Grupi i forumisteve anonime!

b.k.

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

na falnin per shkputjen isha ne nje dreke pune :tipsy:

me shkriu nje prof se po me tregnte qe kishte qene ne itali,d he se kishte mesuar ca italisht. Une si thashe qe flisja italisht dhe e pyesja si i thone keasj apo asaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur ta marri vesh do me rrafi :smash:

sorry irene tani jam ketu po ste shof ne dritare, dhe me duhet te iki prape /pf/images/graemlins/frown.gif

duhet me gjet nje kostum per karnavale (sot kam nje fest dhe dyqane tmbyllen per nje ore)

nderkohe :wave: :wave:

qeshem

Primus registratum

c eshte kjo miremengjes moj leile, une po e mbyll diten per sot, dhe keq per me teper /pf/images/graemlins/frown.gif

hate burokracine e institucioneve shteterore :smash: :smash:

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] ...

Oh çike çike luje nga nje çikè
oh luje belin çike nga nje çikè
oh çike çike luje belin çike
Oh nga nje çikè

...

[/qb]
Trin paske rastin me tregu veten si cike e mire, ia kalofsh mire ne party
:wave:

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga iren:
[qb] c eshte kjo miremengjes moj leile, une po e mbyll diten per sot, dhe keq per me teper /pf/images/graemlins/frown.gif

hate burokracine e institucioneve shteterore :smash: :smash: [/qb]
Kthehu pak mbrapa ne kohe , ku i dihet si fillon te punoje ora pastaj , tik - tak , ding - dong , /pf/images/graemlins/smile.gif
M'duket se te ka ardh ora e cokollates ty qe qeke merzitur ( ato burokr. e institucioneve jane per te mbuluar te verteten ) /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeshem

Primus registratum

iol ato te keqinjte qe ju bine ne qafe edhe juve me kane merzitur so ec ti bim ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeshem

Primus registratum

leil a po vjen per weekend ktej ???

korruptojme dhe iolen me mary-n (shume te gjate nickun ajo dreq) and let's have fun /pf/images/graemlins/wink.gif

true confidental

Forumium maestatis

Gjithmone gati /pf/images/graemlins/wink.gif Ku do shkojme , ke bere ndoi piketim vendi ...., se jemi dhe minorene sna pranojne gjithkund /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

piketimet po ja lejme tjeter kujt meqe do marri dhe lejen paska kohe per organizim, une aq e kisha sa hodha idene /pf/images/graemlins/wink.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ehe, i ka ber planet Iola, me hollesi madje, po na thote me lezet qe per dy jave ska per tu dukur ktej /pf/images/graemlins/smile.gif
Sa per ket fundjave po i biem ne qaf,( meqe ti iren u dorezove ), ka fantazi ajo , kot sshkrun ke diapazoni :thumbsup:

b.k.

Primus registratum

feknks leila, do mundohem ta tund... /pf/images/graemlins/wink.gif

nuk gjeta ndonnje gje me vlere keshtu qe do vhes kostum dhe syze e do shkoj si triny :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

kush kush grusht :thumbsup:

qeshem

Primus registratum

iola ci ke bere avatarit moj ???

cioa ju te tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ciao ciao ...
iola eshte bere gati te me nderroje edhe avatarin tim ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeshem

Primus registratum

bebush po je e vockel per ashu avataresh ti mi /pf/images/graemlins/tongue.gif

meqe jemi te avataret... dua dicka te kuqeeee :lol: :lol: :lol: