Guraxi m'gje t'vogel edhe...

Sirena

Primus registratum
Re: Njesiti Gueril

I sigurte qe me le pastaj? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju andej po ju, jeni pleq te mocem /pf/images/graemlins/tongue.gif

Qerratai

Primus registratum

Ti pse me ben plak me zor mua ? Apo se vete vate, u sose ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po me zure dot ti, do te thote qe kjo gje ka ndodhur sepse une TE KAM LENE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja skleroza, ja shijatiku ne kurriz /pf/images/graemlins/tonguee.gif ... supe ha, supe!

Sirena

Primus registratum

Supe ka kohe qe po ha une se edhe dhembet me kane lene /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ti mos qaj hall se ja mbas meje edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Une qenkam "historia" jote... ohhhhhhhhh Sweet /pf/images/graemlins/laugh.gif, ohhh zemer /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Sirena

Primus registratum

Ej po shiko se sikur jemi nje cike jashte teme ne...duhet te gjejme nje rol ketu...o andej o kendej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Ne jemi "historia e dashurise" ne filmin tragjiko-epik... sepse cdo film e ka nje te tille.

Ti do fitosh çmimin Oscar per karrieren (si plake qe me je) une si aktori PROTAGONIST /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dakord o Nexhmije ?

Kondrapedali

Kondrapedali

Tashti Sweet o me qeverin kurse ku bandilli o revolucionar që do me shfrytzu zonjushen qeveritare. Ajo bie brënda në fillim por me punën e pandërprerë të kolektivit ajo e kupton që bandilli ka veç një fund. Me zemrën e thyer ajo merr një hu dhe ja fillon egzekutimit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Qerratai

Primus registratum

Ehhhh... sa fëmbra kane dashur te bejne Hara-Kiri per mua... por pikerisht ne ato momente une ua kam zgjatur jetegjatesine edhe ca me teper, me prezencen, elokuencen, inteligjencen, konsistencen (/pf/images/graemlins/grin.gif) dhe aparencen time.

Sirena

Primus registratum

Nexhmija thone qe ka qene shume e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif (thone edhe ca gjera te tjera, por ato jane thjesht detaje /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Ti perfundimisht je me njesitin e une normalisht jam me Gurin, dmth me pushtetin /pf/images/graemlins/smash.gif

Qerratai

Primus registratum

Ke kam ne çete une ? Nje liste eshte e mundur te me jepet (qofte ne menyre ilegale) ? Fëmbra ka ?

Sirena

Primus registratum

Ja te vije Poster e te ti thote se ai e ka marre me zell te madh kete pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eshte edhe Kone por ai me duket e ka marre me frike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Nuk vijne me ata jo sweety, se u dorezuan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrë, ku ike xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une ketu jam /pf/images/graemlins/grin.gif...Une, Shembullori, Poster dhe Konja ishim kunder Guraxit...meqe ai eshte zhdukur...i bie qe ai te jete dorezuar...dhe i bie qe ne te kemi fituar /pf/images/graemlins/grin.gif

tema le te vazhdoje si te doje...une jam fitimtare /pf/images/graemlins/grin.gif

RROFSHIN NJEREZIT E LIRE TE AF /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mbylle ti moj se i thamë Gurit të vijë me zinxhira e me fshesë /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Fante, un ktu jom, futu dil pa prish gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Guraxi ka qen´ i zen me hallet e popullit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Je e sigurte qe Posteri ka qene me ju,se mua me ka thene ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ueee ne fillim ishte me ne...por e pa qe nga krahu tjeter kishte femra te bukura...dhe erdhi me ju...tani po deshet mbajeni...ose beni ça te doni...une si maj pishtarin Posterit... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Guest

As ne se dum, s´kemi nevoje per persona kusur. Mjafton Kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Epo mire, mqn asnjera s'e dashka, po e mbaj une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif