Grupi i forumisteve anonime!

gezim lame

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

Ahh qeshme lere qe mezi te njofta /pf/images/graemlins/tongue.gif po edhe qeke deformuar keq fare duhet pak restauro sot per ty njehere si thua /pf/images/graemlins/tongue.gif .. e di je shume efikase ne kercenime dhe ... une nuk ta dal dot heper he.. :rolleyes:

beba ti mban kurrizi ato kenget... /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil: :devil:
Mos me akuzosh pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

s kam faj une xiim u revoltuan ca dhe me bene kshu... "te kuqe" por po me pelqeka vetja kshu /pf/images/graemlins/wink.gif

hv a nice day to all :wave: :wave:

gezim lame

Primus registratum

hajde trajtime cokollatash qe beni ju hajde /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja kalofshi mire dhe shpresoj mos te shifemi me vone se java qe vjen... /pf/images/graemlins/tongue.gif
bye.. :wave:

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Hermes ... di gje nga bredh ajo ex-wifey jot? :devil: .. e ke nga ato ane .. e nuk di nga behet ... mos keni bere ndonje plan e s'di gje une ... :mad:

PS: Hi all :wave: [/qb]
Po mua me pyet nga eshte? Une i kam bere dalje ketu e ehuuu kohe te shkuara, sapo u vura ne dijeni te episodeve romantike te tipit candle light dinner te pasuara me momenteve te nxehta intimiteti qe kalonte me ty - dhe mos bej sikur po skuqesh tani tek lexon kete, le ta marrin vesh te gjithe si ja deformove shijet vajzes /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

(Qe ta themi midis nesh: duket qe akoma ndjen per te, derisa arrin perseri te behesh xheloze per ish-burrin e pare te saj qe s'arriti as ta shikonte ndonjehere nusen e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif Pa merak, po ma zune syte do i them qe po vyshkesh nga malli dhe dashuria per te :devil: )

b.k.

Primus registratum

dhe arushi i vogle u zgjua nga gjumi, me nj edhimje te lezetcme koke :cry:

thx per jastiqe dhe ninulla (if ato kenget ishin per mua :rolleyes: ) dhe une arrij te fje me shum drite. e vetmja gje qe me zgjon eshte dhe zhurma me e vogel. (dhe kisha nje nga keta komshinjte qe luante kitare me potere - me duket se i kam keputur nje te share) /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Patriote /pf/images/graemlins/smile.gif
c'ne kaq e lodhur ti, e? /pf/images/graemlins/wink.gif
(dhe mos me thuaj qe meson/punon naten pls /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Qeka shujt ana tjeter e oqeanit per jasteqe dhe shpatulla :devil: [/qb]
Hmmm patrioot ne te dy? /pf/images/graemlins/wink.gif
Epo shyqyr qe na doli nje patriot /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe pse te tjeret i kemi te gjithe shume te mire.
nje here e nje kohe punoja naten, po tani me duhet te punoj diten /pf/images/graemlins/frown.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Po mua me pyet nga eshte? Une i kam bere dalje ketu e ehuuu kohe te shkuara, sapo u vura ne dijeni te episodeve romantike te tipit candle light dinner te pasuara me momenteve te nxehta intimiteti qe kalonte me ty - dhe mos bej sikur po skuqesh tani tek lexon kete, le ta marrin vesh te gjithe si ja deformove shijet vajzes /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

(Qe ta themi midis nesh: duket qe akoma ndjen per te, derisa arrin perseri te behesh xheloze per ish-burrin e pare te saj qe s'arriti as ta shikonte ndonjehere nusen e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif Pa merak, po ma zune syte do i them qe po vyshkesh nga malli dhe dashuria per te :devil: ) [/QB]
Dhelpra ti e?.... se ajo eshte rrushi ... te pyeta ty sepse e ke afer ... po nuk te pyes me ... ti abuzejshen me miresine TONE ... ashtu !!! ... Ika ... te mendoj per ndonje skene live me te ... se vetem keto me mbajne gjalle ...
PS: mos me akuzo mua se s'dite ta mbaje vete!
:mad: :mad:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] Ahh qeshme lere qe mezi te njofta /pf/images/graemlins/tongue.gif po edhe qeke deformuar keq fare duhet pak restauro sot per ty njehere si thua .. e di je shume efikase ne kercenime dhe ... une nuk ta dal dot heper he.. :rolleyes:

beba ti mban kurrizi ato kenget... :devil:
Mos me akuzosh pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gungse ke ndermend te me lesh? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Flasim later ... /pf/images/graemlins/wink.gif

ekris

Primus registratum

icon3.gif
Njerëzit janë në gjumë , e kur të vdesin ; zgjohen !

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Triny:
Epo shyqyr qe na doli nje patriot /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe pse te tjeret i kemi te gjithe shume te mire.
nje here e nje kohe punoja naten, po tani me duhet te punoj diten /pf/images/graemlins/frown.gif [/QB]
Meqe the qe je tironce, pranej /pf/images/graemlins/wink.gif vetem se une s'jam nga Ali Demi ose s'kam lidhje me te, si ca e ca ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Njehere e nje kohe flije diten qe te punoje naten. Po tani qe punoke diten, naten c'ben? fle valle?
sorry sorry, fushe e minuar :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Triny:
nje here e nje kohe punoja naten, po tani me duhet te punoj diten /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Meqe the qe je tironce, pranej /pf/images/graemlins/wink.gif vetem se une s'jam nga Ali Demi ose s'kam lidhje me te, si ca e ca ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Njehere e nje kohe flije diten qe te punoje naten. Po tani qe punoke diten, naten c'ben? fle valle?
sorry sorry, fushe e minuar :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
shpesh gjume, jam gjumashe e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

ktej nga ne ka zbardhur dita trin "sonte" perdoret ne darke /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] morning gjumashe /pf/images/graemlins/smile.gif

mbasdite jane per te pare ndeshjen e kombetares si kalamaj te lumtur qe jane qe te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kerkoj te drejten e autoresise per thenien e mesiperme :lol: :lol: :lol:

b.k.

Primus registratum

hehe

per mua kalamaj do te mbeten ata te dy, si shof dot te rritur /pf/images/graemlins/laugh.gif

me ke loz kombetarja keshtu?

une ne fund marsi /pf/images/graemlins/wink.gif