UNe ala skom mor gjo ... Pranej mos prisni ala prej meje kush t m nisi do ja nis ...KArtolinen jo t Shamen kuptohet se mos e kaqkuptojn t tjeret ...Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] ma jep edhe ti add.tende....kam fillu fushaten e kartolinave una /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Adresa e . Sa te Dush mi .Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] o tedi...po nuk pata adresen tende te e-mail,nuk t'i nis dot kartolinat.po deshe ma jep.....
ps:me gjithe kto add. do bej nji koleksion te lezetshem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
KOm dhe nja 3 4 adresa te tjera qe i perdor per raste te vecanta ...Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] pseeeeeeeee ke akoma![]()
jo faleminderit!mjafton njera...po i nis una te e para /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Hajt se ti nis dhe un ca po he ...Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] paske per kohe te lire...paske edhe per raste urgjence eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif bravo!
te pejqejne kartolinat??? i nisa una /pf/images/graemlins/wink.gif
tani po iki se kam pune te kuestura.....do boj sherr[/qb]
po sa raste te vecanta paske ti tedi kshu?Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]KOm dhe nja 3 4 adresa te tjera qe i perdor per raste te vecanta ... [/qb]Fillimisht postuar nga lilly:
jo faleminderit!mjafton njera...po i nis una te e para /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Varet Jete eshte si dihet . MAsnej une jetoj MOmentin nuk jetoj me Teper . Si te dale le te dale Kur eshte Rasti kur eshte PUna e bej une te Dale si dua une ...Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb]po sa raste te vecanta paske ti tedi kshu? [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]KOm dhe nja 3 4 adresa te tjera qe i perdor per raste te vecanta ... [/qb]Fillimisht postuar nga lilly:
Bikur apo Bukur se spo e Kapitoj mire . Ene nese o e Bukur e di se kjo eshte ajo qe Perdor ...Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] filozofi e bikur kjo tedi. :thumbsup: [/qb]
Po te kerkosh do te gjesh Thote Populli ...Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] mir e ke ti tedi por ne qe skemi gjetur akoma ndonje filozofi tonen :cry: [/qb]
Ja Tani Fillo dhe kerko dhe Hulmuto me SHumice ...Ne MAsnej m Thuj per Rezultatin Po deshe Ndihme m thuj ...Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] ne fakt skam kerkuar ke te drejt. [/qb]