Grupi LRës

jona20

big bum bam...
Re: Grupi LRës

ma ngjofte zoti fjalen...ene me zotin shume femra tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Une mezi po pres te bohet e gjall Kuqalashja se ajo ka mush nja 10 filma. [/qb]
M'vjen turp me i co t'i skanoj ato fotot se vetem tu u nduk me femna e duke i pa ka gjokset ke dale /pf/images/graemlins/laugh.gif

muahhhh

TranofiljA

Primus registratum

Nuk e bo kastile jo...eshte pune terheqje. Eshte SHIKIMI i tille /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju thoni shyqyr qe nuk ju ka pa ne sy...se pastaj do ziheshit me njona-tjetren ke te shifte te paren. :thumbsup:

Pershendetje LR :cool:

Guest

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Ejvalla Xevxeke, fjala jote n'vesh t'perenis! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
qershije :confused: ti je mi thekt mortja /pf/images/graemlins/laugh.gif na falni e po kjo me duket se esh qershija /pf/images/graemlins/wink.gif
pis kalamo /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

Qe jam kalamo i keq e pranoj,po pise jo...na ka ardh ujti ne knej e jena la jena bo si pullum /pf/images/graemlins/tongue.gif
Me keqardhje pranoj qe s'jam qershia /pf/images/graemlins/frown.gif
meqe jemi ne teme,kush eshte qershia :confused:

Guest

ohh sa keq me fal atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershija esh nje frut shum eksitues lol /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Nuk e bo kastile jo...eshte pune terheqje. Eshte SHIKIMI i tille /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju thoni shyqyr qe nuk ju ka pa ne sy...se pastaj do ziheshit me njona-tjetren ke te shifte te paren. :thumbsup:

Pershendetje LR :cool: [/qb]
Muuuuaaaahhh, nje te puthur te madhe Tronafiles! /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem ti m'vlerso si cun te mire mu, kto tjerat me morin per rrugac, hajde tani shpjegoju ktyne sesi prishet robi tu u pa sy n'sy! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

M'vjen turp me i co t'i skanoj ato fotot se vetem tu u nduk me femna e duke i pa ka gjokset ke dale

Te vje turp per mu apo per veten tate? Se jo per gjo po sa here dilshim bashk vetem ti ne Lea ishit te gjinis femerore, Lea po e zene kshu qe i bi qe .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

ah, cfare mistreci /pf/images/graemlins/smile.gif deshe dhe te beheshe polic ate nate mesa mbaj mend. :smash:

foto te ondrres tu u zon nuk kam, c'ti besh qe me gjate kam mbajtur ne dore aparatin e erules sesa ate qe kisha une. u pa puna, do bohesh cun i mire dhe do i varesh shpresat tek erulja :tipsy:

Le_Routard

Forumium maestatis

ah, cfare mistreci deshe dhe te beheshe polic ate nate mesa mbaj mend.

Hahahahahaaaa! E ma men, nuk donte goca me hy mo n'makin sa pa policat tu na kontrollu me dur ciper makines. Car ka car ka, thoshte, edhe une e kam karten e identitetit me vete, kontrollomeni dhe mua tha! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Car ti boj shefit te policis qe nuk m'la mu ta kontrollosha!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

hahahah, ti do dru, a thua se e ke pire shishen e veres para se ta blinim tek plepat hahahahah

DriniS

Ecejak

/pf/images/graemlins/smile.gif sa mire i mban mend deri ne detaj mer jahu, ta kam zili kujtesen /pf/images/graemlins/tongue.gif

sapo me erdhi me email nga nje shok kjo fotografia e meposhtme... a shihni gje varke ne sfond ju? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

male.jpg

Goca

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif , ka dy te tjerat , s'ka problem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif , ka dy te tjerat , s'ka problem... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos rrej, nji e gjys. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Drini S.:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif sa mire i mban mend deri ne detaj mer jahu, ta kam zili kujtesen /pf/images/graemlins/tongue.gif

sapo me erdhi me email nga nje shok kjo fotografia e meposhtme... a shihni gje varke ne sfond ju? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

male.jpg
[/qb]
Drino, ma kallxo ne mu ku osht motoskafi se nuk po shof gjo! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Po donte goca ere. Si bojn ne kta. Ju e bot qefin tuj?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif sa i dhishem qe je.

Ore rrenacak!!! Mu sme kotrollun se u trem polici, nuk donte me mu afru shume se m'vita era raki ne kishte fryk se dehej dhe ai gjat orarit te punes!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

ehh, ktu me zure mat, si te ta shpjegoj une kete varken qe duhet me e pa te ky iluzioni optik...

vallai me eren tende dehese, pse s'thua ti qe kena qene te gjithe tape aty ne makine /pf/images/graemlins/wink.gif ? akoma s'me besohet qe s'kemi pesuar aksident /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

he maj ti? pse vjen vetem ktu? a te kam than kur te vish lshoje nji t'fishkellume ktej? /pf/images/graemlins/tongue.gif

kush asht n'shpiiiiiii :rolleyes: