Grupi i forumisteve anonime!

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Grupi i forumisteve anonime!

iren... jemi 6 ore mbrapa se ora juaj ne kendej ... per mua eshte mbasdite ... Si ja kalove sot ? /pf/images/graemlins/smile.gif

qeshem

Primus registratum

mire bebush, si para gjumit tashi, s paske dale ti si mbasdite qe eshte aty ???

:wave:

b.k.

Primus registratum

hehe beba qenka ne kontinent tjeter

o Bebush po ti ske nevoje fare per sqarime, je ne shtepine tende... /pf/images/graemlins/smile.gif

P.s. interesante ajo ceshtja e biberonit.

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga iren:
[qb] mire bebush, si para gjumit tashi, s paske dale ti si mbasdite qe eshte aty ???

:wave: [/qb]
Ku te dalesh?... ketu dilet vetem ne fundjave ... but i did go shopping as for that .. ne e quani te 'dalur' /pf/images/graemlins/tongue.gif ...

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] hehe beba qenka ne kontinent tjeter

o Bebush po ti ske nevoje fare per sqarime, je ne shtepine tende... /pf/images/graemlins/smile.gif

P.s. interesante ajo ceshtja e biberonit. [/qb]
biberoni eshte clodhes ne fakt .. e dini qe jam munduar te ndryshoj avatar ... e sme pershtat asnjeri prej tyre ... dukem si lakuriq me avataret e tjere ... :eek: :shrug:

Naten e mire se e di qe jeni per gjume ... :wave:

Hermesss

Primus registratum

:wave: te gjitheve, pas ca kohe mungesash

p.s. Mungesa pothuajse totale e meshkujve ne keto x faqet e fundit te kesaj teme verteton se sa shume jane te dhena femrat pas thashethemeve. Dhe, me e forta eshte kur hiqen sikur jane te tjerat ato qe bejne thashetheme, ato vete kuuuuurre(?!) Me te hap barkun dmth :smash:
E kisha ne pergjithesi ë, nothing personal :devil:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] :wave: te gjitheve, pas ca kohe mungesash

p.s. Mungesa pothuajse totale e meshkujve ne keto x faqet e fundit te kesaj teme verteton se sa shume jane te dhena femrat pas thashethemeve. Dhe, me e forta eshte kur hiqen sikur jane te tjerat ato qe bejne thashetheme, ato vete kuuuuurre(?!) Me te hap barkun dmth :smash:
E kisha ne pergjithesi ë, nothing personal :devil: [/qb]
Me falni tha, po e gjithe kjo ketu siper eshte thashethem i llojit me te drejteperdrejte, jo per gje po the qe cunat smerren me th&th.... :rolleyes: :lol:
Une gjithmone flas personalisht :devil:

Dmth po e hodhe gurin mos e fsheh doren :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

b.k.

Primus registratum

po pra se qekam cuar dhe une me buba sot... :rolleyes:

Iole, cne me pushime?

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Trin me duhej te merrja lejen e vitit te kaluar dhe te them te drejten nuk eshte se me vjen keq per kete /pf/images/graemlins/laugh.gif mjafton te hapet pak koha dhe jam rehat /pf/images/graemlins/smile.gif

Kush te beri me buba ty? Une nuk te imagjinoj dot me buba per me teper /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Penelke ia thone emrin, po ndoshta se njef... Po zbutem shpejt une ne cdo rast.

ketu ne fakt per cudi ka diell ndonese eshte shume ftohte, me mire andej nga juve...

