Grupi LRës

Guest
Re: Grupi LRës

Fillimisht postuar nga papagalli:
[qb]jo mi jo ku tnjof un ty????
un ste kom pa na i her...........[/qb]
vdeksha vdekshaaaa jo per ty jooo po per 5 mijleksha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt ik tashi se te thashe se kush eshte the best /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

mle rehat proto se jom tu von emer edhe ktu una...po na duhesh si guide turistike..se ti nga sje infiltru edhe ne byth te fikut kam me te gjet na i dite..........

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga SyZeza:
[qb]Erdhaaaaaaaaa
[/qb]
LR, lal ---- ke vu rregull qe duhet me te njoftu per kshu gjonash eeeeeeee ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]Reaaaaaaaaaa hajduteeeee pse ma ke vjedh avatarin... ma ka ba NAZHI supiz mu kte avatarin do qaj un tani /pf/images/graemlins/frown.gif :'([/qb]
lone m'qafsh se osht mush forumi me ket avatar per zotin.si ka mundsi?!!! e kane vone tek avataret e forumit ket e?

Le_Routard

Forumium maestatis

shk...ate

Proto ho mi, qeke bo goce me udukat, nuk shake mo nga plaka!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]LEXO PM -ne !!!!

:mad: [/qb]
ZDU!

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Ma thuj me te lutme se nryshe nxefem e nuk e shof hic prej inoti!

po shkoj ti hudh i sy shepjt e shpejt po osht hera funit ama! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]LR tashi merr zemer edhe bani deklarimet e dashurise qe ke per mu ne publik jo qoshkave

Bluje, po do mo bo dashni ne gjirin e kolektivit a?

Une sbi mrena, e kom vendos, vulos ne firmos! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ncuk! ahhh ti LR do dru :smash:
un thash te ma thuash ne publik se 2 kunguj nen nje sqetull nuk mbahen! ti s'le njeri pa mashtru. ec se ta nxorra bojen po fol sa je ne kohe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

[qb]mle rehat proto se jom tu von emer edhe ktu una...po na duhesh si guide turistike..se ti nga sje infiltru edhe ne byth te fikut kam me te gjet na i dite..........[/qb]
mire mo rri ti spo te them gje une po une do te spiunoj ama
:sleep:

sa per guiden turistike ta trregoj kur te vish ne toronto una :thumbsup:

Guest

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]shk...ate

Proto ho mi, qeke bo goce me udukat, nuk shake mo nga plaka!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
plaka pra :smash: :mad:

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga Proto:
a mi zevzeke shif at rehat tate ti rrusho se spo te pyt njeri per proton ty as qe keni pune fare te dyja ok :smash: [/QB]
qyqa c'pate ti re/ri pse te lodhen gishtat me shkrujt je cun apo goc...s'mund te pysi njeriu hej zot /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

L_R si ke qene ti...ec e thuj icik ksaj protos se do me na rraf /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]
a mi zevzeke shif at rehat tate ti rrusho se spo te pyt njeri per proton ty as qe keni pune fare te dyja ok :smash: [/qb]
qyqa c'pate ti re/ri pse te lodhen gishtat me shkrujt je cun apo goc...s'mund te pysi njeriu hej zot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]

Guest

[qb]L_R si ke qene ti...ec e thuj icik ksaj protos se do me na rraf /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
veryyy smart and veryyyyyyyyyyy funny

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]L_R si ke qene ti...ec e thuj icik ksaj protos se do me na rraf /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
At pune ka ajo Zevzeke, po mos u trem se nuk kafsho /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bo pak si e sert po nuk osht aq e keqe.

Guest

e mire mire se skam ngelur une tme beni bion juve :sleep:

disku

UNI

[qb]
[qb]mle rehat proto se jom tu von emer edhe ktu una...po na duhesh si guide turistike..se ti nga sje infiltru edhe ne byth te fikut kam me te gjet na i dite..........[/qb]
mire mo rri ti spo te them gje une po une do te spiunoj ama
:sleep:

sa per guiden turistike ta trregoj kur te vish ne toronto una :thumbsup: [/qb]
ej me qafsh mu se mo mspiuno se knej spara me njofin..pranaj po hiqem si cun i mire una..edhe ne toronto ka koh yhyyyy der athere...

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]Reaaaaaaaaaa hajduteeeee pse ma ke vjedh avatarin... ma ka ba NAZHI supiz mu kte avatarin do qaj un tani /pf/images/graemlins/frown.gif :'([/qb]
mos u merzit mi se ja i thash una REA-s dhe e ndroj ajo /pf/images/graemlins/smile.gif
hajt suuuuu con morale /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

Mroma LRistaa:) si e keni kalu ....

qyqe L_R si kom rezistu me pa shkel 4 faqe ne tok tate /pf/images/graemlins/tongue.gif

po dai i xhiro una a dopo /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

si t'kam L_R /pf/images/graemlins/smile.gif
me ne fund e zgjova problemin una...proto na qenka goc edhe nga ato qe nuk te han /pf/images/graemlins/laugh.gif

kalofshi mire fundjaven.te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif