Re: Grupi i forumisteve anonime! Me shenoni dhe mua ne kete fluturim. Me ca linje do nisemi?
olti Neo 17 Nov 2003 #781 Re: Grupi i forumisteve anonime! Me shenoni dhe mua ne kete fluturim. Me ca linje do nisemi? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Grupi i forumisteve anonime! Me shenoni dhe mua ne kete fluturim. Me ca linje do nisemi? /pf/images/graemlins/laugh.gif
B b.k. Primus registratum 17 Nov 2003 #782 Re: Grupi i forumisteve anonime! hehe, me imagjianten tone, puna eshte ku do te takohemi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Grupi i forumisteve anonime! hehe, me imagjianten tone, puna eshte ku do te takohemi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Q qeshem Primus registratum 17 Nov 2003 #783 Re: Grupi i forumisteve anonime! hiiiiiii ca bohet knej, prape tu u organizu ju ???? si su lodhet mo aman /pf/images/graemlins/wink.gif une paskam nevoje per nje overdoze cokollate sot /pf/images/graemlins/frown.gif kush po ma ofron ??? /pf/images/graemlins/frown.gif
Re: Grupi i forumisteve anonime! hiiiiiii ca bohet knej, prape tu u organizu ju ???? si su lodhet mo aman /pf/images/graemlins/wink.gif une paskam nevoje per nje overdoze cokollate sot /pf/images/graemlins/frown.gif kush po ma ofron ??? /pf/images/graemlins/frown.gif
G gezim lame Primus registratum 17 Nov 2003 #784 Re: Grupi i forumisteve anonime! Gati qeshme... /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:
Q qeshem Primus registratum 17 Nov 2003 #785 Re: Grupi i forumisteve anonime! xiiiiiiiiiiiiiiiiim ti gjithmone me le pa fjale mua ... :kiss: :kiss: :kiss:
Re: Grupi i forumisteve anonime! xiiiiiiiiiiiiiiiiim ti gjithmone me le pa fjale mua ... :kiss: :kiss: :kiss:
G gezim lame Primus registratum 17 Nov 2003 #786 Re: Grupi i forumisteve anonime! Si pefundim e meritoj apo jo ate "kupen".... :wink: :devil:
Q qeshem Primus registratum 17 Nov 2003 #787 Re: Grupi i forumisteve anonime! ore mistrec fakti qe me kane kapur krizat romantike sonte s do te thote qe i kam antenat ulur ... /pf/images/graemlins/tongue.gif ate do ta japin kur te jesh dhe po te jesh i zoti ta mbash ... ( kupen gjithmone ) /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Grupi i forumisteve anonime! ore mistrec fakti qe me kane kapur krizat romantike sonte s do te thote qe i kam antenat ulur ... /pf/images/graemlins/tongue.gif ate do ta japin kur te jesh dhe po te jesh i zoti ta mbash ... ( kupen gjithmone ) /pf/images/graemlins/wink.gif
G gezim lame Primus registratum 17 Nov 2003 #788 Re: Grupi i forumisteve anonime! Jo do e mbaj por edhe do e ngrej perhere lart e me lart pa problem fare.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :wink: leji edhe nja dy trinit... :smash:
Re: Grupi i forumisteve anonime! Jo do e mbaj por edhe do e ngrej perhere lart e me lart pa problem fare.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :wink: leji edhe nja dy trinit... :smash:
Q qeshem Primus registratum 17 Nov 2003 #789 Re: Grupi i forumisteve anonime! majmun !!! :smash: :smash: :smash: :lol: :lol: :lol:
B b.k. Primus registratum 17 Nov 2003 #790 Re: Grupi i forumisteve anonime! po kur shkrujtet mer aman, sa po ju shifsha nejse, ne une dy nja dy cokolata.. o qeshme pse ne kriza me rrush.. une aty jam per i muj, do dalim do behemi tape nje nate per qejf tone, mire :kiss:
Re: Grupi i forumisteve anonime! po kur shkrujtet mer aman, sa po ju shifsha nejse, ne une dy nja dy cokolata.. o qeshme pse ne kriza me rrush.. une aty jam per i muj, do dalim do behemi tape nje nate per qejf tone, mire :kiss:
G gezim lame Primus registratum 17 Nov 2003 #791 Re: Grupi i forumisteve anonime! qeshme edhe ca cukullata te tjera... /pf/images/graemlins/tongue.gif me sa perkedheli e thu ate majmun amon... :wink: mu ne zemer me preku....
Re: Grupi i forumisteve anonime! qeshme edhe ca cukullata te tjera... /pf/images/graemlins/tongue.gif me sa perkedheli e thu ate majmun amon... :wink: mu ne zemer me preku....
B b.k. Primus registratum 17 Nov 2003 #792 Re: Grupi i forumisteve anonime! i cik si shume i pergjithshem ai percaktimi, duhet me specifik :lol: , dmth percakto llojin :lol: p.s. ximo ne te kemi xhan ti e di /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:
Re: Grupi i forumisteve anonime! i cik si shume i pergjithshem ai percaktimi, duhet me specifik :lol: , dmth percakto llojin :lol: p.s. ximo ne te kemi xhan ti e di /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:
G gezim lame Primus registratum 17 Nov 2003 #794 Re: Grupi i forumisteve anonime! Ene ti mi trin po une "gentelman" mo duke ju mor me te mire... :wink: hec se po ma boni per borxh... :devil:
Re: Grupi i forumisteve anonime! Ene ti mi trin po une "gentelman" mo duke ju mor me te mire... :wink: hec se po ma boni per borxh... :devil:
Q qeshem Primus registratum 17 Nov 2003 #795 Re: Grupi i forumisteve anonime! po mi trin hajde apo s behem kollaj tape una ... dhe me uje te gazuar... ec na rregullo dhe ca hesape /pf/images/graemlins/wink.gif xiiim /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss: te dyve
Re: Grupi i forumisteve anonime! po mi trin hajde apo s behem kollaj tape una ... dhe me uje te gazuar... ec na rregullo dhe ca hesape /pf/images/graemlins/wink.gif xiiim /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss: te dyve
B b.k. Primus registratum 17 Nov 2003 #796 Re: Grupi i forumisteve anonime! sa do te doja t'ju kisha ketu te dyve tani
K Kordelja Valoris scriptorum 17 Nov 2003 #797 Re: Grupi i forumisteve anonime! Mroma, cokollata dhe per mu /pf/images/graemlins/frown.gif
G gezim lame Primus registratum 17 Nov 2003 #798 Re: Grupi i forumisteve anonime! nga majmun ne KISS ouuuuuu s'je per tu besu fare ti me qeshme .. je e rrezikshme ti.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Grupi i forumisteve anonime! nga majmun ne KISS ouuuuuu s'je per tu besu fare ti me qeshme .. je e rrezikshme ti.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
disku UNI 17 Nov 2003 #800 Re: Grupi i forumisteve anonime! Lets go yankees /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Grupi i forumisteve anonime! Lets go yankees /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif