Guraxi m'gje t'vogel edhe...

Sirena

Primus registratum
Re: Njesiti Gueril

Ne rekuperojme, nuk denojme! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu duket cun i zgjuar, i shkathet, pa skrupuj, jam e sigurte qe do gjendet shume mire ne gjirin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Sa ngushte do rrika /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Jo me dacka, te lutem teta /pf/images/graemlins/grin.gif

Sirena

Primus registratum

Zotrote ne vend qe te merresh me matje, merr nje vendim e pozicionohu...ose ose ik shih ndeshjen me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

/pf/images/graemlins/laugh.gif Me pelqen qendrimi i pakorruptueshem i kryesise. Une nuk kuptoj mitingashet se ku do gjejne qeverri qe mire tubimet, mitingjet dhe demostratat e paligjshme ua ligjeron, po edhe ua shnderron ne Party, ul cmimet e pijeve gjate demostrates. Ju ka zene e mira syte.
Qeverria megjithate eshte e patundur dhe kjo eshte treguesi me i mire qe te tere armiqte perhere do te rrezohen ne perpjekjet e tyre per sabotim, destabilizim dhe shembulloro ta mash men, grusht shteti ndaj fyh.. qeverise /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

gjalle qenke ti?!!! /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif une kujtova se te kishim heq qafe... /pf/images/graemlins/grin.gif

Guest

Dahli, kot me t´pyt. Cilat jane armet tuaja te asgjesimit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Rrebelat nuk i tregojne asnjehere armet... me mire pranojne te hidhen ne ere me nje bombe ne cep te buzes...se sa te tregojne armet e tyre /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Guest

Me sa duket do kete ndodh kjo e fundit (hedhja n´ ere) se ne s´kemi pare ndonje dem deri tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mire qe paske mbijetu tu Dahli, se Kones dhe Posterit, si ka ngel as nam as nishan /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

s'me beson mua ti!!! e shikon se si e bera AF? Kjo ishte puna ime...armet e mia... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

A më vrafshi mu juve me ato armët e juja /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shef (Guri), ku ishin ato pijet me çmime t'ulta? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ti do me na e prish menjen me te mira eee? /pf/images/graemlins/grin.gif
ti do me tregu qe je cool? /pf/images/graemlins/grin.gif

nuk te ecen me mua edhe pse e degjova kengen tende... /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

Eeeee... Mirembrema! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nese ndonjeri kishte dyshime se une isha terhequr nga revolucioni... GABOHET!!! E qarte kjo??

Nese ndonje nga grupi yne eshte merzitur me mua, i them qe, me vjen keq po mua do te me kete nga krahu i Revolucionit... Nese s'do te jete me mua, o burra le te ndryshoje vete krah /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nese ndonje nga krahu i armiqve, mendon se me nje "te rrafme" dhe hopa ke xhepi... po i them shko bej cicin te buza e lumit... Jam pak me teper revolucionarist sesa thjesht kaq.. Dhe shume me pak romantik sesa thjesht kaq... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poshte klika dhe mbeshtetesit e saj! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Duam Shembullorin Moderator te tema e "Si te ujisim lulet"! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Konia te jete i lire te shkoje vetem ne banjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Poshte Sali Berisha!
Rrofte "Plani Ahtisari" !
Poshte eutanazia!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Eeeee... Mirembrema! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nese ndonjeri kishte dyshime se une isha terhequr nga revolucioni... GABOHET!!! E qarte kjo??

Nese ndonje nga grupi yne eshte merzitur me mua, i them qe, me vjen keq po mua do te me kete nga krahu i Revolucionit... Nese s'do te jete me mua, o burra le te ndryshoje vete krah /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nese ndonje nga krahu i armiqve, mendon se me nje te rrafme dhe hopa ke xhepi... po i them shko bej cicin te buza e lumit... Jam pak me teper revolucionarist sesa thjesht kaq.. Dhe shume me pak romantik sesa thjesht kaq... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poshte klika dhe mbeshtetesit e saj! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Duam Shembullorin Moderator te tema e "Si te ujisim lulet"! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Konia te jete i lire te shkoje vetem ne banjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Poshte Sali Berisha!
Rrofte "Plani Ahtisari" !
Poshte eutanazia!

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

O TIRONAAA TEMA ESHTE E JONAAA
/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Rrofte Revolucioni
Rrofte e Majta
Poshte e Djathta
Poshte denimi me vdekje

Guest

Hajde fjalim hajde...me ja prish mendjen kundershtarit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poshte ju mi, pse ne...oj kjo
Dashka dhe Tironen, pa le /pf/images/graemlins/tonguee.gif

blendiys

Primus registratum

Uuuuuu, ku u bo Tirona jote mi gabele. Shpin ke bregu lanes ene knej thot "tirona eshte e jona". Jazek. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

yyyyyyyyyyyy, ca perforcimi na erdhi /pf/images/graemlins/laugh.gif