Grupi i forumisteve anonime!

true confidental

Forumium maestatis
Re: Grupi i forumisteve anonime!

Shprehja sme kujtohet ke filmi,por kam kuptuar qe Jeta eshte shume e shkurter dhe duhet mbushur me dashuri te verteta........ :rolleyes:
Joline eshte e vertete qe ky virtualiteti te ben konfuz /pf/images/graemlins/tongue.gif Kuptohet qe per TY e kisha /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

ja dhe tedi ne origjine e keputi nje miredita..

LEila thx, si te shijon ai jastiku...

ne fakt shkova ne pishina dhe me doli gjumi...
/pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sapere Aude:
[qb] * This is it : The END !

- Miq e mikesha: Ju faliminderit për shoqëri.
Zoti Ju bekoftë.

Çdo të mira në jetë.

:wave:

:kiss:

e [/qb]

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Leila:
[qb] Shprehja sme kujtohet ke filmi,por kam kuptuar qe Jeta eshte shume e shkurter dhe duhet mbushur me dashuri te verteta........ :rolleyes: [/qb]
Kete nenkuptonte edhe Winona kur e tha, por Riçua beri sikur s'kuptoi gje dhe e la gocen pezull me syte e mbyllur duke pritur me kot puthjen (dhe dashurine) e tij.
"Ja tha moj xhane ja tha, por kujt ja tha se..." /pf/images/graemlins/laugh.gif

babi

Primus registratum

Se ma kujtoi Hermes kete filmin me Wainona & Richard.

E keni vene re qe meshkujt gjithmone thone, sidomos mbasi e kapin nje femer, ... oh e dashur kjo eshte gjithshka qe une mund te ofroj, pra asgje, nje gje pa forme, pa koke, sepse une jetoj diten dhe nuk kam kohe te thellohem...

Por nese do ta thoshte kete nje femer athere .... :smash:

qeshem

Primus registratum

wooow
te rinj ktej nga anonimet, /pf/images/graemlins/smile.gif
folagen e paskemi dhe nga tr :wave:

what's uuuup kteja :rockband:

true confidental

Forumium maestatis

Gjes anonimet :wave:
oh mjellma, diten se naten kthehet ke Irena e vertete /pf/images/graemlins/wink.gif
Folaga ka hyre drejt e ne diskutim, per tu vleresuar kjo /pf/images/graemlins/smile.gif

b.k.

Primus registratum

qeshme ne fakt i jep gjalleri anonimeve /pf/images/graemlins/wink.gif

qeshem

Primus registratum

he mi leila e merr frika robin me shkrujt se nuk e di asnjehere se si do dali, njehere lule, nje here mjellme, njehere kuqo ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

trin thx per lavdet /pf/images/graemlins/wink.gif (boj muabet une eee :smash: )

olti

Neo

Ciao ppl

Ciao goca :kiss:

Ju ftoj te merrni pjese tek ky budalliku ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk lejohen reklamimet e forumeve te tjera Neo. Sorry

true confidental

Forumium maestatis

Triny me bere jealous per ate notin /pf/images/graemlins/laugh.gif M.gj.th une dua detin me uje te kripur ti bie cep me cep pa kufij .....

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga iren:
[qb] he mi leila e merr frika robin me shkrujt se nuk e di asnjehere se si do dali, njehere lule, nje here mjellme, njehere kuqo ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

trin thx per lavdet /pf/images/graemlins/wink.gif (boj muabet une eee :smash: ) [/qb]
pse me lal ca thash une, goce qe te kenaq me muhabet /pf/images/graemlins/frown.gif (sa sheptj vijne th and th andej nga juve /pf/images/graemlins/tongue.gif )

b.k.

Primus registratum

[qb] Triny me bere jealous per ate notin /pf/images/graemlins/laugh.gif M.gj.th une dua detin me uje te kripur ti bie cep me cep pa kufij ..... [/qb]
eh une futem dhe rri pjesen me te madhe nen uje dhe enderroj per detin, kur ti bie ndonje dite cepit te pishines me koke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FOLAGA CHE BATTE:
[qb] Se ma kujtoi Hermes kete filmin me Wainona & Richard.

E keni vene re qe meshkujt gjithmone thone, sidomos mbasi e kapin nje femer, ... oh e dashur kjo eshte gjithshka qe une mund te ofroj, pra asgje, nje gje pa forme, pa koke, sepse une jetoj diten dhe nuk kam kohe te thellohem...

Por nese do ta thoshte kete nje femer athere .... :smash: [/qb]
... atehere do te thote qe ka gjetur nje tjeter dhe po ta thote me stil?
S'cuditem, tipike femerore :sleep:

Folaga, welcome :wave:

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]
[qb] Triny me bere jealous per ate notin /pf/images/graemlins/laugh.gif M.gj.th une dua detin me uje te kripur ti bie cep me cep pa kufij ..... [/qb]
eh une futem dhe rri pjesen me te madhe nen uje dhe enderroj per detin, kur ti bie ndonje dite cepit te pishines me koke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: Ha ha po su duke ndoi dite ke anonimet, e morem vesh fatin tend ku ke perfundu . Take care girl