aha britaniket spara e ven ujin ne zgjarr. me pelqen qe kane ca me pak paragjykime se italiantet, dmth deri tani skam hasur asnjehere rracizem po behet fjale per nivelin universitar ama. Kam jetuar gjithnje ne amjentet e universtietit.Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] ne shkolle all :thumbsup:
boj pak sherr me italianet po...e kam per variacion /pf/images/graemlins/laugh.gif
kto rob nuk durohen!
what about english? [/qb]
Prit ti sjell shkopin magjik ne fillim /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Iola:
[qb] Jo me pelqen goxha biles po pate mundesi ngrohe pak kohen dhe beje shiu te pushoj se na u kalben kockat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
trauma dhe social identity :book:Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] gjysma e t'keqes!!
keta ku jam une, edhe s'na njohin edhe grijne sallate kot. :smash:
trin,ti je "kerkuese univrsitare"?
po çfare kerkimesh beni? [/qb]
interesting /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]trauma dhe social identity :book: [/qb]Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] gjysma e t'keqes!!
keta ku jam une, edhe s'na njohin edhe grijne sallate kot. :smash:
trin,ti je "kerkuese univrsitare"?
po çfare kerkimesh beni? [/qb]
kohen muk arrij ta ngroh. deri sa te ngrohet vete.... ngushellohu me fantazine /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Iola:
[qb] Trin po vajti puna te shkopi nuk e harxhoj me kohen une nami te behet,kam shume gjera te tjera per te kerkuar /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga Iola:
[QB
ps.me kusht qe te nxjerrim jashte ti shefin e une vartesin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]