Po cfare do te besh me pushime /pf/images/graemlins/wink.gif

Hermesss

Primus registratum

iol :wave:
te gjithe e dime se emrat (perkufizimet, titujt, epitetet) jane dicka konvencionale, pra njeriu eshte i lire t'i zgjedhe e perdore si t'i doje e bardha zemer, por ajo - e vetmja - qe ka rendesi eshte se ciles brendesi i sherbejne si fasade /pf/images/graemlins/wink.gif

Triny, kishe ndonje gje me mua ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo, se po pate, e diskutojme dhe e pleqerojme me durim e gjakftohtesi /pf/images/graemlins/smile.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] iol :wave:
te gjithe e dime se emrat (perkufizimet, titujt, epitetet) jane dicka konvencionale, pra njeriu eshte i lire t'i zgjedhe e perdore si t'i doje e bardha zemer, por ajo - e vetmja - qe ka rendesi eshte se ciles brendesi i sherbejne si fasade /pf/images/graemlins/wink.gif

Triny, kishe ndonje gje me mua ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo, se po pate, e diskutojme dhe e pleqerojme me durim e gjakftohtesi /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
une jam gjithmone e hapur per diskutime konstruktive

olti

Neo

Der ime kisha frike te fusja kemben dmth gishtat ne tastiere per te hyre ktu se shifja vetem femra /pf/images/graemlins/laugh.gif Hyni Hermesi dhe ja dhe un /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ciao :wave:

PS: Triny :kiss:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Der ime kisha frike te fusja kemben dmth gishtat ne tastiere per te hyre ktu se shifja vetem femra /pf/images/graemlins/laugh.gif Hyni Hermesi dhe ja dhe un /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: Triny :kiss: [/qb]
Pse me zemer, do te ishe shume i shqetesuar te ishe i rrethuar vetem nga femra :rolleyes:

po se di ti qe gocat e anonimeve, jane me te mirat dhe me te urtat ne bote, (pastaj me ke mua ne krah ti)

:kiss:

b.k.

Primus registratum

[qb] Der ime kisha frike te fusja kemben dmth gishtat ne tastiere per te hyre ktu se shifja vetem femra /pf/images/graemlins/laugh.gif Hyni Hermesi dhe ja dhe un /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jo per gje po do ti prishesh reputacionin vetes (ose rregullosh, varet nga kendeveshtrimi) /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

hiiii

heremsi qeka zgju me hone te keqe sot... tere jeten me shoqeri mashkullore dhe akoma nuk u merzite ti cuno ??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

iol po pushon eee /pf/images/graemlins/wink.gif

trin kush te ka merzit ty mi ??? se i bim bashke /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]

Jo per gje po do ti prishesh reputacionin vetes (ose rregullosh, varet nga kendeveshtrimi) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E po munohem ta rregulloj pak, po ja nuk ecen. E sheh ti qe Irena s'me beson hic /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ciao yllo :kiss:

b.k.

Primus registratum

rrusho je shume personazh i njohur per te ndertuar reputacion te ri, ndoshta duhet te .... /pf/images/graemlins/wink.gif

Irenke thx per solidaritetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prape insitucionet ketu, une thashe se i dinamitoset dje, apo.....more ku e keni cuar dinamitin se na moret lagjen ne qafe :eek: :lol:

Hermesss

Primus registratum

Triny, e c'diskutim konstruktiv mund te bejme kur ktu ngjit me ne rri Neo qe ka vendos me thy rekordin e puthjeve per sot dhe qe eshte gati me ja fut me grusht atij qe guxon te flase me ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif

iren, une ndjeva ere te kendshme parfumesh ketej prandaj dhe thashe te fusja njehere koken /pf/images/graemlins/wink.gif BTW, naten e bej gjumin top, as topat s'me zgjojne /pf/images/graemlins/smile.gif

iol, ketej nga puna na kane mesuar qe asnjehere mos te flasim hapur por te jemi paksa evazive, kjo garanton edhe mbijetesen tone ketu /pf/images/graemlins/wink.gif Sa per viziten ti hajde po te duash, une e kam thene tashme (irenes, me duket) se c'bejne rojet tona kur vijne vizitore femra :devil:

qeshem

Primus registratum

trin dil pak n'penxhere mi goc se na ka marr malli te thashethemosemi pak /pf/images/graemlins/tongue.gif

neolinaaaaaa per ca nuk te beson ajo e poshtra e irenes ty ????

iol te gjithe institucionet njesoj jane ... poshte insitucioneeeeeeeet :smash: :smash: