Guraxi m'gje t'vogel edhe...

eniad

Forumium maestatis
Re: Guraxi m'gje t'vogel edhe...

<font color="black"> Mistrecke, eshte njerezore, po varet se kush eshte subjekti i situates...</font>

ameba

Forumium maestatis

Ej ca paska bo Guri kshu qe i jeni lshu te gjithe ne shpine ???

A duhet me lajmeru Movimento Basta per me organizu protesten apo ja dilni vete /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Ktu, Guri osht vetem ke titulli temes mor bir /pf/images/graemlins/laugh.gif, pjesa tjeter s'ka fare lidhje me te /pf/images/graemlins/laugh.gif, fundja si ne cdo teme qe respektohet /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif

Ma bon hallall mi SB se harrova qe jemi te Chit-Chati ktu...

/pf/images/graemlins/angel.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Hallall me, ta prish ty un? /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

alinos

Forumium maestatis

uaaaaaaaa konia,
po ku je mo derbar???

kur do ta sjellesh prapapincen tende te palare?

Kondrapedali

Kondrapedali

E ku e le teta me prapanicë të palarë atë moj? Ja lan me zor (jo zorrë) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Linoso /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, ka ke qen ti mi? Vje bo ca ndërhyrje t'rrufeshme kaiher ne bo dalje pa e mor vesh njeri.

random

Primus registratum

alo ..ho me ca u bo me planin? Dahlia sikur do bonte parrullat? ..kur do bohet protesta prane zyrave te kryesis? Cila godine eshte se jam bo corb?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une me corb se ty /pf/images/graemlins/confused.gif

Shembulloro do vish tdalim per kafe nderkohe qe Dahlia po gjen Pinkun te organizojne manifestimet.Une them te bejme nje bisede koke me koke per te gjetur strategjite kundra Gurax-it /pf/images/graemlins/devil.gif ,vec mos i thuj gje qe jemi taku se na kputi ne mes /pf/images/graemlins/tipsy.gif

random

Primus registratum

edhe ti t'gjujtmen me t'dalme per kafe e paske e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

shembulloro e kishim lene qe te te ftonte per kafe lipsi dhe te vija une ne vend te saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif ja Angelo si e kapi direkte hilen /pf/images/graemlins/laugh.gif

vallaj une sgjuj vec nkafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

o arko, si "the rreaksionar" qe jam, do t'boj rreaksion, kshu qe m'rri larg pajzotin /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Tju pritet koka te gjitheve /pf/images/graemlins/laugh.gif .... se spaskeni pune tjeter ju... /pf/images/graemlins/smash.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> /pf/images/graemlins/eek.gif Obobobo, sa e keqe... /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Po ti m'treme mu miiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif; po un c'takat kisha /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Pse me nerva ti, thuaji njecike tetes /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

alinos

Forumium maestatis

pytja eshte cila koke, se mund t'i presim koken e dobishme /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/eek.gif Akoma me keq kjo tjetra /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Peace Linoso, se s'i dihet ka kthehesh ti masnej /pf/images/graemlins/lol.gif .

Xhan xhaaaaaaaan

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Linoso /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, ka ke qen ti mi? Vje bo ca ndërhyrje t'rrufeshme kaiher ne bo dalje pa e mor vesh njeri.

[/ QUOTE ]

ktu kam qene! Po ti ke qen shume i zene ne vagonin e nenave me femije duke be methodology evaluation, ene s'me ke vu re.

Nderhyrjet e rrufeshme i kam mesu ke i liber, qe thoshte qe duke i ra e duke e poshteru e cliron nga vetvetja dhe e ben te lumtur ate tjetrin. Autori se c'ishte nje markez i Sades, s'e mora vesh mire /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif