Grupi i forumisteve anonime!

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Grupi i forumisteve anonime!

Triny everything is fine ... thnx ... ti si ke qene?... si kalove 8 Marsin? /pf/images/graemlins/tongue.gif

hermes fanks /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

hi all :wave:
Triny si ke qene ti?
Po he mi goc ma jep edhe njehere adresen e emailit ne PM se lame nam mi, me ka ngel fiksim qe atehere, m'u duk vetja rude po thjesht nuk e merrte ke ajo adresa. :shrug:

Iola, Beba, Ximi :wave:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hi all :wave:
Triny si ke qene ti?
Po he mi goc ma jep edhe njehere adresen e emailit ne PM se lame nam mi, me ka ngel fiksim qe atehere, m'u duk vetja rude po thjesht nuk e merrte ke ajo adresa. :shrug:

Iola, Beba, Ximi :wave: [/qb]
sorry sorry, jam bo ne une me keq se ty, hutaqe fare, duhet me marre nje axhende per me pa axhenden /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Triny everything is fine ... thnx ... ti si ke qene?... si kalove 8 Marsin? /pf/images/graemlins/tongue.gif

hermes fanks /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
hehe 8 marsi mire, bera nja tre ore gjume dhe gjysem ore pushim per dreke. darken e hengra para pc;;;

ti mire? more ndonje dhurate te bukul?

bebivogel

Forumium maestatis

Jo ... ketu tek ne nuk festohet ... e pse do me pelqenin nje tufe mimozash /pf/images/graemlins/tongue.gif ...

b.k.

Primus registratum

hmmmm, te na kishte thene perpara se do ta gjenim nje menyre per ti derguar /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

mes-fund prilli

mezi po pres :wub:

mos puno shume mile /pf/images/graemlins/wink.gif

Hermesss

Primus registratum

iol, semure ti? /pf/images/graemlins/frown.gif te shkuara sa me shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

triny do na vika ne skiperi... dhuraten time te mireseardhjes ne Rinas e di ti tashme, e ke tek faqja paraardhese - meqe 8 marsi te zuri larg... /pf/images/graemlins/laugh.gif

iren.. irene... irenaaaa :wave:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] ele neve ketej mezi po plesim /pf/images/graemlins/smile.gif

aman cmos te punoj apo te me sjellin dhe neser prape keta kendej /pf/images/graemlins/frown.gif

edhe ti mos u lodh shume se tirana te do te jesh ne forme /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
harrova te premten iki ne ed. dhe do te shikoj per ate porosine. te pyes per cmimin dhe kur del /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] iol, semure ti? /pf/images/graemlins/frown.gif te shkuara sa me shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

triny do na vika ne skiperi... dhuraten time te mireseardhjes ne Rinas e di ti tashme, e ke tek faqja paraardhese - meqe 8 marsi te zuri larg... /pf/images/graemlins/laugh.gif

iren.. irene... irenaaaa :wave: [/qb]
ama po serdhe ne aeroport keq puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

shiko, se edhe po erdha, prape mund te jete keq puna /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Helou ... /pf/images/graemlins/smile.gif ...
mua ma ben pushim sot ... edhe e kam zerin shpate sot se nuk e kam perdorur shume /pf/images/graemlins/tongue.gif
Iola nga behesh ... te pres ne dritare ... per darke /pf/images/graemlins/wink.gif
Triny ... po vjen e enjtja ee... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermes qe me qeke verdalle .. :smash:

b.k.

Primus registratum

une jam person jo i rrezikshem thone (jo per gje po te kotnrollojne mire ne aeroport per arme) /pf/images/graemlins/wink.gif

pastaj si per te parrezikshme e njoh veten :confused:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] une jam person jo i rrezikshem thone (jo per gje po te kotnrollojne mire ne aeroport per arme) /pf/images/graemlins/wink.gif

pastaj si per te parrezikshme e njoh veten :confused:

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti e TI te Vret Noten mi ne t Qa Diten ...

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Helou ... /pf/images/graemlins/smile.gif ...
mua ma ben pushim sot ... edhe e kam zerin shpate sot se nuk e kam perdorur shume /pf/images/graemlins/tongue.gif
Iola nga behesh ... te pres ne dritare ... per darke /pf/images/graemlins/wink.gif
Triny ... po vjen e enjtja ee... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermes qe me qeke verdalle .. :smash: [/qb]
hehe erdhi

me te vjen dhe gjumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

hermes, ta degjova ulerimen deri ktej nga dajti ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

iol semure ti ??? sot isha andej nga ty, po ti isha akoma me "holiday" /pf/images/graemlins/wink.gif

leil kohe pa ta degju zerin ??? :wave:

qeshem

Primus registratum

ca ke mi ???

hiqe ate avatar, se para ca shekujsh a kam pas une /pf/images/graemlins/tongue.gif