandoreshes sate ti ate boj, ec.....ene mos me bertit here tjeter se kur s'jam nuk jam....... /pf/images/graemlins/frown.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Tungjatjeta!

Në këtë Han do të ketë vend edhe për vargje
të shkëlqyeshme.
Në këtë mënyrë , qëndrimi në këtë Han do të jetë edhe më I KËNDSHËM.

My soul ,
like a homing bird,
yearning for paradise
shall arise and soar,
from the snares of the world set free,
when the voice of thy LOVE shall call me
!

From the tomb of the poet Hafiz,Shiraz

Sinqerisht
PrInCiPiEl