Guraxi m'gje t'vogel edhe...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Njesiti Gueril

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif o me gaxhio gjalle qeke ti?

Lana kalon akoma ne qender... /pf/images/graemlins/grin.gif

Rrofte Lana

Rrofte Edi Rama

Qerratai

Primus registratum

Erdhi HUNDERRI ne çeten qe komandoj une ? Nga fitorja ne fitorje do shkokemi /pf/images/graemlins/lol.gif

Uore atq, ke humbur prape... si gjithmone.

Qerratai

Primus registratum

Emri i koduar: Shoku Llapo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blëndo... e mbarove zborin ne Battlefield 2 ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Ik ore tutje, nga ky moment komandanti jam une. /pf/images/graemlins/laugh.gif
A keni qene mire njehere? /pf/images/graemlins/wave.gif

Rrofte Edi Wroma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Mire nje here, mire edhe heren e dyte... andej nga e treta e ndjeme lodhjen e luftes une dhe AJO shoqja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ti ? Sa ballista ke kapur per hunde ? Sa gjermane ke lene pa triçikla ? Sa topa i ke dhene Tomkes ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Mos te bera ca si shume pyetje ? Apo jo ? Do ma thuash sinqerisht ?

blendiys

Primus registratum

He mo he, ta them sinqerisht, edhe une te kam fiksim /pf/images/graemlins/laugh.gif, ma ke heq trunin fare! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos e thashe shume troc??
/pf/images/graemlins/lol.gif

Guest

Me mir troc, se te plasje /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest

Tani qe erdhe ti, as qe diskutohet me ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do ti kapercejme veshtiresite, sido te shkoje puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Ashtu posi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kundra kujt jemi, se nuk me premton koha me fillu te lexoj qe nga faqja e pare! /pf/images/graemlins/cool.gif

Guest

Liste e gjate me then te drejten....por kokat kryesore Dahli, Kone, Poster, Shembullor (iniciatori)....pastaj ca qe jane nga fryn era....si Pink, alinosja etj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndersa ne /pf/images/graemlins/laugh.gif Gurax, Kondra, ti, Kondra, ti, Kondra, Guraxi, Kondra, ti...dhe une sigurisht Yyyyy sa shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Punen e bejne ata qe levizin ne anonimat dhe fshehtesi ama... tipike e te gjitha luftrave /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Karvani le te lehe, qente shkojne perpara! /pf/images/graemlins/ooo.gif
P.S Kondra dhe Guroja nuk jane balliste? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Kondra eshte liberal. Ndonjehere bo gili - vili dhe me kundershtarin /pf/images/graemlins/laugh.gif Donte t´me msonte dhe mu ashtu, po s´pranova. S´ka kompromise, se m´sohen keq /pf/images/graemlins/tonguee.gif

blendiys

Primus registratum

Alabaku /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ai kujt nuk ja ka lujt, bashke me Masterin edhe ai ne liste /pf/images/graemlins/lol.gif

blendiys

Primus registratum

Te lista e shpenzimeve; qumesht, sheqer, kos, bishtaja... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Alabak edhe ti..posiiiiiiiiiiiiiii!
/pf/images/graemlins/wink.gif

Qerratai

Primus registratum

Une jam "Krejt Hajvan" lutmi shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe sdq, meqe pati ca "nxjerrje boje" /pf/images/graemlins/grin.gif Kondra s'krahasohet me mu /pf/images/graemlins/tonguee.gif ... jo ai, po asnje ketu. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif