Grupi LRës

Guest
Re: Grupi LRës

ah jete makaber /pf/images/graemlins/laugh.gif pa pik intimiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif
leneni mi rehat cunin se ka shku per muj mjolti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]ah jete makaber /pf/images/graemlins/laugh.gif pa pik intimiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif
leneni mi rehat cunin se ka shku per muj mjolti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuk jom xhelose une /pf/images/graemlins/wink.gif jom per gjojna te lira /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

pse duhet me i nejt afer L-R-se?!!!
se te grupi LR-se postojne tre femra,1 mashkull,5 femra.

çao! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga REA:
[qb]Per ç'fare te ka morr uria ty lale se ik une me ta bo spezen /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ce du spezen une mi? A ka ma t'shishme se ty? Jo!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]pse duhet me i nejt afer L-R-se?!!!

çao! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ho me, je tu bo prova me fitu tee-shirt-in e Afes?

Kot e ke se me kto barcaleta nuk fito gjo.

Isabelle

Valoris scriptorum

Ho me, je tu bo prova me fitu tee-shirt-in e Afes?

shi Shabani si kruhet !!!

ps. nigjova qe do japin cmim nji pale streçe i cik me vone: Une do votoj per ty - pa merak hic !!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

ps. nigjova qe do japin cmim nji pale streçe i cik me vone: Une do votoj per ty - pa merak hic !!!!

Pse re ato qe te moren ty javen e kalume do m'japin muve re???

Nuk i du ti majn per vete!

personazh

Valoris scriptorum

isabelle pse nuk e thu tamom emrin e Shabonit? (emer mbiemer me i llaf)

PS: me ket batuten e fundit streçet i du vete,ngjyre jeshile mundesisht /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

isabelle pse nuk e thu tamom emrin e Shabonit? (emer mbiemer me i llaf)

Gjynof ta meritoje ate titull kok' e kom o lal !!!
Le ti lejm i cik hapsire /pf/images/graemlins/tongue.gif klauzole me deviju !!!

ps. Nazho lal, benevrekt e atij do mbathesh ti :eek: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

tirana

Primus registratum

Tema e Rrugaçit 11 faqe !!!!!!! ...'azzoooo!! Car suksesi kaq i vogel. Po kur te rritet ky shejton!??
Ene mu me pelqe me i nejt afer Lerese, jo sepse jam amiko i Rrugaçit por sepse e mendoj si Nazhukut. Ktu ka bollik ne lende te pare per industrine tone!!

/pf/images/graemlins/smile.gif Vorrei salutare la mia amichetta Isabelle. Ti voglio bene!!
/pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Mu me salutare talisht /pf/images/graemlins/smile.gif !!!!!

Ke inot Mr. Gjermono ? Mu ne sy tat me than qe mi vogliono bene !!!!

ReA

Primus registratum

[qb]pse duhet me i nejt afer L-R-se?!!!

çao! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me thuj temen tate me nazhuko se vi e shkruj une tek ty /pf/images/graemlins/wink.gif kote ste kom pas ne kojshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga REA:
[qb]Per ç'fare te ka morr uria ty lale se ik une me ta bo spezen /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ce du spezen une mi? A ka ma t'shishme se ty? Jo!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qyqe qyqe qyqe miku petlla muve prej kumpimentit qe me bone zotnote /pf/images/graemlins/laugh.gif

com'ero salata al punto giusto /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

[qb]isabelle pse nuk e thu tamom emrin e Shabonit? (emer mbiemer me i llaf)

PS: me ket batuten e fundit streçet i du vete,ngjyre jeshile mundesisht /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
sentite qato streçe i du une /pf/images/graemlins/smile.gif apo si kom komet qiri . ene une te jeshilta i du se me shkojn me njyren e syçkave /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

haj L_R jam shume e zhgenjyme pas atyne qe kam lexu sot /pf/images/graemlins/laugh.gif menova se ke ky grupi s'do kishte cuna me qellime te dyfishta,po duke lexu postimin e nazhit edhe te hirkos opinioni im ndryshoi...ktu vijne gjith per te gjujt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]haj L_R jam shume e zhgenjyme pas atyne qe kam lexu sot /pf/images/graemlins/laugh.gif menova se ke ky grupi s'do kishte cuna me qellime te dyfishta,po duke lexu postimin e nazhit edhe te hirkos opinioni im ndryshoi...ktu vijne gjith per te gjujt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif mi zevzveke po ti pse je ketu mi , hajt po si thash T ketu te jena /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

Tea tani e mora vesh qellimin e ca grupistave ketu,por kjo nuk do te thote qe une do iki nga grupi,madje per me teper kjo me eshte shtyse per te ndjenjur /pf/images/graemlins/laugh.gif
uuuu do i thush T[],ai ka besim tek une /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Bravo keshtu te do partia /pf/images/graemlins/wink.gif

boi t'fala atij patriotit:)

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

mirmroma........si u gdhite mo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt diten e mire....shifna neser ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

mirmroma syzeza si je ti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif more po ku jane kto gocat se na kane bere merak jo tea jo rea hjo ajo bluja qe vdes per lr apo zevzekja qe lene mo ca bahet kshu kan avullu gocat fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

ashu e spaksa njeri eeee e mira po iki fare shuem kot esh ebre ktu tuj tuj jazek ju qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif