Grupi LRës

Guest
Re: Grupi LRës

me verte mooooooooooooooo /pf/images/graemlins/wink.gif
cowgirl.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

eeeeewww, that chick is soooo disgusting ... /pf/images/graemlins/laugh.gif , can we have some pictures of captain Kok /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga For Real:
[qb]eeeeewww, that chick is soooo disgusting ... /pf/images/graemlins/laugh.gif , can we have some pictures of captain Kok /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
because you lost it ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

that chick is difgusting because you are too /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ku esht' L_R-ja qe te veje nicik rregull ketu :confused:

O i zoti i shpise hajt na jep nga nje gote uje........... /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga For Real:
[qb]just like you like it, rough and messy, :rolleyes: ... :sleep: [/qb]
thats not trueeeeeee :smash: pf give me a break /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Ku esht' L_R-ja qe te veje nicik rregull ketu :confused:

O i zoti i shpise hajt na jep nga nje gote uje........... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po ta jap una se ai esh tu punu njonen /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

shoket e mi ma te mir te forumit s'me kan ba urmet e ditlindjes. asnjenit nuk ju flas ma /pf/images/graemlins/frown.gif
edhe mos thuj se nuk ke ken ne forum se ti kam pa postimet. un kam kujtu se ke me ba ndoj foto supiz aty... po ti hic as urim. thuji edhe atij shokut qe ka dasht me te pi ne cep te qeses.
ptuhhhhhhhhhhhh :mad:

Guest

a ja po ju them i historii qi mos merziteni ....

ishte nje shoku im dhe kishte nje ish te dashur qe kishte pervjetorin dhe ai vendosi ti conte nji dhurate si kujtim te koheve te vjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif e neje ja dergon dhe kur e hap ajo ca ishte thoni ju ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

he kush e gjen ca ishte ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

e lere se po e them se sme rrihet /pf/images/graemlins/tongue.gif

nje THONG /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne kujtim te koherave te zjarrta /pf/images/graemlins/wink.gif ha ha ha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Ku esht' L_R-ja qe te veje nicik rregull ketu :confused:

O i zoti i shpise hajt na jep nga nje gote uje........... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Per rregull nuk ve dot se me kan dhene vetem kalemin e jo gomen /pf/images/graemlins/laugh.gif Te mbetet vetem ti lexosh mesazhet e filtruara /pf/images/graemlins/wink.gif

Si e do ujin, me sheqer, limonad, apo thjesht keshtu te natural? /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ka nje 'te' me teper ke mesazhi, me shkau kibordi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

F_R, ja dhe me ne fund pushimin e madh ksaj? Shyqyr! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]shoket e mi ma te mir te forumit s'me kan ba urmet e ditlindjes. asnjenit nuk ju flas ma /pf/images/graemlins/frown.gif
edhe mos thuj se nuk ke ken ne forum se ti kam pa postimet. un kam kujtu se ke me ba ndoj foto supiz aty... po ti hic as urim. thuji edhe atij shokut qe ka dasht me te pi ne cep te qeses.
ptuhhhhhhhhhhhh :mad: [/qb]
Aiiiim, sa turp! Ktu e paskam flliq fare muhabetin /pf/images/graemlins/frown.gif Epo keshtu eshte kur ke shok haraq, U harrova mbas muhabetit dhe me doli fare nga mendja per te te uruar ditelindjen /pf/images/graemlins/frown.gif Kam faj! Kur te takohemi e kam hallall i shpull, kurse per Munin, po deshe ti, ma le mu porosi ti bi nji mas qafe nga ana jote kur te dali rasti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt pra edhe 100 vjec /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

LR gati me i ra
mfight.gif
je ... /pf/images/graemlins/tongue.gif
me kishte marr malli eve erva tju pershendes te dyve ... e di qe nuk rri ai pa ti ngacmu shoqet ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

kissa.gif

Guest

une kam ardh posacerisht me pershendet pak beben dhe i them qe e kam shume xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ciao bella cichita /pf/images/graemlins/laugh.gif

love.gif

bebivogel

Forumium maestatis

fanks fanks /pf/images/graemlins/tongue.gif ... qe kur ke fillu me shkrujt nga grupi LR'se nuk dukesh mo /pf/images/graemlins/wink.gif ... ka fillu me ja u mbledh ky /pf/images/graemlins/laugh.gif ... :smash: :smash: :smash:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]shoket e mi ma te mir te forumit s'me kan ba urmet e ditlindjes. asnjenit nuk ju flas ma /pf/images/graemlins/frown.gif
ptuhhhhhhhhhhhh :mad: [/qb]
Aiiiim, sa turp! Ktu e paskam flliq fare muhabetin /pf/images/graemlins/frown.gif Epo keshtu eshte kur ke shok haraq, U harrova mbas muhabetit dhe me doli fare nga mendja per te te uruar ditelindjen /pf/images/graemlins/frown.gif Kam faj! Kur te takohemi e kam hallall i shpull, kurse per Munin, po deshe ti, ma le mu porosi ti bi nji mas qafe nga ana jote kur te dali rasti

Hajt pra edhe 100 vjec /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/me afron faqen
kishe harru me e puf
ps: atij munit jo me shpull pas qafe, mos e len me ik aq kollaj, por me ja kput bishtin /pf/images/graemlins/laugh.gif
BeBa, me cfar rastit kishe arv ktu ti? te ka marr mavi eeee? hmmmm LR ca dojn kshtu vajzash te bukra ktu? per ke e kishte marr mavi :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga BeBa:
[QB]fanks fanks /pf/images/graemlins/tongue.gif ... qe kur ke fillu me shkrujt nga grupi LR'se nuk dukesh mo /pf/images/graemlins/wink.gif ... ka fillu me ja u mbledh ky QB]
pfffffffffff ca flet mi rrush mua ma mbledh vetem ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse e diskuton ti qe uen vdes per ty ehhhhhhhh pikee zez na ve ne dyshim ndjenjat kjoja /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirmjes L_R-se, ujin e pi te thjeshte fare, natyral domethene, dhe pa diskutim nga dora jote me ka me lezet, jo per gje po matildes nuk i besoj me /pf/images/graemlins/laugh.gif .

gjekec

Primus registratum

Ej ti mo ..eeeeej ti mo kamarjer, shpejt nje birre ketu, ... si?.. Kruna Kruna po shpejt se skam kohe. aa Bravo, e ku ka si ty a te q.. .. (te qeshte buza dmth /pf/images/graemlins/smile.gif