Re: Hamilton
jam fanse e mclarenit,e kam admiruar shumakerin ,do te kisha shum deshire qe kampion te ishte (dhe ja uroj)kimi,pavarsisht se se meriton shum,se si falet nje piloti kaq vite ne formula te mos fitoje nje here,por shpreson,ne nje mrekulli te tipit alonso.Per ket faj kane dhe kokat e te kuqve, qe sollen shumin ne nje post qe se favorizonte ,kimin,nejse.terngelliqe pilotesh hesapi.
Luizi sot tregoi qe eshte akoma i "ri" pavarsisht se eshte talent ,e ambisioz ,dhe i shpejt, se eshte i pari pilot qe garon ne f1 dhe pothuajse c`do gare e ke ne podium.Mendoj se shum shpejt ai do thiret "speedman"sikurse kimi "coolman"
dakort situata eshte kritike,nje gabim ndryshon c`do parashikim.
ne kete reditje pikesh,alonso do te beje te pamunduren,sic i themi popullorshe,(varja o e fitoj or... asgje),por dhe luizi nga ana e tij i duhet te pakte i dyti nese sarin te paren,por dhe kimi do patjeter te dytin,pasi pozicioi i tij eshte si ajo puna e molles,qe mund te shkoj atje ku duhet.Pra nje karambol mes meclaren-ve,dhe Kimi me ne fund ngren trofen e shum pritur.
nuk eshte hera e pare qe nje titull diskutohet ne garen e fundit,
Por... s`me the i dashur M&m kush mendon ti se fiton, ja ashtu kot.
Un kam qene dhe jom per kimin, pavarsisht se ai sosht me me mclarenin)e kom fiksim shejtonin.Por dhe po e fitoi hamiltoni prap me behet qejfi
po ju te tjeret c`menoni?