Grupi i forumisteve anonime!

b.k.

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

ximo fillun kerkesat, tani duhet te tregohesh xhentelmen tamom /pf/images/graemlins/laugh.gif

kujdes mos hec aty ne te majte te malit se rreshqet :lol:

b.k.

Primus registratum

po i bi shkurt une meqe u shtuan rrallet

non.gif

qeshem

Primus registratum

trinush

sa ngjake me ate pikturen , c bukuroshe qe je moj dreq /pf/images/graemlins/wink.gif

xiiimi une jam cupke e mire /pf/images/graemlins/wink.gif

pyt trinin po deshe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Uniiiiiiiiiiiiiii ke fitu re /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos ia msho mo ximit sonte se s'qeka mire /pf/images/graemlins/wink.gif

ximiiiiiiiiii cokollatat nuk duhen ngrene ne doza te larta /pf/images/graemlins/wink.gif se kane efekte si ke filmi /pf/images/graemlins/wink.gif eksitojne me shume se mjaftushem /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

une zgjodha pikturen per pamjen jo gocen, po e pashe qe me ngjante me vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ve une doren ne zgjarr (mbi radiatorin qe kam ketu afer) qe qeshmja eshte goce e mire :rolleyes:

b.k.

Primus registratum

o korde po le ta leme nje here veten te lire :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

pastaj ketu jemi ne dure te sigurta, vend me i besushem nuk bohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

kordele pse kaq e pavemendshme ti sot
overdozen e porosita una ...
xiimi thjesht ma ofroi ...

kshu e kane keto gjona ca me pufka ca me cokollata ... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jaaaaaa, kam nevoje per kalori sonte qeka ftoht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iren, ti e ke fajin qe me ka persistu stresi /pf/images/graemlins/frown.gif

Trin, kuqe jam une ketej /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

irene pufkat pelcasin yllo thuj ishalla skan honger grosh....

Sa per overdozat mo na i kujtoni se osht ne ramazon
o ximo ku ke hum mer derdimen je bo me te kerku me lupe

Korde u rrafem ne finale :eek: :eek:

b.k.

Primus registratum

e mbaj mend e mbaj, po ku e pe??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam dy njerez shume te dashur kuq, dhe me pelqejne goxha /pf/images/graemlins/smile.gif

irene, the sky will be beautiful again in the morning, promise!

p.s. :kiss: :kiss: :kiss:

b.k.

Primus registratum

naten goca,dhe cuna se duhet me u cu heret neser

kalofshi mire dhe gjume te embel :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Uni pse jep material ximit re /pf/images/graemlins/laugh.gif

...dhe instalo MSN me firewall se s'kam ku te te gjej une ty, me kane qujt dallaverexhie dua te rregulloj reputejshenin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trin, i kam bo karrote tashi me ka morre koka flake /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

thx trin /pf/images/graemlins/wink.gif i hope so ... /pf/images/graemlins/smile.gif

kordele ndrro antistres /pf/images/graemlins/wink.gif

unic.. une me overdoza i kam gjonat

nje kiss per ate qe e merzita ... :kiss: :kiss:

ika una te bej nani naten :wave: :wave:

gezim lame

Primus registratum

BOOOOOO!!!! ca qeka bo knej.... :smash:

Uno.. lene se ti e Kordja s'keni guxu me u fut anej ga partizoni, i keni keq punet vallaj... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Pale ma kishe nxjerr edhe emrin per "ushtar" /pf/images/graemlins/wink.gif .. e kisha pas Logosit dhe para Kordes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trin thu se na bone ftese dhe nuk erdhem ne aty... /pf/images/graemlins/tongue.gif Hic asigjo s;eshte vetem nja 7000km rruge larg... /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Qeshme kujt i ka ngel hatri me ty me goce se paska edhe nja 2 "dhurata" ne pritje jo per gjo... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paskan ngel vakante deri tani s'po i merr njeri.. e ke problem ta rrembej njonen... /pf/images/graemlins/wink.gif

nga nje kafe per neser ne mengjes... Duke fillu me korden e qeshmen qe e kane me heret mnjesin dhe deri te trini .... /pf/images/graemlins/tongue.gif

coffee.jpg

Na boni qejfin edhe neve knej nga ana tjeter se duhet i kafe per mnjes... /pf/images/graemlins/wink.gif

Naten...

disku

UNI

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] BOOOOOO!!!! ca qeka bo knej.... :smash:

Uno.. lene se ti e Kordja s'keni guxu me u fut anej ga partizoni, i keni keq punet vallaj... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Pale ma kishe nxjerr edhe emrin per "ushtar" /pf/images/graemlins/wink.gif .. e kisha pas Logosit dhe para Kordes... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Ik ere krah blu /pf/images/graemlins/laugh.gif un te vuna aty se te du me ngacmu logosin /pf/images/graemlins/laugh.gif

noten robo :thumbsup:

b.k.

Primus registratum

ximi, jam une me herete nga te gjiteh sot, (kam dhe tre ore mesim :mad: ).

nejse, ato te tjerat do ti bej nga 20 minuta secili se me erdhne ne maje te hundes, kalamoj mete prape nuk bohen /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani se mora vesh une kjo kafja ksihte gjo me mu apo hic...

p.s. sa here e do ftesen ti, (sa do te doja tju kisha ketu te dyve) ca do me thoen sipas teje?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

b.k.

Primus registratum

jo skemi nevoje per pasticeri se jemi te ombel vete.... thjesht po i bojme qefin njoni tjetrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

gjessssss

paska kafe knej sot /pf/images/graemlins/smile.gif

trin meqe paske qene a para, ktheja pak favorin djalkes me ate qe na e serviri dhe ne /pf/images/graemlins/wink.gif

xiim ca gjera nuk lihen te papercaktuara, atij qe i perkasin e di sh. mire qe jane per te /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave: :wave:

what else... ???