Grupi i forumisteve anonime!

qeshem

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

sa te rinj ktej nga anonimet ... gati gati kujtova se kisha ngatarru teme /pf/images/graemlins/tongue.gif

hiiii

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Katilat :mad: :mad: [/qb]
ronde paske shajt vallaj perderisa s'te lejn me bo xhap /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Dut mjaft drodhe zinxhirat ... ndonje gje ke te na ofrosh? /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

kur te bej lifting, nje kuletke me lekuren time do ta kem parasysh per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ndryshova mendjen ... Grafiket do me pelqenin me teper ... :devil:
Iola merr bojrat tush per zhgarravitje /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

te filloj te ha une, te rris sa me shume siperfaqe te dobishme ... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Helene, mos u çudit qe te thote Shnet e u RRitsh....ket me bebin i kap morbusi i gjigandizmit te robve qe u kap syu e men'ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Morma mroma ketej

Tung Helene, si te kam keto kohe :wave:

tung iole, h.h. leila dhe beba, irenka me duket se eshte ne gjume...

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] Helene, mos u çudit qe te thote Shnet e u RRitsh....ket me bebin i kap morbusi i gjigandizmit te robve qe u kap syu e men'ja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti rri urte ... se vendosem te te veme ca poca drite ne grafik ... u need it /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Hi triny Cne ne kete ore ? :eek:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] sme ze gjumi, apo skam pune neser :cry: [/qb]
Pi nje green tea ... eshte shume i mire per gjumin /pf/images/graemlins/smile.gif

gurax

Pan ignoramus

Ee, mirmjes.. Me duket se jam gdhire me grip sot! /pf/images/graemlins/frown.gif
Iola, po ti flet kaq serbes' per dritaret se vete ke marre pushimet. Pa pyt' nje here Hermes (yes, that translates as a "hello to you") se sa e veshtire eshte te rrish me dritaret hap kur pervec aromave degjohet dhe kercitja e takave. /pf/images/graemlins/laugh.gif

BeBa, une i vej ne rreshtore kalamojat ne mesim. /pf/images/graemlins/frown.gif M'shifshin me habi ne fillim. Po pastaj, pastaj do me marresh inat se do te te te ikin nga ora e hedhjes me litar e do vine ke ora vizatimit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

-----------------
"Have I told you lately..."

qeshem

Primus registratum

mgjes mgjes,
prandaj e paska marre zet hermesi gjinine femerore, e paska zene tmerri i takave :lol: :lol: :lol:
hermes ok dritaret eleminoi po ketej nga anonimet duku se ktej s mbajme taka ne... :lol: :lol:

gurax

Pan ignoramus

LOL iren. Sa me e holle taka, aq me e thelle vrima ne balle? lol. Ti hecke dhe zbath e s'ndihesh hic! Hermes, help! /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------
"Have I told you lately..."

qeshem

Primus registratum

gurax une jam per "Mjaft" dhunes se FEMRAVE ndaj meshkujve :lol: :lol: :lol:

nuk te ofron dot ndihme hermesi ne fushe te armikut /pf/images/graemlins/tongue.gif

marina s.

Forumium maestatis

kur e kane femrat ne dore situaten...gjej vend ku te futesh;ta bejne koken mal me gropa :lol: :lol:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] sme ze gjumi, apo skam pune neser :cry: [/qb]
Pi nje green tea ... eshte shume i mire per gjumin /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
rrofsh

tani do te pij caj qe te rri zgjuar /pf/images/graemlins/smile.gif