Grupi LRës

alinos

Forumium maestatis
Re: Grupi LRës

LR, zemer, te pershendes!
/pf/images/graemlins/smile.gif
Go for it babe, you are simply great!!!
:thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga simply me:
[qb]LR, zemer, te pershendes!
/pf/images/graemlins/smile.gif
Go for it babe, you are simply great!!!
:thumbsup: [/qb]
Mo great osht me pa i mesazhin tat ktu /pf/images/graemlins/smile.gif

Sa me ka mor molli me ta nigju pak zonin e me t'lexu pak shkrimet /pf/images/graemlins/frown.gif

Ishalla javes tjater do kem ma pak kontroll nga gestapoja ktu ke puna se do ta boj prap i xerre /pf/images/graemlins/smile.gif

tirana

Primus registratum

Pijanec ka hume. Erdh gonxhja ktu dhe nuk te gjet.
Pis, njele mas fustaneve te dushmaneve!!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Pijanec ka hume. Erdh gonxhja ktu dhe nuk te gjet.
Pis, njele mas fustaneve te dushmaneve!![/qb]
Ho mer pra, ka ardh pa pritur, gati sa nuk m'kapi n'flagrance /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thuj shyqyr qe erdhi se na boni merak /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SyZeza:
[qb]Hi Grupi L_R[/qb]
Hi Syzeza lalit tat /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqyqyr qe i paske bo ball Munit se ky t'mer n'qaf, une e lash me prit popllin jo me m'rrujt gocat nga grupi.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Lene lene ça ke humb me syzezen sot. Kishte ardh me menje t'keqe, po çe do nuk te gjeti ty ketu dhe, si te ta them, ke parasysh vet ti.... un vetem ajo vetem, dritat nuk punoshin, ftoft bote. Kom faj un qe i bo bisht punes ti!??

TEA

Forumium maestatis

mroma L_R-ista /pf/images/graemlins/smile.gif

si ja keni kalu funin e javes ?

Guest

[qb]Lene lene ça ke humb me syzezen sot. Kishte ardh me menje t'keqe, po çe do nuk te gjeti ty ketu dhe, si te ta them, ke parasysh vet ti.... un vetem ajo vetem, dritat nuk punoshin, ftoft bote. Kom faj un qe i bo bisht punes ti!??[/qb]
hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif muno car ban kshu me se ma hoqe trunin /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk e di po ti munohesh me ja prish menjen syzezez mua me behet efekti knej /pf/images/graemlins/laugh.gif ruaju se jam shum suculente :thumbsup: :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

Mor legen!!! tu thaft bishti tu thaft!!!

Si ere bone ti detyren time ngaqe mu m'kishte zon gjumi?! :mad:

Nejse, thuj shyqyr te pakten se ka prek tjeter kush me dore se ti je i shpis te pakten, te lejohet.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]mroma L_R-ista /pf/images/graemlins/smile.gif

si ja keni kalu funin e javes ?[/qb]
deshe me thone si ja keni kalu minuten e funit te javes se edhe nji minut i ka njel. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une, bene shyqyr zotit! ja kshu si n'pleqni, rrehat rrehat, avash avash, pa u vra shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po zotnia tate? Ke shku n'stadjum m'duket.

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
[qb]Lene lene ça ke humb me syzezen sot. Kishte ardh me menje t'keqe, po çe do nuk te gjeti ty ketu dhe, si te ta them, ke parasysh vet ti.... un vetem ajo vetem, dritat nuk punoshin, ftoft bote. Kom faj un qe i bo bisht punes ti!??[/qb]
hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif muno car ban kshu me se ma hoqe trunin /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk e di po ti munohesh me ja prish menjen syzezez mua me behet efekti knej /pf/images/graemlins/laugh.gif ruaju se jam shum suculente :thumbsup: :smash: [/qb]
S'ke turpMuno ke fut gocen e huj n'siklet . Apo so ne shume sensibile kjo shejtoni . kushedi si do jet bo mishi pupriqka pupriqka /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS:hi dreqo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

o majmuno dua dhe une peme e qysh mkishe thone qi jam prototipi mer gamor /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

qe thu ti e qe s'thu asgjo o L_R ne kjo fun jave iku " bjeri ti bim " qef o qerrata .me pake fjal po me i ven po i bim fyllit

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]o majmuno dua dhe une peme e qysh mkishe thone qi jam prototipi mer gamor /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ho mer Muno, sa te veshtir e paske me i kap frutat, kjo osht Prototipja, biles prototipe suculente, ky i thot prototipi.

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]qe thu ti e qe s'thu asgjo o L_R ne kjo fun jave iku " bjeri ti bim " qef o qerrata .me pake fjal po me i ven po i bim fyllit

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kujt fyll do me i ra se ktu kena shum fylla /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

o Muno mos i vo re protos se ka kriz identiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: