Grupi "Thashethemi Zyrtar"- Kthim ne Identitet

TEA

Forumium maestatis
Re: Grupi "Thashethemi Zyrtar"- Kthim ne Identitet

managia /pf/images/graemlins/laugh.gif

renea

Primus registratum

Ema u mbeshtoll ne pallton e madhe te zeze, dhe i hodhi nje sy ores. Ishte Tetor dhe temperatuart kishin filluar te binin ndjeshem. Ja stacioni i trenit, kishte dale te priste Hirkon me shpresen per nje vere te nxhete, ne kete mes Tetori.

vazhdon frikshem...(pse gjithmone rrobt vene tre pika ne fund )

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga renea:
[qb]po bana ku eshte mo nc nc cn cn cnnc as ne momente dobesie nuk te gjendet ajo[/qb]
Une kam kohe qe te kerkoj,me dashuri te fshehte ne zemer po ti ke hequr dore nga thiatrot e thashethemet vete /pf/images/graemlins/frown.gif Pale po tani thua qe dhe je penduar per ato veprat qe kishe bere ne netet pa gjume me ne ne mendje.Jo po ta dish qe me ke bere shpirtin therime si buke e zeze 40ce qemoti.
E ja ku po jua them qe nuk pendohem per asnji krijim timin ke disku i vjeter qe shkoj per l... dhe premtoj se krijimet ketu do te vazhdojne ne te njejten brazde si ne te kaluaren . /pf/images/graemlins/blush.gif

alinos

Forumium maestatis

Nje th&th e koheve te fundit, atij diskut te vjeter ju thyen te gjitha rrotat, apo ka met ndonje rresht neper dhembet e rrotes censurike...

Guest

edhe una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

mengjesi

Primus registratum

Dmth mbetesh vetem TI qe shkruan, se leximi im as i afrohet punes (grant me these few written words)

Le_Routard

Forumium maestatis

Mroma Mengjeso! /pf/images/graemlins/smile.gif

Noten e mire ti Salo! Hik er daj e fli sesi nuk le i teme pa fut hunet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Gjate gjithe kesaj kohe mendoja se shkaqet per kete lodhjen time ishin mungesa e vitaminave, ndotja e mjedisit, permbajtja e larte e kolesterines ne gjak, pasiguria e pergjithshme, zhurma e komshijve, gastriti kronik si dhe nje sere crregullimesh te ndryshme qe vene ne pikepyetje vleren e jetes.

Me se fundi kuptova qe te gjitha keto jane brockulla. Jam kaq i lodhur sepse punoj me shume sec duhet. Popullsia e ketij vendi numeron rreth 3,2 milion. Prej tyre 1,2 milione jane pensioniste. Mbeten pra 2 milione qe mund te kryejne pune. Po te heqesh edhe 1 milione femije, nxenes e studenta ngelen akoma 1 milione. Prej ketyre jane 200 000 te papune dhe 500 000 administrate shteterore, qe dredhin zinxhirken tere dites.
Mbeten pra akoma 300 000 njerez per te kryer gjithe punen qe ngelet. 80 000 prej tyre kryejne sherbimin ushtarak dhe 100 000 ndodhen te semure neper spitale. Pastaj jane edhe 119 998 te tjere qe kalben burgjeve. Keshtu pra ngelen vetem 2 trapa te mjere per te bere gjithe punen:

TI dhe UNE

Por TI, c´ben TI aty??? Rri ulur para ekranit dhe lexon tere keto budalliqe

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
She she she, paskena edhe nji antar nga gjendja civle ktu n'AF m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Salo ti e shkrujte kte apo ja vodhe nonjonit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sido qe te jete kshu llogaria dhe teorema qenkan te sakta.

mengjesi

Primus registratum

yeah yeah, sorta funny,yet i'm tired too.
une? jeta po me duket 3D, ka me budallalik? Sweet demolishable home albania!

I'm taking it easy, as it comes, being a boring little girl, having a million little thoughts and noone to talk to (of course plenty of deaf people around)

Shih te te tregoj nje episod te vogel nga shqiperia. Jam vone per pune, po eshte pune qe nuk duhet te jesh vone. Marr autobuzin tek 21shi dhe kam 15 min te shkoj tek 9-kateshet. Shoferi ecen me 10 ne ore pa egzagjerim, ndalon ne mes te rruges se Kavajes e ble qofte. Pastaj ndalon ne qender. E mbush autobuzin dhe qendron aty per 10-15 minuta te mira sa hane ata buke me qofte, e per te qene 7 e darkes rrezik gjysma e autobuzit ishte o vone per diku o pa ngrene. Qesh pak tani.

Kam filluar te kuptoj se jeta harxhohet me mire duke lexuar gallata dhe sex tips (might be actually useful).

Le_Routard

Forumium maestatis

hahahahaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif Se ka pas fajin shoferi po qoftexhiu se me siguri i ka pas bo te mira.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

S´jan ngop hala me qofte mishi.

Oreksi vje duke honger lale, dmth sa ma shume t'hajn aq ma shume do ken uri.

Une them qe fajin e ka Mengjesi qe gje pune qe duhet shkur n'orar fiks. A ishte noji pune me gjermon mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

qyqe plasi keq knej dashnija /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku esh ai renea ti zgjidhi njecike punet /pf/images/graemlins/laugh.gif

mengjesi

Primus registratum

Me buzeqeshje qe ne mengjes una YYYYY ca dite!

Low stress saturday morning. I want to smoke but I don't have any. I want to eat but there're people around the house and my pj state is pitiful. Listening to bush, eels, cityhigh and tori amos. Wanna relax all day, make my coffe-drinking last for 3 hours.

Every once in a while one gotta spoil oneself. Merreni pak lehte sot dhe beni c'ju do zemra.

alinos

Forumium maestatis

gjall qeke mi?!

by the way, sex tips help /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] ...NOT ONLY..... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ha nime kordele mos na i qit kto gjana sheshit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif