Grupi i forumisteve anonime!

gezim lame

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

Fillimisht postuar nga irene:
hej une protestoj fuqishem ... /pf/images/graemlins/frown.gif

....
Cfare forme ishte kjo protesta se s'e mora vesh fare /pf/images/graemlins/wink.gif
Dhe kunder kujt ne vecanti ... :rolleyes:

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
Cfare forme ishte kjo protesta se s'e mora vesh fare /pf/images/graemlins/wink.gif
Dhe kunder kujt ne vecanti ... :rolleyes: [/QB][/QUOTE]

xxxim ti e di qe une vetem ndaj teje i bej protestat /pf/images/graemlins/wink.gif me te tjeret jam paqesore /pf/images/graemlins/tongue.gif

per formen mah ende se kam vendosur ...

olti

Neo

Pershendetje, miq! /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe se me vonese iu uroj te gjitheve nje vit te mbare dhe te suksesshem /pf/images/graemlins/smile.gif

Per mua viti filloi shume vrullshem dhe kendeshem, uroj dhe per ju te kete qene e njejta gje. Nje nga gjerat e kendshme te ketij fillimviti ishte takimi dhe njohja nga afer e Trinity-s. Zot sa e mire qe ishte /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Pashim :wave:

true confidental

Forumium maestatis

[qb] hej une protestoj fuqishem ... /pf/images/graemlins/frown.gif

shume keni marre zgjerim ju te kanadase kendejza /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Shqiptare diaspore ne, i lujme te gjitha guret te forcohemi si komunitet edhe ktu ne albforum /pf/images/graemlins/smile.gif

Hi Ximi,sot besoj e ke heq kapucin nga koka, ne ketej kemi dale me menge te shkurtra, 0 grade temp. /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

poshte minorancat ...

rrofte gjaku blu albanez qe bohet blu vetem ne albani ... do shprehej nje naziskin albanez

p.s. neolina pse une s te pelqeva qe s ma permende emrin :cry: :cry:

olti

Neo

[qb] p.s. neolina pse une s te pelqeva qe s ma permende emrin :cry: :cry: [/qb]
Ti je e mire a priori /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ti s'ishe atje :shrug:

true confidental

Forumium maestatis

Pershendetje edhe nga une Neo, :wave:
Lejla jam un kuptohet, te dyte ska . M'ka pelqy ky grupi juaj i anonimeve, por po ndesh icik rezistence /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeshem

Primus registratum

xhan xhan dhe una leila
po icik rezistence ju duhet ju andej nga kanadaja sa per t ju ngrof pak /pf/images/graemlins/wink.gif

neo si mo nuk isha... me mendje dhe me zemer aty isha una /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave:

olti

Neo

Mire se erdhe Leila /pf/images/graemlins/smile.gif Te uroj qendrim sa me te kendshem ne gjirin tone (sa me shkojne keto tip dekllaratash /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Une ne fillim mendova se mos ishe Lilly ti. Sidoqofte te pershendes :kiss:

gezim lame

Primus registratum

wooow paskan mbaru pushimet kendej qekan kthy te gjithe..
Nje pershendetje te vecante Trinit qe s'e kemi pa prej kohesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Qeshme
twak.gif

Mos na merzit new members ketu :mad:
( :kiss: se mos te ngel hatri /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Ehh Lejla kujdes se ketu ku jam vetem javes qe kaloi kishin vdek 12 veta nga gripi :confused:
Keq ishte puna..(mendo eshte qytet shume i vogel)

qeshem

Primus registratum

o xxxim une bera i gjithe ate deklarate dashurie new member...
c kishe ti ??? apo xheloz se nuk ishin ne adresen tende /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Leila:
[qb] Pse edhe ne Polin e Veriut qenka bere i famshem Albforumi????
Me kujtove nje shprehje : Dua te kaloj nje nate me "ty" ne Polin e Veriut , sepse atje nata zgjat 6 muaj :mad:
Ketu ku jam un e ka bere zoti edhe diten , edhe naten ne porcione te drejta :lol: [/qb]
Ua Mami ca koincidence ene knej ka Lagja jeme Nata me diten o isoj pavaresisht se une i kompesoj si dua une ... Neo ene una jom dakort me Ty jo vetem Trinity po ne Fujiko ne Paperina qe I Pava per her t Par . Prima Visione TV Ishin yll fare ... TEA NE REA i kom pa mo pare pranej nuk thava prima ...

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] RRofsh Lejle ... [/qb]
Pse ma shemto emrin ti Tedi, vetem k mungon me u bo lejlek, mgjth rrofsh e qofsh e mos te hyje gjemb ne kembe /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Leila:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] RRofsh Lejle ... [/qb]
Pse ma shemto emrin ti Tedi, vetem k mungon me u bo lejlek, mgjth rrofsh e qofsh e mos te hyje gjemb ne kembe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amin Ishalla . Ne KUjdes me Ate K se e Keqkuptojn Poplli ...

true confidental

Forumium maestatis

Ku ka me te civilizuar se ne mer...
M' thane se edhe humoristet per Vitin e Ri i kishit keqkuptuar ........te shkretet ata, edhe ju bejne me qesh, edhe .......... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ekris

Primus registratum

Hi !

Un erdha me përshnet Triny /pf/images/graemlins/smile.gif n' vecanti , dhe shoqrinë mbarë(anonime) n' përgjithsi /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave: