Habitem qe......

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
habitem por kot qe habitem. asgje nuk del nga habija...
habitem shume qe fieraket qenkan te forte.
desh hengra nje thike sot ne fier vetem se u zura me nja 3 veta vetem se i pashe ne drite te syrit.
ueeeeee o joetist.
hej por ama me erdhen kusheriret ne kohe dhe i kemi bere ylber keto 3 fierake.

joetisti_

Locus omnem
habitem shume qe fieraket qenkan te forte.
desh hengra nje thike sot ne fier vetem se u zura me nja 3 veta vetem se i pashe ne drite te syrit.
ueeeeee o joetist.
hej por ama me erdhen kusheriret ne kohe dhe i kemi bere ylber keto 3 fierake.
fieraket e tregojne trimerine vetem kur duhet dhe ti mos i hap nam te keq kot. jane te dashur dhe te kuptueshem me te huajt fieraket.
habitem qe me ty ka ndodhur keshtu, por do te kete qene nje rastesi e rralle sepse kohet kur ne te gjitha qytetet ekzistonte ky fenomen i sherrit pa arsye, kane mbaruar :)

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
fieraket e tregojne trimerine vetem kur duhet dhe ti mos i hap nam te keq kot. jane te dashur dhe te kuptueshem me te huajt fieraket.
habitem qe me ty ka ndodhur keshtu, por do te kete qene nje rastesi e rralle sepse kohet kur ne te gjitha qytetet ekzistonte ky fenomen i sherrit pa arsye, kane mbaruar :)
po mos te me kishin ardhur kusheriret ne kohe,do isha bere per faqe te zeze dhe jam zene perballe nje gjimnazi Janaq Kilica dhe nuk e di nese e ke digjuar por me e keqja ishte se keta fieraket na shikonin qe ziheshim dhe nuk na ndanin.
Po do hajne prape dru ata 3 vetat,se skane mbaru pune akoma ata.
Fieraket jane si mos me keq.As te dashur dhe as te kuptueshem,i dukej vetja garipa dhe shiko si filloi sherri.
Isha duke kaluar perballe ketij gjimnazi dhe vetem shikoj nja 3 cuna qe me shikonin ne drite te syrit por me shume inat dhe une i thashe a ke ndonje problem qe me shikon ne sy?
Ata te 3 me erdhen afer dhe me thane:Mos na e bej neve garipin,se jena me te fortet e fierit.
Mua me iku truri fare kur me tha qe ishte i forti i fierit dhe i thashe:Une jam me i forti i Shqiperise dhe bej prove te me shikosh edhe njehere ne sy me inat,kam per te ta care kafken juve dhe kam per tju q**e ate zonje ku e keni.
Ne fillim njoni me gjuajti me shpulle por ja ktheva me karate por mire qe i rrafa 2 veta por ky i treti me nxorri thiken dhe jam trembur shume per zotin por para se te fillonte sherri,mora ne telefon kusherinjte e mi dhe kur ai tentoi te me gjuante me thike,bera prapa por me erdhen kusherinjte por ata te 3 do ta shikojne prape kur ti bejme ylber.
Por habitem se ata te 3 me thane mua se qenkan me te fortit e fierit por mire ore kush jane keta te fortit e fierit?
A kane emer dhe mbiemer keta te fortit?
Une di qe jane disa kosovare me te fortit e fierit.

joetisti_

Locus omnem
qytetaret e vertete fierake jetojne ne tirane dhe jasht shtetiit kurse tani fieri eshte mbushur me mallakastriote,vlonjate dhe nga qytete e fshatra te tjera.
Kjo eshte e vertete pjeserisht. Por edhe tiranesit e vertete kane ikur dhe Tirana eshte mbushur me fierake :)

joetisti_

Locus omnem
Ti habitesh lehte? Une habitem shume shpesh kohet e fundit. Por sidoqofte gjithcka, njekohesisht, eshte lehtesisht e parashikueshme.