Guximtar,si mund te behesh?

Shkrimtari

Forumium maestatis
Besoj se e kape ekzaktesisht per ke e kisha fjalen!T plq te besh pyetje retorike?
ushtarak i mire por e ka mallku zoti qe ngeli shkurtabiq
me shume me pelqen BISMARKU se sa ai trashaluqi se BISMARKU qe i vetmi qe ndertoi shtetin e pare socjal ne bote/

Sonia007

Papirus rex
ushtarak i mire por e ka mallku zoti qe ngeli shkurtabiq
me shume me pelqen BISMARKU se sa ai trashaluqi se BISMARKU qe i vetmi qe ndertoi shtetin e pare socjal ne bote/
Ushtatrak i mire Napoleoni!E ke seriozisht ti,ai ishte i jashtezakonshem ishte talent m vete!Dhe nuk ishte trashaluq,trashaluq ishte Bismarku ;) Edhe dicka nese do te ishte per Bismarkun ne te dy tani m do te ishim Serb ;)

Shkrimtari

Forumium maestatis
Ushtatrak i mire Napoleoni!E ke seriozisht ti,ai ishte i jashtezakonshem ishte talent m vete!Dhe nuk ishte trashaluq,trashaluq ishte Bismarku ;) Edhe dicka nese do te ishte per Bismarkun ne te dy tani m do te ishim Serb ;)
grege apo serbe se une kam pas jetu ne jug ne fillim pastaj ne shqiperine e veriut dhe tani ne durres???

mirdita

Papirus rex
po ajo eshte se guximi eshte forca e njeriut.
Po pra un gjithmon kam guxim dhe vazhdoj jeten para.Sepse tani e kam kuptuar se duhet ta jetoj jeten dhe ta mendoj se gjdo dit esht dita e fundit e jetes sime dhe duhet ta kaloj gjdo dit duke qeshur dhe te jem e gezuar gjithmon :)

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Po pra un gjithmon kam guxim dhe vazhdoj jeten para.Sepse tani e kam kuptuar se duhet ta jetoj jeten dhe ta mendoj se gjdo dit esht dita e fundit e jetes sime dhe duhet ta kaloj gjdo dit duke qeshur dhe te jem e gezuar gjithmon :)
si the?!
Paske kuptuar qe duhet ta jetosh jeten tani?
Duhet ta kishe menduar me perpara.

mirdita

Papirus rex
si the?!
Paske kuptuar qe duhet ta jetosh jeten tani?
Duhet ta kishe menduar me perpara.
O The decature un e kam kuptuar gjithmon jeten ama un e kam kuptuar gjithmon te bukur,te lumtur,te gezuar gjithmon, ama kurr nuk e kam menduar me pikellim,me vuajtje keto pra kurr nuk i kam kuptuar, por qe tani i kuptoj dhe keto.

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
O The decature un e kam kuptuar gjithmon jeten ama un e kam kuptuar gjithmon te bukur,te lumtur,te gezuar gjithmon, ama kurr nuk e kam menduar me pikellim,me vuajtje keto pra kurr nuk i kam kuptuar, por qe tani i kuptoj dhe keto.
me therrit mikael se kshu kam emrin shkurt kurse gjate mikelanxho.

joetisti_

Locus omnem
Guximtar...? Me nje shishe mbase jo. Por me dy shishe vere te mire, i del ujkut perpara dhe s'ta ben syri terr. :p